Fuu..az igen xD Láttam itt egész érdekes ötleteket xD Nah, de én maradok a fő témánál....a Naru/Saku/Hina szerelmi háromszögnél
Nekem igazából teljesen mindegy, hogy kivel jön össze Naruto,(hogyha egyáltalán lesz valami ilyesmi
) mind a két párosítás tetszik
Először is a Naru/Saku párhoz lenne némi hozzáfűznivalóm
Mellette: Naruto és Sakura már régóta csapattársak, szintem már úgy ismerik egymást, mint a tenyerüket..
Az biztos mindenki tudja, hogy a "Naruto"-ban Sakura nem szerette egyáltalán Narutot...( sőt! észre sem vette.)egy kis Sasuke mániás volt..xD, de én a Shippuuden alatt észrevettem egy kis törődést, egy kis érzelmet Sakuta irányából...
De nem?
csak ez még a drága Narutónknak nem nagyon esett le..xD A másik dolog ami nagyon böki a csőrömet...a Kushinás beszélgetés.
Tudom, hogy sokatoknak már szinte tabu téma, hogy ne kössük azt a bizonyos mondatot Narutoékhoz..na de akkor is..lehet, hogy Kishimoto ezzel is utalni akart,hogy Sakura az igazi xD és amúgy is..most Naruto miért nem hallgathat az anyjára??
Ami még nálam totál levágta a biztosítékot (érzelmileg
) az a bizonyos 'ölelés' a Pain/Pein elleni harc után...(az olyan szép volt
) ott néhány könnycsepp lecsordult az arcomon..
Ellene: Naruto és Sakura karaktere túl erősek egymáshoz.
Nah és itt van még Sasuke...akiért még Sakura mindig oda van...
Ellene lehet még az is, hogy Naruto elfogatta azt, hogy Sakura szíve már Sasukéért dobog, akármit is csinál...
Most következzen a Naru/Hina páros
Mellette: Hinata amióta az eszemet tudom Narutóba totál bele van csavarodva..
Mégha ezt Naruto észre sem vette...(ez a Naruto semmit nem vesz észre??? xDDDD) Szerintem mindenki ismeri a Pain/Pein-es harcot...a sztorit nem kell mesélni....nah de egy biztos...elhangzott e bűvös szó: "Szeretlek!" és hát persze, hogy Hinta szájából
Mivel én nem olvasok mangát, csak hallottam valahol, hogy Hinata majd a háború után rá fogja venni magát, és ismét szerelmet vall Narutonak...(szóljatok, ha rosszul tudom..xD
)
Ellene: Naruto egy kis bamba xD Semmit nem vesz észre....vagy csak nem akarja észre venni. Hinata belemondta egyenesen a képébe, hogy szereti, de semmi reagálás...még meg sem köszönte utána, hogy kockáztatta érte az életét. xD (Kishimoto!!!! Miért teremtetted Narutot ilyen kis idiótának? xDDDD) Nah de mind1 majd csak lesz valami..
Ami Sasukét illeti.....én úgy emlékszem, hogy még amikor kicsik voltak azt mondta, hogy fel akarja éleszteni a klánját....
de hát azt csaj nélkül HOGY? xD Sasuke meg nem az a csajozós fajta....xD
Am. meg az egész Narutonak az egyik mellék témája a szerelem...van rá néhány példa..akkor meg miért nem lehetne a főhős életébe is egy kis romantikát vinni?
Bár tudom ez szinte lehetetlen....
Na de száz szónak is egy a vége...biztos vagyok benne, hogy Kishimoto olyan történetet fog nekünk írni, amivel mindenki elégedett lesz...