24 nov 18, 15:40:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623784 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Luna-san
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #3285 Dátum: 12 nov 25, 11:51:00 »

Én ezek után már teljesen ott vagyok, hogy Naruto csak azért is össze fog jönni Sakurával. Hiába kedvelem jobban a NaruHina párosítást, egyszerűen ez így lesz és kész.
 Lesz mit néznünk rajtuk az biztos. ikszdé  ( Naruto papucsférj forever Nevet )

Amúgy ezen a képen nagyon soványnak rajzolták meg Sakurát. Nem rémlett, hogy ennyire vékony lett volna...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Luidzsy
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3286 Dátum: 12 nov 25, 12:58:34 »

Hát pedig ilyen deszka ikszdé, és ha Narutonak lesz egy kis esze keres valaki mást!!
Sőt tovább megyek ha valami oknál fogva szöcske még is vissza térne a faluba úgy lenne az igazi hogy képen törölné ezt a kis csitrit azért amit Narutoval csinál, és ő maga(már mint Sasuke) meg el menne Inohoz ikszdé na így lenne kerek azt hiszem.
Naplózva

TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #3287 Dátum: 12 nov 25, 13:23:36 »

Szerintem pedig Sasuke érdemelne Sakura-tól egy pofont, de akkorát, hogy legalább a feje szakadjon le. Sakura évekig szerette őt, erre fel amikor találkoznak Sasuke meg akarta ölni.

Nagyon remélem, hogy a végén Sakura és Naruto összejönnek. Erre már rengeteg utalás volt a mangában, kár lenne ezeket veszni hagyni.  Naruto szerelmes Sakura-ba, és szerintem Sakura is érez valamit iránta. Vele az a baj, hogy az érzelmei össze vannak zavarodva... Ő kislány korától szerelmes volt Sasuke-ba, Naruto iránt csak a Shippuuden-be kezdett érdeklődni. Nem olyan egyszerű választani a régi és az új szerelem között, mint azt sokan hiszitek.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 13:24:41 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #3288 Dátum: 12 nov 25, 13:53:55 »

Naaa, azért Sakura akart mérgező Kunai-al mélyreható látogatást tenni Sasukéba, innentől ne hibáztassuk már, hogy 1 centi híján letaperolta őt 1 Chidorival. Nevet Tőlem a sikertelen Chidori-kísérlet után Chidori Senbont kapott volna a kis húzásért, szóval Durcival még jól járt. Nevet

Sasuke-Ino, hehe, Ino örömében sztem felforgatná a falut. ikszdé
Naplózva
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

King of Heroes

« Válasz #3289 Dátum: 12 nov 25, 13:58:21 »

Igen, de Sakura csak Naruto érdekében akarta megállítani Sasuke-t, míg ő csak azért akarta megölni Sakura-t mert az az útjába állt. Azért a kettő között van különbség  Kúl

Sasuke és Ino? Szerintem nem lenne rossz. Az utóbbi időben Ino is megkomolyodott, már nem annyira gyerekes és irritáló, mint volt.
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #3290 Dátum: 12 nov 25, 15:10:15 »

Én is már úgy vagyok vele,hogy inkább legyen narusaku,mint sasusaku,saské nem érdemel meg senkit,főleg ne az a csaj legyen vele,akit naruto egész életében szeretett.Örülnék ha sakura lenne a párja narutonak,mindent megtett neki,mindíg ő tetszett neki.Saske meg ahogy viszonyul sakurához...Azért a háttérben ott van a narusaku,vagyis éreztetik velünk.Meg naruto aki a főhös nehogy már ne kapná meg élete szerelmét.Nevet

Bárki lehetne saske csaja,csak ne az akibe szerelmes naruto,én így vagyok vele ikszdé szóval nekem tök mind1.
Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3291 Dátum: 12 nov 25, 18:20:16 »

Nekem mondjuk azért kiszámíthatatlan kissé a vége, mert bekavar a NaruHina szál is. Mármint ha Sasuke visszamegy és Naruto összejön Sakurával akkor Sasuke és Hinata is hoppon marad (és egy SasuHinát el sem tudok képzelni xD) Szóval a legtisztább egy SasuSaku és NaruHina lenne. Persze én is a NaruSaku-nak szurkolok (az a legkisebb rossz xD)
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Borbalka
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3292 Dátum: 12 nov 25, 18:38:10 »

Lehet, hogy furcsa, de én Hinatának és Nejinek szurkolok, mert úgy nem lenne szakadék a klán fő- és mellékháza közt...
Én nem szeretem a Sasuke Sakura párosítást, de nem tudom miért... Talán azért, mert nem szeretem semelyiküket sem. Sakurában az zavar, hogy az elején folyton csak nyafogott és semmit sem csinált a csapat érdekében, Sasuke pedig túl rideg szerintem, szóval valami ellenséggel illene össze pl. a vizsgán lévő hang nindzsával(Kin Tsuchi)...
Naplózva
Gaburieru
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

ガブリエル

« Válasz #3293 Dátum: 12 nov 25, 18:45:15 »

Neji és Hinata unokatestvérek...
Szerencsétlen Hinata meg hagy kapja már meg Narutót, ha már végre szerelmet is vallott neki. Én abszolút NaruSaku ellenes vagyok, sokkal jobban bírom az ilyen visszahúzódó, kedves lányokat (már ha van ilyen...), mint a nagypofájú Sakura-féléket.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3294 Dátum: 12 nov 25, 19:41:12 »

Most nem azért de a japánoknál mikor volt baj, hogy unokatestvérek? Nevet Bár összejönni biztos nem fognak, de nem emiatt, hanem mert Neji valószínüleg Ten-Ten mellett köt ki ^^
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 19:42:31 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3295 Dátum: 12 nov 25, 19:54:26 »

Erősen kétlem h Neji és Hinata 1 pár lesznek, nem csak azért mert unokatestvérek, de a kettejük közti kötelék annyira "testvéries" h mást nem is nagyon lehet belelátni (Hinata az meg amúgy is Narutóé, [ettől engem semmi sem tántoríthat el]).  Nyelvesít

Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Borbalka
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3296 Dátum: 12 nov 25, 20:24:36 »

Jó igen, én inkább ilyen "érdekpárokban" gondolkozom...Tenten nekem valahogy nagyon kimarad a Narutoból, mert keveset tudok róla(múltkor picit visszanéztem és nagyon meglepődtem, hogy Tsunade volt a példaképe...), vagy lehet, hogy nem figyelek eléggé... smirksweat
Amúgy ti el tudtok képzelni valakit Lee mellé? Hmm?
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3297 Dátum: 12 nov 25, 20:34:59 »

Lee mellé kb senkit. Nevet Nem véletlen hogy Gainak sincs nője... x)

Sakura tőlem lehet Narutoé, Sasuke csak jobbat kaphat nála, sőt, ha egyedül marad/meghal is jobban járna, mint szegény csajjal! Nevet De alapvetően én is Naru-Hina párosítás híve vagyok, na nem mintha Naruto annyira megérdemelné őt, csak Hinata miatt. Mosolyog

TenTen-Neji páros mellett pedig továbbra is kitartok, azok között van valami, csak sunyik! =D
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3298 Dátum: 12 nov 25, 20:35:38 »

Sakura? Olyan keményen edz az a Lee gyerek és annyira vágyik erre a csajra, most mért ne kaphatná meg.  Ördögi
Naruto úgy is Hinatáé, Sasuke meg úgyse tér vissza.  Gondolkozik

Tényleg ki illene Gaihoz (ha egyáltalán illene bárki is  smirksweat )?  >.<#  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 25, 20:41:23 írta Ayumichan » Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3299 Dátum: 12 nov 25, 20:44:32 »

Gaihoz egy 30-35éves csajszi aki 16nak képzeli magát, annak megfelelően öltözik, kócos a haja, folyton idétlenül vigyorog mint aki fogkrémet reklámoz, ja és gyökér mindenhez, csak 1 dologban jeleskedik, de abban nagyon. Javaslom a klónjutsu és a henge jutsu elsajátítását Gainak, azzal meglenne oldva eme roppant nehéz kérdés. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 218 219 [220] 221 222 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins