chidori532
Vendég
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 jan 04, 23:43:02 » |
|
Hát... Ez a legtöbb ember szemében furcsa, de nekem a ShikamaruxIno páros az abszolút nyerő... nagyon jól néznek ki együtt... és bocsi a temari fanoknak, de ki nem állhatom a fiús lányokat, akik ráadásul önteltek, és még csak nem is vicces formában... tehát ki nem állhatom temarit. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 jan 04, 23:57:34 » |
|
Bár ilyesmikről nem igazán szoktam okfejteni. Nálam a Choji(így kell írni?)-Ino párosítás a legszimpatikusabb. Ja és persze a Naruto-Hinata.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 jan 04, 23:58:18 » |
|
én megértem...énis elbírom Ino-t Shika mellett... de akk nálad egy női ideál a plázacica, vagy azért annyira nőies se legyen? mert a kettő között találni valakit, ritka kincs! és azért ölni kell!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 jan 05, 00:05:35 » |
|
Én nem bírom az Ino Shika párost, én kiartok a Temari Shika formácíó mellett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 jan 05, 00:34:21 » |
|
Shikamaru-Temari Troublesome love Naruto-Hinata (remélem ez a páros a végén összejön Kakashi-Anko Sasuke-Ino (kedvenc párosom:) Uchiha Madara-Uchiha Mikoto(jól néz ki ) Gaara-Matsuri
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 jan 05, 11:08:51 » |
|
Lavitz,az elsö három páros az jo.De sasuke-sakura!És szerintem még nem látunk nöi szereplöt aki igazán illet volna Gaarához.Szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 jan 05, 12:20:29 » |
|
Kár, pedig Matsurival egész jól néznek ki együtt...
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 jan 05, 13:57:49 » |
|
Szerintem se illenek össze Matsurival, neki vki más kéne!1et értek Zamzung-al. :gaara_13:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shik4m4ru
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 jan 05, 15:01:54 » |
|
Kezdjük az elején : Temari --> Én Naruto & Hinata sztem pont összeillenek Itachi --> Sakura Tsunade --> Kakashi Sasuke --> Ino <utolsó párosítás törölve> Moderátor: Már párszor írtam, hogy maradjunk a normális párosításoknál. Vissza kellen olvasni. Üdv: Chakra
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 05, 15:33:06 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zamzung
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 jan 05, 15:06:10 » |
|
Kezdjük az elején : Temari --> Én Naruto & Hinata sztem pont összeillenek Itachi --> Sakura Tsunade --> Kakashi Sasuke --> Ino <utolsó párosítás törölve> Moderátor: Már párszor írtam, hogy maradjunk a normális párosításoknál. Vissza kellen olvasni. Üdv: ChakraItachi szerintem nem tud szeretni... Kakashinek lehetne jobb párja is(Anko) Sasuke-Ino párost meg utálom.Hogy lehet egyilyen okos embernek(sasuke azért okos) ilyen hüje barátnöje.Sakura az jo.Okos(IQ 150-160)de Ino...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 05, 15:33:36 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 jan 05, 16:11:42 » |
|
Naruto - Hinata :sziv: :sziv: :sziv: Kicsit egyértelmű párosítás. Hinata az egyetlen aki tiszteli Naruto-t. 100% hogy összejönnek.
Sasuke - Sakura :sziv: :sziv: Sakura egyértelműen szereti Sasuke-t és szerintem Sasuke se teljesen közömbös iránta.
Shikamaru - Temari :sziv: :sziv: :sziv: Ez is majdnem teljesen egyértelmű. Shikamaru sose érti meg a nőket Temari meg külösen szereti cikizni.
Neji - Tenten :sziv: Nem tudok okot mondani egyszerűen csak összeillenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
romeo007
Vendég
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 jan 05, 17:26:02 » |
|
Szerintem Naruto és Sakura fog összejönni. Hinata az Kibával,Ino az Saival.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roli-senpai
Vendég
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 jan 06, 03:48:20 » |
|
Shizune-Iruka Sasuke-Sakura Sai-Ino Kakashi-Tsunade xD Hinata-Naruto Shikamaru-Temari Neji- Tenten Lee,Shino,Kiba-valamelyik mellékszereplő... Asuma-Kurenai Hát ennyi lenne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anna-chan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 jan 07, 15:33:56 » |
|
Kakashi-Tsunade??? Jesszusom, az elég érdekes párosítás... Én inkább a Kakashi-Anko tábort erősítem Sakura-Naruto Shikamaru-Temari no comment... Neji-Tenten Sai-Ino Hinata- hát ide nem tudok mit írni... Hinata annyira félénk, szerintem nem jönne össze Narutoval, Naruto meg elég közömbös iránta. Sasuke meg agglegényként fog meghalni!! HAHAHA
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|