Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3165 Dátum: 12 aug 07, 18:38:15 » |
|
Úgy érzem ez a kép mindent elárul: http://s.funnymama.com/store/120807/97134_v0_460x.jpg Tsunade ha pár évvel fiatalabb lenne amúgy simán odapárosítanám Kakashihoz... csöppet kiakadt, amikor szegényke meghalt Pein ellen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3167 Dátum: 12 aug 07, 19:56:45 » |
|
Szerintem Kakashihoz inkább Rin, jobban passzol hozzá, de lehetne Tsunade, ha nem 50-60 felett lenne , Kakashi meg nem a 20-as éveit járná:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #3168 Dátum: 12 aug 07, 20:08:00 » |
|
Hát azért már Kakashi is túl van a húszas évein Jelenleg 30 éves. De Tsunadét nem tudom elképzelni hozzá. Inkább Terumi Mei illene neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
ガブリエル
|
|
« Válasz #3169 Dátum: 12 aug 07, 20:16:00 » |
|
És akkor végre nem kellene mindig azon görcsölnie, hogy még mindig nem házasodott meg. De mondjuk én őket nem igazán tudom elképzelni egy párként
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3170 Dátum: 12 aug 07, 21:10:51 » |
|
Háát Mei 1 igazi "veszélyes nő" és a fiatal fiúk tetszenek neki (a kardforgató srác, Gaara, Sasuke, Mei megnézte őket magának), szerintem Kakashi inkább kerülné a társaságát Valamiért nem tudom elképzelni ahogy a Mizukage kikezd Kakashival és ő igent mond neki. [csődöt mondott a kreativitásom]
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3171 Dátum: 12 aug 07, 21:13:20 » |
|
Annyira én se tudom őket elképzelni. De a mei gaara az vicces lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3172 Dátum: 12 aug 07, 21:31:41 » |
|
Hát Mei benne lenne 1 ilyenbe az tuti (enyhén pedo a néni ) Kakashihoz meg uhh nemtudok elképzelni senkit (ezért "csináltam" neki még régen 1 OC nőt [kitalált karakter]) Narutohoz meg még mindig Hinata illik (de majd Kishi eldönti)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3173 Dátum: 12 aug 07, 21:55:48 » |
|
Ha nem lenne Sakura és Hinata kihez passzolna szerintetek Naruto?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3174 Dátum: 12 aug 07, 22:02:14 » |
|
Sasukéhoz. Am akkor én inkább vmi mellékszereplőt adnék neki, hogy ne legyen ekkora izé körülötte.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #3175 Dátum: 12 aug 07, 22:05:29 » |
|
Shion papnőhöz (mondjuk ő fillernek számít), vagy esetleg Ino (kizárt h elviseljék egymást).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3176 Dátum: 12 aug 07, 22:11:53 » |
|
Sztem akkor magányosan halna meg. Tenten?
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3177 Dátum: 12 aug 07, 22:20:39 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #3178 Dátum: 12 aug 07, 22:24:18 » |
|
Pedig annyira nem illenek össze. x) A papnő nem lenne rossz. Mondjuk egy papnő =D Sztem akkor magányosan halna meg. Tenten? Az a baj, lehet így is magányosan fog. Tentent nem hiszem semmiképp.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3179 Dátum: 12 aug 07, 22:27:06 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
|