24 nov 17, 18:41:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623291 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

King of Heroes

« Válasz #3000 Dátum: 12 ápr 18, 21:09:48 »

Írjatok amit akartok, (nálam) Shikamaru akkor is Temarival talál  ikszdé Jól néznének ki együtt.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 28, 16:47:09 írta TsunadeHime » Naplózva

Nikuccia
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #3001 Dátum: 12 ápr 18, 21:46:21 »

Shikamaru mellé valahogy nem tudnék elképzelni egy olyan jellemtelen Csámpás Rozit, mint az a kódfejtős csaj, akinek sajnos még a nevére se emlékszem. Abszolút osztom Tsunade hime véleményét, miszerint hozzá Temari karakán domina karaktere passzol. Bár két külön dolog az, amit a rajongók szeretnének, és amit majd Kishimoto maga dönt el. Sajnos. Mosolyog
Off: Nem, valóban nem tudtam, hogy Karin is az Örvényesek klánjába tartozik, és ami azt illeti, már épp kezdtem is volna okoskodni, hogy "Ő nem is Uzumakiii!", csak marha nagy szerencsémre előtte villámgyorsan utánanéztem, és jól is tettem, mert hozzád hasonlóan, Tsunade hime, jól beégettem volna magam.  ikszdé Nem sértés akart lenni, remélem, érzed! ;-)
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #3002 Dátum: 12 ápr 18, 21:57:10 »

Tudom, hogy nem az  Nevet Én azzal égtem be, hogy összekevertem a topicot a "Neked melyik a kedvenc ruhád a Naruto-ból "topiccal. Még egy kis listát is írtam az általam kedvelt ruhákról  smirksweat

Ha már Karin, ő találna Suigetsuval  Pontosan Vagy Orochimaruval  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 21:58:13 írta TsunadeHime » Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #3003 Dátum: 12 ápr 18, 22:07:35 »

Áhá, nekem tudod, ki jutott most eszembe Karin ágyasaként?  smirksweat Izéke, Kakashi. xD Mikor vitte a hátán vissza, Konohába, aztán meg mikor Ibiki-éknek le akarták passzolni, aztán meg gyorsban Kaksi háta mögé húzódott, az nagyon tetszett. Nevet Sajnálom egyébként Karin-t, mert ugyanolyan reménytelenül és szánalmasan belehabarodott Sasuke-ba, csak nála már annyi pozitívum van Sakura-val szemben, hogy a vöröske már ráébredt, hogy nem igazán kifizetődő hosszú távon az a párkapcsolat, amelyikben a másik fél szívesen végez el rajtad harakirit. : )))
Tehát: Karin × Kakashi. Nos, nagy marhaság? Vagy Kakashi öreg lenne hozzá?
Találtam egy egész helyes képet róluk: http://partner-ad.photobucket.com/albums/h354/xXkayoshiXx/shippuuden%203/54.jpg

Visszatérve a szpojler témához: én vagyok a hülye egyébként, mert igazán leeshetett volna: vörös haj+különleges chakra=Uzumaki leszármazott. Komolyan mondom, hogy a vörösnek ez az árnyalata lassan automatice Uzumakivá teszi az illetőt, eh.  smirksweat
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #3004 Dátum: 12 ápr 18, 22:17:39 »

Karin és Kakashi? hehe ez eddig nekem még eszembe se jutott... de végülis nem olyan rossz Nevet jobb mint a ShikaTema, azt nem bírom xD de egyetértek TsunadeHimével Karin mellé leginkább én is Suigetsut tudom elképzelni Nevet de Orochimarut nem xD
Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #3005 Dátum: 12 ápr 18, 22:20:10 »

Most miért? Képzeld el Orochimarut, milyen perverz dolgokat tudna csinálni a hosszú nyelvével  kacsint (na jó, inkább ne képzeld el, én is megbántam  >.<# nem egészséges  Pojén )
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 20:24:17 írta TsunadeHime » Naplózva

Aizen
Jounin
*

« Válasz #3006 Dátum: 12 ápr 18, 22:21:22 »

Gyáááá Kakashinak Ayane... >.< Neki 1 olyan feleség kell, aki nem ninja, és így nem kell érte aggódnia a nam 24 órájából 48at...  Durci Ayane kedves és szép (a kulisszák mögött meg ronda és házisárkány ikszdé)

Marcsinak én Ankot tudtam volna ajánlani, úgyis mélyreható az ismertségük.. köhm... x)
Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #3007 Dátum: 12 ápr 18, 22:28:55 »

Izéke, elég tájékozatlan lehetek, de ki a bánat az az Ayane? Egy képet linkelnél nekem róla, Aizen, ha szépen megkérlek? ((:

Orochimaru meg az ő hosszú nyelve......... Basszus, mostanában így is eléggé erőszakos dolgokról álmodok, de ez most jól megragadt a fejemben... f*sza, nem is akarok már elaludni! Nevet

Karin és Suigetsu? Hmm, Suigetsunak szerintem már nem lesz nagy szerepe innentől, hogy a szamurádzsák elfogták. Vagy lesz? Nem tudom, még nem kezdtem el mangát olvasni. Mosolyog De amíg együtt szerepeltek, ígéretes párosnak tűntek. Mindig is jobban szerettem a fekete romantikát, ahol a felek megküzdenek egymás ellen egymásért... ((:
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #3008 Dátum: 12 ápr 18, 22:33:59 »

Nikkucia, lesz még szerepe és elképzelhető, hogy egy igen fontos dolog. Legalább is a legutóbbi (őt érintő) infók közül ez derül ki.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 20:24:27 írta TsunadeHime » Naplózva

Nikuccia
*

« Válasz #3009 Dátum: 12 ápr 18, 22:38:22 »

Azt aztán hiába mondod... Te tudsz parancsolni a gondolataidnak? Mert én sajna nem  Neeem
Vááá, ezt néézd! http://kmlinux.fjfi.cvut.cz/~pauspetr/files/orochimaru3.jpg  ikszdé
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #3010 Dátum: 12 ápr 18, 22:44:12 »

Nos, az "Ayane" valószínű 1 véletlen elírás volt a mangában, mert Ayame néven találtam meg...
http://naruto.wikia.com/wiki/File:Ayame.png  http://www.absoluteanime.com/naruto/ayame.jpg  őő lenne... hát, van nála szebb ez tény, de Kakashi akkor is azonnal észrevette a hiányát... ikszdé
Közös kééép ikszdé http://www.freeimagehosting.net/uploads/16ef670791.jpg

Ti csajok írtó perverzek vagytok... O_O Az én nyelvem bezzeg nem ilyen hosszú... ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 18, 22:46:31 írta Aizen » Naplózva
Nikuccia
*

« Válasz #3011 Dátum: 12 ápr 18, 22:59:36 »

Basszus, Tsunade hime, az elsőn még csavarodik is az a rohadt nyelv! ikszdé

Aizen, jaaa, hogy Ichiraku Ayame, a rámenes bódéból. Nevet Na, így már kicsit ismerősebben cseng a neve.
Hát, tényleg érdekes összeillesztés, de ki tudja, mit hoz a jövő? Nevet
Naplózva
magicnkr
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Turbózombi véruszkár

« Válasz #3012 Dátum: 12 ápr 28, 14:55:28 »

Neji és Temari-ra még senki sem gondolt? Nevet
Naplózva
TsunadeHime
*

King of Heroes

« Válasz #3013 Dátum: 12 ápr 28, 15:02:03 »

Hát... Nem is tudom. Temari Shikamaru-hoz talál és kész.
Neji-hez inkább Tenten találna  Gondolkozik
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3014 Dátum: 12 ápr 28, 16:45:18 »

Én gondoltam rá, és szerintem illenének egymáshoz, attól függetlenül hogy esély semennyi nincsen. Nem a valószínűség számít végülis.  Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Oldalak: 1 ... 199 200 [201] 202 203 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins