24 nov 18, 07:48:14 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623601 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #3180 Dátum: 12 aug 07, 22:29:38 »

Én akárhogy nézem ők nem passzolnak össze narusaku.
vagy úgy is mondhatnám h Sakura nem érdemli meg öt.
Naplózva
Neirda
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Nn-chan(: Vallás: mugen

« Válasz #3181 Dátum: 12 aug 07, 22:34:11 »

Az a baj, lehet így is magányosan fog.

Lehet.. Szomorú  Pedig már igazán megérdemelné a boldogságot.Nevet Mosolyog
naru-kun, ízlések, és pofonok.kacsint Tényleg több dolgott tett Narutoért Hinata, de én valahogy nem tudom elképzeli vele.. smirksweat
Naplózva

Somewhere far beyond this world
I feel nothing anymore...
Én piciny családom:  Szeretet
Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #3182 Dátum: 12 aug 07, 22:36:26 »

Ha egyáltalán megöregszik.  >.<# Na jó nem rombolom ennyire a hangulatot. ikszdé De én is hiába nézem ezt a képet, nekem ebből nem jön le egyértelműen az, hogy na ők egymásnak lettek teremtve. Jó a narusakusoknak biztos máshogy jön le. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3183 Dátum: 12 aug 07, 22:39:47 »

Lehet a háború után becserkészi mindegyiket  ikszdé
Naplózva
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3184 Dátum: 12 aug 07, 22:45:18 »

Nekem valahogy brutálisan hasonlítanak egymásra.Mosolyog De igazad van drszabi, a NaruSaku beszél belőlem. ikszdé
Na arra szerintem senki nem fog számítanii. ikszdé
Naplózva

Szülők: hanii és drszabi  Nővérkém: Lina  Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #3185 Dátum: 12 aug 07, 22:57:02 »

Nem azt mondtam, hogy nem hasonlítanak. Hasonlítanak ez egyértelmű. Mondjuk Kushina nekem még mindig nőiesebb, mint sakura. (jaaj tudom hanii, van ott neki, de nem csak azért, meg azt is tudom, hogy te ezér szereted, de most na xD) Jó igaz, hogy ő már felnőtt, de vhogy a gyerek kushina is.

De attól, hogy hasonlítanak, még nem biztos, hogy össze fognak jönni.

naru-kun: ikszdé Hát csak kerülne jiraya az ő helyébe, ő már mindjárt megoldaná a dolgot. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3186 Dátum: 12 aug 07, 23:05:21 »

Nekem totál egyformák.. ikszdé  De Kushinát egyértelmű, hogy jobban szeretem.^^ (és nem, nem a mellmérete miatt. ikszdé) még szerencse..ikszdé
Szerintem meg igen. Ördögi De ha mégse, írok Kishinek, hogy nekem csináljon egy külön fejezetet, ahol összejönnek.xDD
Am azóta szeretem annyira ezt a párost, mióta róluk álmodtam.(NaruSaku) smirksweat  Mosolyog
Naplózva

drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #3187 Dátum: 12 aug 07, 23:12:27 »

De kushináéknak legalább volt egy epic romantikus pillanatuk, amikor minato megmentette. Habár az álmodban lehet narutoéknak is volt, mikor sakura elaludt és a fejét naruto lábára hajtotta. ikszdé

(jaaj tudom hanii, van ott neki, de nem csak azért, meg azt is tudom, hogy te ezér szereted, de most na xD)

Mármint nem a mellmérete miatt szereted, ez félreérthető  xD hanem a stílusa na. ikszdé

Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #3188 Dátum: 12 aug 07, 23:13:58 »

nem kel ide Jiraya lehet nemcsak a tűz akaratát adta át hanem a berverzió akaratát is.
De mos belegondolva ha Naruto hirtelen elkezdene szépfiúsan nyájasan viselkedni lenne rá pár vevő lány.
pl:Ino(nekem úgy tűnik), Tenten és így tovább. Bár a mostani helyzetét nézve 1 újára akár 10 lány is juthat Mosolyog
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #3189 Dátum: 12 aug 07, 23:20:06 »

Azért Sakura Naruto-nak ilyen gyerekkori rajongás, tény h most is tetszik neki, de nincs "leragadva" itt, másokat is megnéz (Haku is tetszett neki amikor nemtudta h pasi). Ha most Hinata felvenne valami miniszoknyát 1 dekoltázsos toppal, akkor lehet h Naruto orrvérzést kapna mint ahogy Jiraya szokta.  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
drszabi
Elit Jounin
*

« Válasz #3190 Dátum: 12 aug 07, 23:23:43 »

Mondjuk ja, azért naruto is elég perverz. De sztem ő bírja a strapát, nézd csak meg a szexi jutsut. Ő furcsállta mindig, hogy ezen a többiek, hogy kiakadnak. Szal sztem őt nem viselné meg ennyire. Mondjuk vmi más lehet bekövetkezne, ha hinata úgy elé álla... de nekem ilyeneket nem tanácsos mondanom. xD
Naplózva

Neirda
Kezdő Jounin
*

« Válasz #3191 Dátum: 12 aug 07, 23:24:47 »

Szegényt 3 évvel ezelőtt, meg még a közelébe sem engedték a gyerekeket. Most meg az összes szülő azt akarná, hogy a lányának Naruto legyen a párja.. ikszdé
Ooh,drszabi, szóval elolvastad? Nevet Igen, csak az a baj, hogy az én fejemben lévő jelenet nincsen benne az animében.. smirksweat
De az egyértelmű, hogy a MinaShina romantikus pillanatok sokkal szebbek, mint az álmaim.. Pirul
Igen, a stílusa.^^
Hát igen, Naruto mégis csak fiú, ő is megnézi a lányokat.Nevet
De am valamelyik nap néztem meg újra a 201. részt, és ott mondja Sai Sakurának, ilyen feszülten, hogy "Azt még én is észreveszem, hogy Naruto szeret téged!" Úgyhogy valami vonzalom csak van náluk.Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3192 Dátum: 12 aug 08, 06:51:08 »

ikszdé Pedig annyira nem illenek össze. x) A papnő nem lenne rossz. Mondjuk egy papnő =D
...

Papnő, de nem apáca. kacsint Egy olyan ajánlat után meg pláne nem hiszem, hogy akadály a hivatása. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Autine
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3193 Dátum: 12 aug 14, 20:39:02 »

AM a papnő amúgy is megkérte hogy segítsen neki csinálni egy kispapnőt,( a nemes cél érdekében,hogy áttudja adni a tudását) ilyen lehetőséget azért nem kéne visszautasítania..ikszdé De biztos hogy a vége NaruSaku lesz..Mosolyog Minden álma befog teljesülni narutonak ,mivel ő a főhős ,csak ezért mondom...Meg azért észrevenni hogy sakurának is tetszik már naruto.Szegény hinatát nem tudnám elképzelni pedig aranyos,meg jó lelkű na de akkor is nem naruto féle személyisége van...De majd a movie 6-ból sztem többet megtudunk.Meg ha észreveszitek Sasuke minden csajnak tetszik...Ugyhogy ez a sasusaku nem nagy cucc,tényleg mint egy playboy.Neirda rózsaszín kunoichik cimű részt 235 kb is ajánlom a figyelmedbe hogyha ilyen romantikus típusú vagy... xD a végén...
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 14, 20:45:45 írta Autine » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3194 Dátum: 12 aug 14, 20:43:36 »

én is a NaruSaku-ban gondolkozom de akkor Hinata most hoppon marad? Furcsa lenne Nevet Kishi ezt már úgy megkavarta xD pedig a sima Narutoban biztos voltam benne, hogy NaruHina lesz. Bár igazából nekem egyik páros sem jön be ><
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Oldalak: 1 ... 211 212 [213] 214 215 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins