24 nov 18, 09:35:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623659 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3195 Dátum: 12 aug 14, 20:48:15 »

Hát van egy lehetőség... Úgyis kell hullaniuk a jó szereplőknek is, mindig ezt hajtogatjátok... Tehát khm.. értitek mire célzok. Nyelvesít
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3196 Dátum: 12 aug 14, 20:48:32 »

Azért van jelentkezője sakurának kapásból 3 ,de még mindig sasuke után koslat,ugyse lesz belőle sztem semmi.Hm..Lehet egy Sasuhina jobb lenne már személyiségileg is jobban összeillenek meg külsőre,és kijönne egy pöpec kis szemtechnika is xD Ha ez nem számít vérszennyezésnek...Nevet De én örülnék ha végre észrevenné sakura narutot.

Hanii egy kicsit gonosz...Hinatara célzol?Nevet akkor már inkább sakura,vagy sasuke haljon meg.
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 20:49:54 írta Autine » Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3197 Dátum: 12 aug 14, 21:43:03 »

Igen, Hinatára céloztam, ha ő meghal akkor nem lesz gond azzal, hogy mi lesz vele. Ördögi De ez nem fog megtörténni, csórikámat Kishi nagyon szeretheti és össze fogja vele hozni Narutot... Legnagyobb bánatomra. Egyébként kétlem hogy Sakura meghalna, szerintem kizárt hogy ez megtörténjen.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #3198 Dátum: 12 aug 14, 21:54:44 »

Szerintem Narutoból egy Jiraya féle szerencsétlen válik, aki egy bizonyos nő után fut örök életében Nevet Az emberiség génállományát figyelembevéve ez egy remek megoldás lenne.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #3199 Dátum: 12 aug 16, 20:23:42 »

Hááát szerintem Naruto még nem olyan elmebeteg mint Jiraya ikszdé. Talán nem is lesz. Egyébként, szerintem az olyan karaktereket, mint Hinata vagy Sakura elvből nem lenne értelme megöletni. Tudja Kishi mit csinál. Mosolyog

Én még mindig inkább NaruHinás vagyok, de a NaruSaku-val sincs semmi bajom, már csak azért sem mert Sakura temperamentuma teljesen olyan mint Kushináé. ikszdé ( azért Kushina marad az örök kedvenc )
És Sakura illik is Narutóhoz, ez tény, de valamiért Hinata is, ő olyan mintha kiegészítené Naruto "hiányos" tulajdonságait, pl. "hogyan őrizzem meg a hidegvérem? " meg hasonlók.

Amúgy ez a dolog már tényleg olyasmi, ami  később sem fog akkora szerepet kapni. Kishi összehozza Narut valakivel azt csá. ikszdé Esetleg fillerbe megmutatják egy balul elsült randijukat, vagy valamit, de hogy a mangába...Azt felejtsük el. Nevet
De lehet meglepődünk majd...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Hiname Shion
Chuunin
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #3200 Dátum: 12 aug 16, 20:31:17 »

Hát, én egyben boztos vagyok, ha sasuke meg is javul nem lesz barátnője, az biztossss  ikszdé
Hát ha naruto összejön valakivel az Hinata lesz, legalábbis én ugy érzem Mosolyog
Naplózva

Mesterem:hanii
Gazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #3201 Dátum: 12 aug 16, 23:43:35 »

Hát. Hátha Naruto meghal a végén, akkor legalább Kishinek nem kell eldöntenie, hogy Sakurával, vagy Hinatával jöjjön össze. ikszdé
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #3202 Dátum: 12 aug 17, 07:56:36 »

Apu, te már megint azzal jössz, hogy Naruto meg fog halni? Hiszen ezt már megbeszéltük. ikszdé
Szerintem Sakura már észre vette Narutot. Csak még nem volt ideje beszélni vele. Hiszen háború van..stb..stb.
De hogyha már egy ilyen kis ország közössége, mint mi vagyunk, és ugymond "veszekszünk", hogy ki lenne jobb Naruto mellé, már az legyen a minimum számunkra, hogy Kishi összehozza valakivel.. ikszdé
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3203 Dátum: 12 aug 17, 08:15:26 »

Na jah...Illendő lenne már valakivel összehozni,bár észrevettem hogy sakura félti meg pátyolgatni akarná de a hülye naruto meg elutasitja..Tényleg nem ért a nők nyelvén -.-"..Vagy legalább egy párt hozzon már össze kishi,de szerintem a happy end kedvéért talán megtörténik a 'dolog'..ikszdé
Naplózva
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3204 Dátum: 12 aug 17, 08:21:46 »

Hát nem tudom..Naruto akkor azért utasította el, mert Sakurának hátsó szándéka volt. És ezt Naruto megérezte. Hogyha most háború után ugyan az megtörténne, mint a Pain elleni harc után, csak egy kicsit..hogyis mondjam...romantikusabb dolog történne, ( Pojén) akkor szerintem ez a probléma meg is lenne oldva.Nevet
De abban nagyon is igazad van, hogy Naruto nem ért a nők nyelvén.. ikszdé
Naplózva

Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3205 Dátum: 12 aug 17, 08:24:03 »

Hát nem pont a 'sakura érzelmei' dologra gondoltam Mosolyog,hanem úgy összességében.Meg amúgyis sasuke vs naruto fight lesz onnantól kezdve meg megtudjuk az 'IGAZSÁGOT' Nevet...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 17, 08:24:47 írta Autine » Naplózva
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #3206 Dátum: 12 aug 17, 08:26:41 »

Hah ...egál a verseny sztem ,vagyis naruto most többet ér sakura szemében mint sasuke ,de azért a biológiát nem lehet megtagadni:D..Neirda ha fokoznánk a dolgot mi sülne ki belőle..oké megmenti a shinobi világot,lesz egy csók,megmenti sasukét utána khm... Pirul
Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3207 Dátum: 12 aug 17, 08:33:46 »

Am ez az egész olyan egyszerű lenne, de a fanok (mint mi Pojén) mégis bebonyolítják.. ikszdé Dee akkor én örökre megharakszok Kishire, hogyha nem rak oda Naruto mellé egy csajt.. ikszdé
dreamfolow, ezzel a gondolattal már én is eljátszottam.. Pojén Pirul
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3208 Dátum: 12 aug 17, 09:02:45 »

...Naruto nem ért a nők nyelvén.. ikszdé

Egy olyanén nehéz is, mint Sakura. És Hinata sem egy egyszerű eset. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3209 Dátum: 12 aug 17, 09:10:01 »

Abban igazad van Chakra, hogy Sakurát nehéz megérteni..de amikor kezdődött a Shippuuden, és Sakura megkérdezte, hogy nőiesedett-e, Naruto egy hatalmas szarvashibát követett el. smirksweat Hümm-hümm
Naplózva

Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins