24 nov 17, 08:46:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622953 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2850 Dátum: 11 júl 21, 15:23:54 »

vagy Naruto azzal a csajjal jön össze aki a Pain harc után pépé verte Sasuke miatt.Bocs nem tudom a nevét.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2851 Dátum: 11 júl 21, 15:39:24 »

Nem tudom, hogy kiről van szó, tehát mindegy. xD
Viszont az biztos, hogy Naruto-nak kezd nagy lenni a választási lehetősége. Sakura, Hinata, aztán meg tudjátok mit mondott Ino, miután Naruto megmentette a falut...xD Tehát már ő is, Karin is kezd álmodozni róla.  ikszdé Szóval nem kizárt, hogy őket választja. (Persze, én jobban örülnék, ha inkább nem változtatná meg az érzéseit és maradna a régi, jólbevált rózsaszínnél. Nevet )
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2852 Dátum: 11 júl 21, 17:18:18 »

Az még mindig siralmas lenne Technikai KO nah engem egyre jobban kezd irritálni Naruto olyan hülye időnként, de talán megjön az esze mikor  anyjával beszélget:) jah és hanii,: Kushina azt szeretné ha olyan barátnője lenne mint ő,, hm Sakura Mióta Kushina, ÖÖ nemvágom honnan szedted ezt a marhaságot... Technikai KO nem tanult olyan jól mint Sakura......... meg nem is olyan segg:D
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2853 Dátum: 11 júl 21, 17:31:01 »

Nah én itt hagyom abba Kúl ( miért veszekedjek ha tudom hogy igazam van,  Mosolyog nem Hinata unalmas hanem ti:D na csumi
Lol nem tudom, milyen alapon helyezed a saját véleményed a másoké felé, de te írsz marhaságot Nevet nem tudom, mi kivetnivalót találtál hanii postjában. Ráadásul pont sakura hasonlít legjobban Kushinára, mert külsőre is van pár hasonlóság, a természetük meg ugyanolyan. [irónia] És am igaz, hogy mivel sakura családját ismertük, már kapcsolata sem lehet Nevet [/irónia] igaz, egyértelműbb a naruhina, bár a shounen nem egy szerelmes sztori, de ha választani kéne én is annak örülnék, viszont ezt normálisan is lehet közölni, és attól hogy vki véleménye nem egyezik a tieiddel, nem biztos, hogy téved Hümm-hümm

Az egyetlen jelenlegi tisztán kivehető párocskakezdemény Shika-Tema, bár abból sem lesz semmi, de erre legalább utalgat Kishimoto.

Off: A nem is olyan seggre tudnál mondani szinonímát Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 17:42:08 írta Zer0 » Naplózva
Éjfél
*

« Válasz #2854 Dátum: 11 júl 21, 18:03:31 »

Farkassacred: Igaz, hogy egy kicsit le vagyok maradva a mangával, de nem rémlik hogy eddig lett volna bárminemű utalás Naruto szerelmi életére.
Ne légy ennyire támadó, mindenkinek lehet saját véleménye.. ami nem biztos hogy egyezik a tieddel.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2855 Dátum: 11 júl 21, 18:09:52 »

OFF: Ember tartsd tiszteletbe mások hozzászólásait! (Farkassacred)

ON: Remélem ebből megint nem lesz háború ( hajó emlékszek akkor régen volt, de nem biztos ) A főszereplőnk Sakuraba szerelmes és nem Hinataba. Igen tudjuk, hogy Sakura még mindig Sasukabe szerelmes, hogy miért azt még én se tudom, szerintem senki sem tudja. Zeronak igaza van Kushina és Sakura hasonlítanak egymásra, Kushina azt mondta, hogy olyan nőt válaszon aki hasonlít rá és ne legyen unalmas.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 18:17:45 írta ronandinho » Naplózva

Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #2856 Dátum: 11 júl 21, 18:24:51 »

Hát Sakurával kapcsolatban szerintem az van, hogy Sasukét már inkább sajnálja mint sem szereti, törődik vele igen, de messze nem tűnnek olyan komolynak az érzései mint amikor Sasuke otthagyta a falut. Nekem valahogy úgy jött le, hogy egyszerűen nem tud megválni Sasukétól akármennyire akar. Másrészről viszont amikor "szerelmet vallott" Narutonak az sem tűnt teljesen hazúgságnak, valaki írta, hogy őrlődik Naruto meg Sasuke közt, szerintem inkább olyasmiről lehet szó, hogy bár szereti Narutot is (habár nem úgy mint ahogy Sasukét szerette régen) de nem veszi észre vagy nem akarja észre venni mert csak Sasukére koncentrál.

Hinata meg szerintem elkönyvelheti, hogy kikosarazták, Narutonak volt ideje bőven, hogy beszéljen vele mégsem tette.

Zeroval viszont egyetértek, hogy az egyetlen szolidabb dolog ami alakulgat az Tema-Shika.

De mindegy is, úgyis kiderül majd, legkésőbb az eplógusban Nevet
Naplózva

Éjfél
*

« Válasz #2857 Dátum: 11 júl 21, 18:45:56 »

Azt azért tegyük hozzá hogy habár Naruto 'a falu hőse'.. még mindig agyalágyult és tapasztalatlan ha szerelmi ügyekről van szó. Jelenleg pedig kisebb gondja is nagyobb annál, mint Hinata vallomása.
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2858 Dátum: 11 júl 21, 18:49:14 »

Szerintem is. Pirul
Sakura pedig még tényleg nem tudja mit érez. De egyszer biztos rájön. És én igazság szerint csak Narutoval tudom eképzelni...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Éjfél
*

« Válasz #2859 Dátum: 11 júl 21, 18:59:11 »

Vannak ilyen csoportok?
Nagyon aranyos. Nevet
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2860 Dátum: 11 júl 21, 19:15:26 »

Nemrég kb. így voltam... ikszdé (azóta Sasuke-t kivertem a fejemből... )
De most már inkább úgy vagyok, NaruHina v. NaruSaku ikszdé
Elég buta dolog nem? De most már mind a kettő tetszik. Annak ellenére is, hogy Sakura nem a szívem csücske. De meglehetősen mulatságos  Nevet

Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2861 Dátum: 11 júl 21, 19:25:27 »

Hehe. Nevet Én meg nem utálom Sakurát, de néhány dolga rendkívül idegesít, ugyanakkor meglepő, de Hinatát se utálom, nincs vele semmi bajom. =) Am. Sakura meg Hinata tökéletes ellentétei egymásnak.  smirksweat Ég és föld. Kíváncsi leszek a végére.^^
A ShikaTema meg tök ideális, legalább az lenne lezárva. ikszdé Mondjuk biztos van, akinek a ShikaIno tetszik. Pojén
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2862 Dátum: 11 júl 21, 19:53:34 »

Végre elülni látszik a puskaporos hangulat, ennek örülök. Mosolyog A ShikaTema mindenkit összehoz.  Pirul  Végülis a két falunak is remek lenne, mert mivel lehetne még jobban megerősíteni a szövetséget ? Azzal, hogyha a Kazekage nővére hozzámegy Konoha elsősszámú taktikusához. Nevet Mindenki nyerne rajta mi meg örülnénk de nagyon.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zer0
*

« Válasz #2863 Dátum: 11 júl 21, 19:58:28 »

Mondjuk kérdés, hogy a homok egyik leendő tanácsosa, vagy a levél leendő fő stratégája hagyja el a faluját?  Vagy Takamaru kézbesítené a szeremlesleveleket? Nevet
Am anno a shikamaru shippuudenben is volt célzás rájuk.
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2864 Dátum: 11 júl 21, 20:13:50 »

Nah nem akarok én háborút Kúl de valaki elmagyarázná hogy naruto MIÉRT lenne szerelmes sakurába hm..... ilyet mikor mondott???? kb konoha ostroma óta semmi ilyet nem gondolt és nem is mondott, 2: Nem vagyok király, és tiszteletben tartom a véleményeteket, de kritikát azt adhatok hozzá:) és picit pótolhatom is azoknak a hozzászólását akik nem sűrűn néznek Animét és olvasnak Mangát hm..Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 189 190 [191] 192 193 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins