24 nov 17, 06:29:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622881 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
hanii
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2820 Dátum: 11 júl 19, 09:02:34 »

Blabla..xD Najó nem, Sakura nincs nagyon tisztában az érzéseivel, de nem hiszem, hogy nem szereti őt... Azért ha visszaemlékezünk a régebbi részekhez, Sakura aggódott Narutoért, amikor a Kyuubi átvette felette az irányítást, és akkor ő is "meg akarta őt menteni", elvégre odarohant hozzá, csak sajnos a Kyuubival szemben nem nagyon tudott mit tenni. Illetve Yamato szavai: "Nem az a lényeg, hogy mekkora dolgokat teszel Narutoért, hanem hogy hogyan érzel iránta. Sakura te igazából sze..." És Naruto felébredt.
És Sakura nem olyan, aki hagyná, hogy valaki más közé meg egy pasi közé álljon. Nevet
Jó, kifogytam az érvekből, amúgyis fáradt vagyok ehhez, és ti most sokan vagytok így ellenem, tehát inkább hagyom. xD
Am. Kurenai? Hmm?
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2821 Dátum: 11 júl 19, 09:11:33 »

Más nem is lehet...  Nevet Egyébként őt még mindig nagyon sajnálom.Gonosz Kishi Ördögi Szomorú

De én azért mondom Sakurára, hogy tudja, mert szintén 40-60 részekben ( asszem ) azt mondta Narutonak, hogy szokta látni Hinatát, mikor edzés közben figyeli. Nos, ha nem is esett le neki a tantusz, valamit csak sejtett belőle, vagy nem?
Á nem is értem minek beszélek, számomra a Naruto olyan mint egy 200 szálból összegyúrt gombolyag. Mióta mangát olvasok, semmit nem értek belőle. ikszdé
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2822 Dátum: 11 júl 19, 09:22:15 »

hanii de fárasztó vagy te  Nevet na először is Sakura már biztosan nem szereti Naruto csak a legjobb barátja ember:)
de ha nem hiszel nekem akkor nézd meg a mangában vagy az Animében!!
még valami Kurenai tudott róla, mikor Hinata azt a gyógyító kenőcsöt adja naruto-nak:)
De az biztos hogy narusaku nem lesz, mert  sakura nem olyan ri*anc:) barát azt szevasz:D
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2823 Dátum: 11 júl 19, 09:29:46 »

Az lehet hogy fárasztó vagyok, de igazam van. Nevet Nyelvesít kacsint Illetve nem biztos hogy igazam van, mert csak feltevéseim vannak.
Viszont mind a NaruHinás, mind a NaruSakus másképp látja, illetve akarja látni a mangát és az animét. Pl: én úgy láttam (vagyis akartam látni), hogy Sakura arca őszinte. Nyilván te pedig épp ellenkezőleg.  Mosolyog
Azon a barát dolgon még vitatkozhatnék, de nincs hozzá hangulatom. ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2824 Dátum: 11 júl 19, 11:46:04 »

De amúgy magyarázd meg nekem miért lenne olyan szép??( narusaku) Gondolkozik
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2825 Dátum: 11 júl 19, 12:59:48 »

Nem lehet megmagyarázni, hogy miért szép a NaruSaku. Aki nem ezt a párost favolja, az nem értheti és nem érezheti a varázsát. Pirul kacsint
Naplózva

Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2826 Dátum: 11 júl 20, 18:58:18 »

Jah amúgy ha azt nézzük, hogy hogyan mutatja be az Anime Naruto-t akkor most vagy Meleg Neeem vagy csak Olyan hülye hogy azt elképzelni is nehéz.......  Neeem  ( jah és amúgy el cseszték!! miért ne vihetnének bele érzelmeket, hm Gondolkozik,,, a csata is király meg minden:) de hogy az elejétől fogva nem jöttek össze (Naruto meg Hinata) mostanra ( Konoha ostromlása után) már azért bele kellet volna tenni valamit.. akkor legalább annyit hogy meghívja a rámenesnél vagy sétálni hívja:) Ááá :fun:de ha valaki nem ért egyet ezzel akkor írja meg miért..... előre is ty:)
Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2827 Dátum: 11 júl 20, 19:03:56 »

Úgyúgy. Egyetértek hanii kollégával.

Az szerintem erős kijelentés, hogy biztosan nem lesz NaruSaku. Ismerjük Narutót, határozott, és ha jól emlékszem azt is említette, hogy mindíg szeretni fogja Sakurát.
Plusz, ha nem NaruSaku lesz, azt Kishi sem akarhatja magának, mivel akkor elmegyek Japánba és valagba rúgom. Nevet

Viszont én visszakérdeznék:

Miért lenne szép a NaruHina?
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2828 Dátum: 11 júl 20, 19:17:32 »

Plusz, ha NaruHina lesz, Kushina lesz a világ legszomorúbb anyukája. Hümm-hümm
Naplózva

Szeretet
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2829 Dátum: 11 júl 20, 19:45:54 »

te már megint miről beszélsz:D  kushina olyan mint Naruto, Minato meg Hinata mondhatjuk, nyugodt meg minden, de ember a Naruto alapja az hogy NaruHina:) Nézd vissza a sima Naruto elejét aztán talál, de csak talán.. okosabb leszel,
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2830 Dátum: 11 júl 20, 20:10:48 »

Farkassacred elkéne olvasnod a fórum szabályait! Mert bannolni fognak a modik!

Én NaruSaku fan vagyok. Elmondom miért unalmas a NaruHina. Egyszerűen nagyon unalmas páros lenne, ha lennének gyerekeik és Naruto olyan baromságokat csinálna, hogy a gyerekei olyan hülyék lesznek mint ő Hinata nem mondana semmit, és Sakura az legalább leordítja, hogy olyat ne csináljon gyerekek között. Hinata nem az a beszédes lány és Naruto halálra unná magát.
Naplózva

miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2831 Dátum: 11 júl 20, 20:17:29 »

Nem azt írtam, hogy mondta Sakurának(hiszen Sakura Saitól tudta meg, hogy Naruto szereti), hanem hogy említette magában. Meg azt, hogy fontos számára és mindíg törődni fog vele.
Naplózva

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2832 Dátum: 11 júl 20, 20:19:43 »

Te meg olvasgassad szépen a mangát, kb. az 500. rész körül, és akkor majd meglátod, hogy Kushina mennyire jobban örülne, ha egy Sakura-féle menye lenne. Mosolyog A sima Naruto meg nem érdekel. Nyelvesít A Shippuban mindenki felnő, minden világosabb kezd lenni.
Naplózva

Szeretet
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2833 Dátum: 11 júl 20, 21:02:11 »

Most komolyan miből gondoljátok egyáltalán, hogy Naruto össze fog jönni csak azért mert Hinata szerelmet vallott neki ? Azért mert Hinata részéről dúl a love attól Naruto még nem fog beleszeretni. Hümm-hümm
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2834 Dátum: 11 júl 20, 21:16:25 »

hm, nah jó még egyszer elmagyarázom... hiányosak voltak eléggé a filler-ek utáni részek, magyarán elrontották...
a másik meg Naruto szereti Hinatát( és csak ő járt az eszében mikor pein-nel harcolt) csak az a baj hogy Totál Sötét a srác mivel csak sasuke jár a fejében:(
de legalább mikor anyja megjelent akkor elfelejtette egy időre ( sasuke-t).hm kacsint
jah amúgy még mindig tartoztok egy válasszal " miért is lenne szép a narusaku páros?!"
Naplózva
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins