24 nov 17, 12:42:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 623103 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2895 Dátum: 11 júl 29, 21:26:06 »

Jah amúgy meg, ha már a furcsánál tartunk:D:D:D szerintem elég sokan azt tartják furcsának azt amit sakura csinál Ördögi Ördögi Ördögi kacsint és mint ne mondjak,  egy ilyen csaj mint sakura sokkal idegesítőbb mint a Hinata, viselkedés szempontjából egyértelmű melyik csaj a jobb Nevet Nevet Nevet Nevet  hát ez a sakura fájdalmas egy karakter:D....(" O jajj sasuke -kun") Technikai KO Technikai KO Pojén
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2896 Dátum: 11 júl 30, 10:30:49 »

Nahát te elvileg nézed az animét is meg olvasod a mangát is. Akkor nem értem, miért mondod ezt. Sakura egy jó ideje ki se mondta ezt a nevet, főleg nem abban a bizonyos idegesítő hangnemben. Annakidején nekem is az agyamra ment ezzel a marhaságával, de ha észrevetted, már nem beszél róla.
Ellenben Hinata elég idegesítő szokása a "N-Naruto-kun" amitől tényleg a falra mászok, és erről nem tud leszokni, ellenben Sakura leszokott a Sasuke-kunozásról.  Hümm-hümm Ha Hinata nem lenne ilyen félénk és nem ez lenne minden értelmes mondata, akkor számomra nem lenne zavaró és furcsa. Mert azért, tényleg abszolút nem furcsa, hogy alig mond más szavakat ezen kívül.  Nevet Neeem, nem furcsa egy kicsit sem. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2897 Dátum: 11 júl 30, 11:09:44 »

Amikor ilyen viták felvetülnek.. (mellesleg fölöslegesen) akkor érdemes az angol feliratból kiindulni.
Ez csak egy tipp..
Most egy mangáról/animéről beszélünk, egy teljesen más értékrendekkel bíró világgal rendelkező fantázia szülte történetről.. hihetetlen számomra hogy a furcsán illetve kevésbé furcsán akadtok fent.
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2898 Dátum: 11 júl 30, 11:45:29 »

jah amúgy tényleg elég vicces min veszekedünk Nevet Nevet Nevet Kúl de amúgy ha már a mangánál tartunk akkor 540 Fejezet, abból okosabb leszel...... de mondom Naruto Nagyon Sötét( egyedül vele van bajom) Ördögi,,,, Sakurával nincs semmi bajom Kúl
És Hinata meg  aranyos, de te ezt nem értheted.... de itt az egyetlen probléma az NARUTO.. hülyébb a gyerek mint 3 évvel ezelőtt..... ( csak csatánál jön meg az esze, utána sasuke miatt holt sötét lesz Technikai KO Technikai KO na mind1  Pojén
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2899 Dátum: 11 júl 30, 11:57:53 »

Engem most Sakura akasztott ki a mostani mondatával, hogy melyiküket mentse meg előbb, Narutót, vagy Sasukét... smirksweat Vagy azt aki mindig mellette állt, vagy aki már párszor megpróbálta megölni őt és a barátait is, és ráadásul ő az ellenség is. Nevet Komolyan mondom Sai a legnormálisabb a team 7-ből (Kivéve Kakakshit.) Elolvas még pár könyvet napozik egy kicsit és felvesz valami normális ruhát, amiben nem látszik ki a hasa, és akkor népszerűbb lesz a lányoknál, mint anno Sasuke. ikszdé
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2900 Dátum: 11 júl 30, 13:54:13 »

Mondjuk még jó, hogy nem mondta ki Sasuke nevét hiszen évszámra nem is találkozik vele. Ha viszont az eszébe hozzák akkor egyből megjelenik az aggodalmaskodó "Sasuke-kun" kifejezés. Hidd el! Ha ott lenne akkor folyamatosan ez járna a fejében. Ez pont olyan mint a Bleachben Inoue esete. Mindenki ezért gyűlöli pedig okot nem adott rá. Egyszerűen ez a sírás idegesíti az embereket. Mármint a nem Japán identitással rendelkező embereket mert nem igazán akarják ezt elfogadni, de lehet, hogy őket is. Másrészt gondoljál csak bele, hogy náluk nem divat a tegeződés vagy éppen a megnevezés elhagyása. Szinte minden mondatukban benne találod a címzett nevét és ezért nagyon gyakran találkozol a megnevezésekkel. Így viszont számunkra kicsit idegesítő is lehet mert nem ehhez vagyunk szokva.

A véleményem! Sakura örök időkre Sasukéhoz láncolta magát. Akármi lesz, az ő szívében Sasuke foglalja el az első helyet és ezt nem fogja betölteni senki más. Sok második lehet, de első nem. És ezt Naruto is nagyon jól tudja és tudomásul veszi. Naruto pedig szerintem igaz, hogy néha hülyébb mint volt de már kezdi kapiskálni a lényeget. Ő nem fog a második lenni. Az ő számára Sakura az első kötelező imádni való volt akit imádni kellett. Megígért valamit számára, amit keresztül is próbál vinni az ígéret szerint. De ez már nem az imádat alapú betartásra utal amit most látunk hanem a kötelességé fölég, hogy felismerte hogyan próbálja manipulálni Sakura. Én úgy gondolom, hogy ezáltal elveszítette ilyen szempontból Sakura Narutot. Nem tudom ki rendeltetett számukra ezután de azt gondolom, hogy Narutot megfogni valóban Hinatának van a legtöbb esélye, míg Sakurát Sasuke soha nem választaná. Akár visszatér, akár nem. Mindkettő nadrágot és koronát szeretne viselni, ez pedig nem megy vagy csak nagyon ritkán. Ezzel szemben a Hinata-Naruto párosnál ettől nem kell félni. Sokan mondják, hogy unalmas lenne a családi életük. Úgy ismeritek Narutot mint aki unalmassá tenné? Kétlem. Odahaza pedig igeni jó dolog a nyugalom ami Sakurával egyáltalán nem biztos, hogy meglenne.
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2901 Dátum: 11 júl 30, 14:30:46 »

szépen megfogalmaztad, és amúgy egyet értek veled,....  de nem hinném hogy bármilyen érzelmet bele akarna vinni, egyedül Asuma meg Kurenai volt eddig( jó páros, ..volt). De nem is baj nem kell mindenkit össze hozni mindenkivel kacsint de azért a főszereplő össze jöhetett volna valakivel (szerintem is arra van a legtöbb esély hogy Hinatával jön össze),... de amúgy ha akartak volna ilyen részt arra a legjobb időpont Konoha ostroma után. a fillerek közé simán be lehetett volna tenni egy két jelenetet , amiben elhívja Hinatát, vagy össze futnak az ichiraku-nál és esznek valami finomat közben meg beszélgetnek,( Naruto megköszöni Hinatának hogy megmentette stb....) ez szerintem Alap lett volna, na mind1 elcseszték, de rohadtul...... Neeem szerintem úgy lenne 100%-os a Naruto Anime Mosolyog Kúl
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2902 Dátum: 11 júl 30, 14:41:53 »

Szerinted Alap lett volna? Nevet

Nyakukon a háború..  elkell intézni Sasuket..
"nah de Hinata hogy is volt az a szerelmi vallomás? keblemre.. menjünk el Ramenezni mit szólsz?"
"Naruto -kun" *Hinata elpirul és egy helyben áll, nem tudja mit tegyen*
"Gyere kislány ülj az ölembe.. ismerkedjünk meg jobban, hiszen ideje már..."

Most komolyan hogy gondoltad? Irtózom a gondolattól hogy most ilyenek legyenek.. esetleg még annyi hogy autogrammot kér...
A maga irónikus voltában tökéletes jelenet lenne..
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2903 Dátum: 11 júl 30, 14:54:12 »

Ilyenre ne számíts. Nevet Ez a történet nem erről szol. Ezek a dolgok csak mellékcselekmények az egész történetben és egy bizonyos hiánypótló a napi életvitelhez. Másrészt jó időhúzó a történet folytatásához amely hat azokra akik erősen az érzelmekre hallgatnak. Nem fogja ezt igazán komolyan kidolgozni, de valahogy például egy küldetésben összehozhatja a dolgokat és ezután már dúlhat a szerelem. Ezt már nem is kell jobban kidolgozni hiszen mindenki láthatja ki-kivel jön össze és kimarad hoppon. Mellesleg Sakurának van egy másik hiánypótló testőre Lee személyében. Ő elég elvakult, hogy igába hajtsa a fejét ráadásul megy is Sakura mellé.
Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2904 Dátum: 11 júl 30, 15:14:26 »

Drágám.. igen.. elfelejtettem mondani hogy a fejemre ejtettek. kacsint Mellesleg ideje lesz elolvasni az aláírásomat..
szóval ALAP? Oks, ezt szerintem megbeszéltük.

rini67 ha ezt nekem szántad akkor igen.. erre számítok, pontosan amit leírtam..
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2905 Dátum: 11 júl 30, 15:26:27 »

Szerintem Naruto-ból előbb utóbb úgyis előtört volna a Kyuubi, ha ott van Hinata, ha nem. Tehát Naruto nem kérte a segítségét. xD Viszont annyi tényleg járt volna szegénynek, hogy Naruto megköszönje. Ettől függetlenül nem kell szeretnie őt, sőt még nagyobb beszéd sem kellene vele, de egy "Köszi!" azért illedelmes lenne. Lesütöttszemek
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2906 Dátum: 11 júl 30, 15:37:39 »

hát ja legalább megköszönte volna Kúl,, de abban biztos vagyok hogy nem tört volna elő a Kyuubi ha nincs ott Hinata, mivel csak akkor törik ki belőle ha van benne elég GYűlölet...
Naplózva
rencsacsa
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2907 Dátum: 11 aug 01, 17:31:52 »

Ez egy kicsit erős megfogalmazás... Nem azért tört elő a Kyuubi, mert Hinata ott volt! Te is írtad, csak akkor tör elő, ha eluralkodik rajta a gyűlölet. Ha Sakura lett volna ott, vagy akárki más, aki közel áll Narutohoz, akkor is előtört volna belőle.
(Azért én reménykedem benne, hogy a főhős végül elnyeri méltó szerelmét... Ámor(NaruSaku))
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 01, 17:33:59 írta rencsacsa » Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2908 Dátum: 11 aug 12, 21:37:09 »

hm, hát szerintem ez azért Fail, mert Sakura magasról tojik Naruto-ra Kúl de sajna NaruHina-ra sincs semmi esély Neeem  úgy ahogy van az egész egész Naruto el lett cseszve  ............ ,...  azt nem értem miért tesznek olyat bele az Anime-be amit Úgyse Folytatnak... Borzalom...... Technikai KO
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2909 Dátum: 11 aug 15, 15:40:58 »

Mert ez egy shounen manga/anime, ahol nem a szerelmi szálakon van a hangsúly. Annak is örülhetünk, hogy legalább ilyen részletesen ki van dolgozva. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins