24 nov 17, 14:22:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623136 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2925 Dátum: 11 szep 12, 16:07:54 »

nálam az a rossz hogy érzelgős típus vagyok nagyon és szerelem éhes.....nyah mind1 de a narutoba a 2. téma a harc után a szerelem érdekel van amikor forditva van de az utóbbi az többször van pl most említed kakashit és shizunét.....hmmmm hát nem tom mivel nem nagy esély van rá és egyszer sem láttuk olyan helyzetbe őket de én nekem kakashit azt rin-hez tenném persze meghalt de ő illik nálam kakashihoz meg az a másik lány a naruto shippuuden 176-196-részei között volt. naruto - sakura: össze jönnek majd hát még hogyne de kicsi az esély de azt tudom hogy naruto összejön valakivel és az vagy sakura vagy hinata.
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2926 Dátum: 11 szep 12, 19:42:37 »

Hát nem tudom ti hogy vagytok vele Kúl , de szerintem Kakashi és Kurenia nagyon össze illenek Mosolyog, ( Aszuma és Kurenai is szépek voltak együtt,  kár hogy Aszuma meghalt Neeem, de legalább hősi halál volt.... kacsint
Naplózva
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2927 Dátum: 11 szep 14, 19:19:57 »

Szerintem Shizune Yamato-hoz illene tök egyforma a személyiségük már mint túlzottan segítő készek és ezt mindkettőnél kihasználják Shizune-nél Tsunade Yamato-nál Kakashi sőt már mindkettőt lehet látni berúgni ha egyszer együtt mennének el italozni ki tudja mi történne ott Nevet

Nekem sajnos az a tapasztalatom az animék-nél, hogy nem zárják le a szerelmi szálakat de ha itt is így lesz én át fejelem a falat esküszöm  Ördögi

Egy érdekes témát vetnék fel szerintem sokan egyet értenek abban, hogy Shikamaru Temarit szereti meg fordítva de ugyebár ők két külön shinobi nemzethez tartoznak az érdekelne ebből kisülhet-e valami vagy csak plátói marad a szerelmük ? Meg lehet oldani, hogy diszidáljon egy shinobi ha igen ki menne kinek a falujába?  Gondolkozik Remélem adtam töprengeni valót Nevet
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #2928 Dátum: 11 szep 14, 19:22:58 »

egyesitett shinobi haderő van odamennek ahova akarnak ,de szerintem nem lesz shikamaruxtemari:D
Naplózva
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2929 Dátum: 11 szep 14, 19:26:15 »

OK egyesített shinobi haderő de az nem jelenti, hogy egyesült shinobi világ lesz ezentúl egy nagy nemzet a háború után olyan gyönyörűen feloszlik, hogy csak na és újra 5 nagy nemzet lesz szerintem legalábbis el nem bírnám képzelni, hogy a többi Kage is belenyugodna, hogy a háború után a Raikage maradjon a diktátor...
Naplózva

Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2930 Dátum: 11 szep 14, 20:31:35 »

De Shikamaru-nál ott van a szemüveges lány , most nem rémlik a neve Nevet nekem nem volt szimpi de elég nagy hangsúly volt rajtuk........
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2931 Dátum: 11 szep 14, 20:38:12 »

A legjobb mód a béke megerősítéséhez a Homok és a Levél közt, az, ha a Kazekage nővére hozzámegy a Nara klán örököséhez. Nevet Ez már el dőlt a Shikamaru Shippuudenben. Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2932 Dátum: 11 szep 14, 21:11:58 »

Tilon ott a pont  kacsint
Farkasscared neked is igazad van, hogy ott a szemüveges lány de szerintem az csak egy oldalú volt sőt a csaj szerintem nem is egy korú Shikamaru-val olyan Shizune korú lehet de végül is az is lehetőség Mosolyog

másik pár ChojixAyame a ramen árus lánya Nevet bár lehet, hogy azt Naruto is megsiratná  ikszdé
Naplózva

Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2933 Dátum: 11 szep 14, 21:21:22 »

Jah az lehet.. Nevet Nevet Nevet Nevet de sajna tuti nem fogják össze hozni őket ( Temari és shika) pedig szép  lenne meg aztán vicces is  Nevet Nevet de szerintem Naruto se sűrűn jön össze valakivel..... még a végére se fognak belerakni szerelmi szálakat Technikai KO...
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2934 Dátum: 11 szep 15, 18:32:11 »

Ezzel egyet kell értenem. A Naruto nem egy love-story, egy egy tipikus shounen, semmiféle szerelmi utalás nem szerepel benne. ( csak az általános, mikor a főhőst lányok rajongják körül... )

Ezt az egészet inkább a fantáziánkra bízzák. Szerintem sem lesz másképp.  Szomorú

Tény és való, sokan szeretnének látni némi romantikát, de ne ennél az animénél keressék, inkább  nézzenek meg egy jó csöpögős shoujo-t, abban biztosan lesz elég nyál, meg ami kell. ikszdé ( ez gonosz volt... Ördögi )

Itt csak a fight fight fight a lényeg, mindennek ez a módja, és ez jól is van így. Valamiért nem illene bele egy alaposan kifundált szerelmi sokszög xyz között... Nevet Nem kell szappanoperát csinálni.

De hogy témánál maradjunk, Shika-Tema az minden szempontból tökéletes lenne, de erre az esély kb. 10-a mínusz 25-en. ikszdé
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #2935 Dátum: 11 szep 15, 18:47:58 »

Én is örülnék az temari x shikamarunak ^^ Am sztm nem lenne jó, ha narutó összejönne sakurával vag hinatával, vgy sakura sasukéval, mert akkor - úgymond- miért nem jöttek össze eddig? most ha 1ik pillanatról a másikra egymásba szertnek, akkor az összes eddig nyálzás értelmetlen volt :S de mondjuk egy hinata x kiba, és egy sakura x sai bejövős ^^
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
tion
Gennin
*

« Válasz #2936 Dátum: 11 szep 15, 18:50:37 »

Lévén,hogy Shikaamru a kedvenc karakterem így evidens,hogy a ShikaTema pár a kedvencem de Kishi interjúiban errek itérnak és ő ott elmondja,hogy a ShikaTema pár sosem fog beérni mert a rajongók nemkíváncsiak rájuk de nem,hogy velük még a főhös szerelmi életével sem halad
Naplózva
Hinafan
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruHina For ever!

« Válasz #2937 Dátum: 11 szep 18, 14:29:45 »

Sziasztok!Én avval kezdem hogy nagy NH-Fan Nevet vok és remélem hogy az is lesz de am kicsit szomorú leszek ha NS lesz de sztem nagyobb az esélye hogy Kishi az NH válaszotta mert akk nem hiszem hogy úgy csinálta volna meg hogy nem-et mond Sakurának Naruto szal ez van. Azt tom mondani hogy majd kiderül.Hisz már Kishi tudja.Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 18, 17:11:23 írta Hinafan » Naplózva
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2938 Dátum: 11 szep 19, 12:43:19 »

Én csak azt mondom félek attól, hogy nem lesz szerelmi szál mivel ez egy fight anime de az utóbbiakban én úgy látom van rá esély csak a főhősök még fiatalok 16-17 évesek meg kell várni a 18-as karikát és akkor majd lesz belőle szerintem dögivel Nevet mivel azért lehet látni, hogy nem teljesen idegen ez ettöl az animétől ugye már Kurenai is gyereket vár Asuma-tól láthattuk Kushina és Minato is, hogy jött össze volt egy fillerben Kakashi-nak is csók jelenete ikszdé ha jól emlékszem Itachi-nak is volt szeretője legalábbis Madara ezt mondta, Konan is Yahikoba volt szerelmes csak ugye csóri feláldozta magát értük Tsunade-nek is ott volt Dai ezért is nem jöttek össze Jiraya-val stb... szóval azért nem kell mondani, hogy nincsenek szerelmi storyk mert vannak csak nem azon a hangsúly mint mondtam szerintem bőven lessz belőle ha már vége a háborúnak és nagykorúak lesznek a főhősök, talán pont azért is jönnek össze páran, hogy megünnepeljék, hogy élnek Nevet én így csinálnám Kishi helyébe meg a sok rohadt fillerbe is nem új ismeretlen storykat raknák, hanem inkább olyanokat ahol jobban megismerhetjük a karikat például engem rohadtul érdekelne egy filler Sai gyerek koráról mert ugye neki nem olyan volt mint a többieknek meg a többiekről is lehetnéknek ilyenek szerintem....
« Utoljára szerkesztve: 11 szep 19, 12:47:42 írta Balegh » Naplózva

Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2939 Dátum: 11 szep 19, 19:12:05 »

Nálad a pont Balegh!  Nevet
Szerintem is jobb volna egy olyan típusú filler, de ez itt OFF...
Viszont érveid alapján kezdek egyre több esélyt látni a szerelmi szálak esetleges kidolgozására.  Pontosan
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins