24 nov 17, 12:15:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623082 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Doujin
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2910 Dátum: 11 aug 18, 12:09:47 »

Abban egyet értek Farkassacred-el, hogy a Sakura x Naruto azért nem jöhet össze mert Sakura nem szereti Naruto-t amikor el ment szerelmet vallani az is kamu volt csak azért tette mert Sai végre felnyitotta a szemét, hogy nem kéne Naruto-val szórakoznia és be látta, hogy igaza van de attól még Sasuke-t szeretni ami igazán ***** az agyamat hiszen amig egy csapat voltak Sasuke akkor se volt vele egyszer sem kedves vagy barátságos most meg ráadásul meg is akarta ölni és az sem változtatott rajta ez csak erősíti azt a sztereotípiát, hogy a lányok ostobák lehet, hogy sakurának kéne szőkének lenni nem pedig ino-nak Nevet amúgy meg szerintem a Hinata x Naruto abszolút lehetséges csak ahoz túl kell élni a háborút főleg, hogy Hinata már be vallotta Naruto-nak szerintem ő is gondolkodik már ezen csak ugye háború van.
Akiknek én igazán szurkolok az Sai és Ino az biztos nem lesz egyszerű mivel Sai sík hülye az ilyesmihez de hátha Ino gatyába rázza ikszdé
Naplózva

tion
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2911 Dátum: 11 aug 18, 12:44:48 »

Mondasz valamit már én is gondolkodtam ezen,hogy Sakura az hol él mit képzel vagy mit hisz de am ez a lányok többségére igaz,hogy a rendes csóka nem kell nekik csak az erőszakos pöcsök
Nekem a NaruHina a favoritom szurkolok nekik bár Kishi mester nem az érzelmek mestere szóval kitudja
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2912 Dátum: 11 aug 18, 17:25:29 »

Balegh. sajnos a NaruHina-ra is nagyon kevés az esély, de nekem tök 8 Nevet Nevet most a Manga elég izgalmas Kúl Kúl kacsint
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #2913 Dátum: 11 aug 18, 18:30:26 »

melyik részben vallott hinata naruto-nak? o.O érdekelne de am NaruSaku-ra igazából max 10% esély lenne NaruHina-ra meg egy ilyen 70-80% de kitudja. sai és ino: hm....hát nem tudom talán....max 30% esély de inkább shikamaruval jönne össze amit úgy látok.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2914 Dátum: 11 aug 18, 18:41:05 »

Ebben megtalálod

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/437/14
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2915 Dátum: 11 aug 18, 19:21:32 »

naruto - sakura: hmm........1 év és elválnának és no gyerek.

naruto - hinata: hát nem válnak el csak majd ha meghalnak de max 2 gyerek ikszdé de ha ez sem akkor 5 év

naruto - sasuke: huh.......minden éjszaka forró ikszdé és akármennyi gyerek jöhet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 18, 20:17:59 írta Kentonsama » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2916 Dátum: 11 aug 18, 19:36:14 »

Még azzal is ki lehet egészíteni, hogy Sakura tudja azt, hogy Hinata szereti Narutot.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2917 Dátum: 11 aug 18, 19:39:52 »

Ez is igaz, de Sakura meg nem olyan csaj aki hagyja magát. Sasukéért is képes volt ellenség lenni Inoval. ( Bár akkor még csak kislány volt )
Mondjuk egy Sakura vs. Hinata szituációhoz kéne, hogy Sakura is szeresse Narutot. De ez nem így van, legalábbis eddig nem így volt...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2918 Dátum: 11 aug 18, 19:57:47 »

... hát most már, hogy itt van Sai Sakurának és Inonak se kell tovább ellenségeskedni Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2919 Dátum: 11 aug 18, 20:06:47 »

Csakhogy Sasuke az egészen más kategória. Nem hasonlítható Narutohoz. Ha most megnézed Inot akkor látszik, hogy ő könnyen lemond Sasukéról és könnyedén választ mást. (Lásd Sai esetét) Sakura nem ilyen lemondó típus. Ő ragaszkodó jellemű egyén és nem mond le Sasukéról olyan könnyen. Inkább képes lenne megölni mert csak ebben az esetben érzi úgy, hogy képes lenne kiverni a fejéből. Az ő szívében csak Sasuke lehet az első mindenki más csak pótlék lenne. Én úgy látom, hogy vele szemben Naruto változó képes. Szerintem ez a Naruto Sakura kapcsolat már csak kötelesség jellegű. Ha Sakura korábban engedett volna akkor lehetne más, de így nem. Nálam Naruto mellé most egyértelműen Hinata az esélyes. Sakura mellé pedig nem lennék meglepődve ha pótlékhelyre belépne Lee. Shikamaru és Temari. Neji és Tenten ideális pároknak tűnnek. Kiba, Chouji, Shino. Velük bajban vagyok. Elfogytak a leányok. Nevet
Naplózva
Szabika
*

No akame ga kill no life

« Válasz #2920 Dátum: 11 aug 18, 20:19:59 »

bocs már kijavitottam a 2x sakurát hinatára. miért nincs sakura és hinata közt versengés narutoért? ikszdé
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #2921 Dátum: 11 aug 18, 20:27:08 »

mert sakura nem szerelmes narutoba csak sasukéba még mindig
Naplózva
Doujin
Gennin
*

« Válasz #2922 Dátum: 11 aug 18, 20:44:32 »

Azt  nem tagadom, hogy Sakura ragaszkodó típus és, hogy Sasukét szereti ezért is nem fog összejönni Narutoval de azért a ragaszkodásnak is van egy határa szerintem ha már a másik szó szerint meg akar ölni akkor talán nem kéne anyira oda lenni érte főleg, hogy nem volt köztük semmi ezt a fajta ragaszkodást csak akkor tudnám elfogadni ha jártak volna meg stb... de így nem igen .
Szerintem a naruto vége olyasmi lesz, hogy egyik sem hal meg de Sasuke háborús bűnös ezért már nem illeszkedhet vissza úgy tudnám elképzelni, hogy Sasu elveszti a szemeit a háborúban és szökőt ninja ként rejtőzködve élne Sakura meg meg szökne vele és ápolgatná viszont így már így jöhetne a naruto folytatása vagyis megint el telne 4 év Konohában már az összes fő hös kapcsolatban él viszont Naruto és Sai most meg Sakurát keresnék úgy mint anno Sasukét Nevet ez csak egy hülye elképzelés ...
Naplózva

Tawnahroore
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2923 Dátum: 11 szep 08, 21:01:11 »

Na vajon kiket mondok? Sakura és Rock Lee.
Igazából pár órája láttam igazán át, hogy mennyire egyformák ezek ketten:
- mint ninják mindketten gyengék voltak (maga Kishi kettejükről nyilatkozta, hogy az emberi gyengeséget szimbolizálják) addig a pontig míg le nem másoltak egy-egy embert
- mindketten minden alap nélkül estek határtalan szerelembe egy-egy bizonyos személybe (ahogy azt a Sakura Haruno témában már kifejtettem)
Naplózva
isyathor
Újonc
*

« Válasz #2924 Dátum: 11 szep 12, 14:45:10 »

Szerintem a legszebb párok ezek lennének!

1. Naruto és Hinata: Hinata megérdemelné és szerintem Naruto se bánná.  kacsint
2. Rock Lee és Ten Ten: Ahogy Ten Ten helyre teszi mindig Lee-t.. áhh nekem már elég indok! Nevet
3. Kakashi és Shizune: Mindketten idősebbek... és amint kiderült Shizune vágyik a szerelemre!  Pojén

Naplózva
Oldalak: 1 ... 193 194 [195] 196 197 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins