|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #3137 Dátum: 12 júl 13, 09:39:58 » |
|
Most komolyan megint az a téma, hogy ki szűz ki nem szűz? Egyébként szerintem akik így 20 vagy a fölött járnak, már tuti túl vannak 1-2 kalandon. Kakashi szerintem magányosan fog meghalni, vagyis nem magányosan mert a könyvei vele lesznek... x3 Kurenai nem hiszem hogy így Asuma után bárkivel is összejönne. Fel tudja ő nevelni egyedül is azt a gyereket. Esetleg Shikamaru segítségével.. Basszus, tényleg... ő és Shikamaru... Neeeee! :'D
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|
Neirda
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Nn-chan(: Vallás: mugen
|
|
« Válasz #3139 Dátum: 12 júl 13, 10:49:17 » |
|
Vannak itt érdekes elméletek. De Orochimarut sztem is hagyjuk Ő hogy is mondjam...túl merész a fantáziánk, és Orochimaruhoz ez illik xDD Hanii, a Kurenai, Shikamarura már én is gondoltam. Bár nem valószínű Shikamaru inkább marad a bébiszitter szerepnél.:'D Ha már a 20 év felettieket nézzük...ki mit szól Gai-hoz? Szerény véleményem szerint, még nem nagyon bújt ágyba senkivel. Bár ezzel a fiatalság dumával.... Ki tudja.
|
|
|
Naplózva
|
Somewhere far beyond this world I feel nothing anymore... Én piciny családom: Szülők: hanii és drszabi Nővérkém: Lina Nagyszülők: Ritli és Hiei Mesterem:D3VON
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3140 Dátum: 12 júl 13, 15:26:37 » |
|
A csajok mindig bu.zikat akarnak összerakni...Nem értem Na de mind1 ,Gaihoz?-szinte senki se illik...xd Orochimaru még azt se tudja hogy a nőknek másuk van sztem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3141 Dátum: 12 júl 14, 07:12:10 » |
|
Amúgy ha jobban belegondoltok Narutonak van a legtöbb tapasztalata nők terén. Hogy miért?------Jiraiyával élt 2 évig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3142 Dátum: 12 júl 14, 09:30:26 » |
|
Amúgy komolyan nem vágom Naruto gondolkodását, mert amikor a fürdőben vannak, ő nem kukkol, csak ordibál Jiraiya-val, ezenkívül a könyveit sem olvassa mert unalmasnak tartja, de bezzeg Konohamaruval azon vetélkednek, hogy kinek jobb a sexy no jutsu-ja... xD
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #3143 Dátum: 12 júl 14, 10:17:26 » |
|
Hát, a legtöbb fiú ennyi idős korára elkezd érdeklődni a nemiség és a szexualitás iránt önmaga és a lányok fele is egyoldalúan. Sőt, a legtöbb fiú ekkorra már csinálta is (jobb esetben) egy lánnyal, ez is Naruto retardáltságát mutatja, hogy önmaga előtt is szégyenkezik (emlékeztek, mikor Sai a fütyijére és annak orbitális méretére utalgat) és a lányok felé is hasonló érzetet mutat (elvörösödik a pucér nők láttán). Bár azt azért a számlájára lehet írni, hogy Sakura utáni érdeklődése soha nem lankad. Óh, meg persze ott van a Sexy no Jutsuja is. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 14, 10:18:22 írta Nikuccia »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #3144 Dátum: 12 júl 14, 10:19:42 » |
|
Szerintem Naruto mellé hinata illik a legjobban. Naruto már tudja hogy érez hinata iránta ezért majd csak viszonozza. Sakura mellé meg nem tudom. Ha megváltozik sasuke és minden normális lesz akkor ő. Sai mellé meg a röfögő diszn...khm..ino illik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibisvetecz
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3145 Dátum: 12 júl 14, 14:22:48 » |
|
Nem tudom, én igazából sosem szerettem annyira Narutot... Nem tudom miért, nem szimpi. De azért Sakurát elviselném mellette. Hinatát sem szeretem, ő túlságosan is félénk.
|
|
|
Naplózva
|
"In the ninja world, those who break the rules are scum, that's true, but those who abandon their friends are worse than scum." /Hatake Kakashi/
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3146 Dátum: 12 júl 19, 12:22:41 » |
|
Hm hát szivesen örülnék NarutoxSakura párosnak illinek egymáshoz :)Kakashinél hát szerintem marad könyveknél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3147 Dátum: 12 júl 23, 21:23:51 » |
|
Sasuke-Sakura, mert Sa-val kezdődik a nevük Naruto-Hinata, mert nem Sa-val kezdődik a nevük Sai-Ino, mert az egyikőjüknek Sa-val kezdődik a neve Shikamaru-Temari Neji-Tenten és asszem kifogytunk a csajokból, a többieknél elég meleg lesz a hangulat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 23, 21:24:27 írta viktor6665 »
|
Naplózva
|
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #3148 Dátum: 12 júl 23, 21:47:33 » |
|
Kifogytunk a csajokból? Kapásból tudnék még mondani kb. 20-at. Egyébként érdekes ez a Sa-s elmélet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilus
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3149 Dátum: 12 júl 25, 00:52:53 » |
|
Szerintem Naruto mellé Hinata illik De megnézném, hogy ha Hinata összejönne Sasukéval akkor a gyerekeiknek sharinganjuk vagy byakuganjuk lenne-e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|