24 nov 17, 06:14:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622839 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Kiyonori
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2805 Dátum: 11 márc 28, 20:51:48 »

Naruto-Sakura
Nem szeretnék elvi vitákba keveredni, szerintem egyszerűen csak viccesebbek együtt Nevet
Sasuke-Hinata
Eleinte hülyeségnek tartottam, de aztán rájöttem, hogy miért is ne? Szaszkénak akkor már sokkal jobb egy Hinata (aki azon kevés lányok közé tartozik, aki nem rajong érte). Lejjebb viheti az egóját ráadásul kedves és elviselné az idiótaságait. Megaztán egy byakugan-sharingan kombó..............
LEE-INO-> THE BEST Nevet No comment...
Gai-Anko Ez is adja magát Nevet.
Kakashi- ...Na erről fogalmam sincs!
Obito-Rin Szerintem Obito rohadtul megérdemli Rint, kár, hogy már alulról szagolja az ibolyát (mármint mindketten).
Minato-Kushina Na, ők nagyon cukik voltak együtt.
Shikamaru-Temari Ők aztán egy kemény páros.Valszeg össze is jönnek majd. Szegény Shikamaru...már előre sajnálom. Jó kis papucs lesz Nevet
Jiraiya-Tsunade Ugyanaz, mint Naruto és Sakura, kár, hogy már nem történhet meg...
Gaara-Matsuri
Neji-Tenten
Pein/Yahiko-Konan
Orcsimarcsi-a kígyója Nevet
Naplózva

\"Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy ne kelljen adnia valamit cserébe, amit megszerzünk azzal valami egyenértékűt elveszítünk. Ez az egyenértékűség elve, az alkímia legfőbb alapszabálya!\"
^^
Uchiha Madara
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #2806 Dátum: 11 márc 29, 21:02:08 »

NaruHina Mosolyog ők aranyosak együtt Pirul
ahogy előttem is mondták: Obito-Rin Mosolyog hogy miért? mert csak.
Sasuke...nos neki nemtudok...Sakurát nem tudnám elképzelni, meg Inot se.
Neji és Tenten, mert róluk olvastam egy fanfictionban ikszdé csak a címére nem emléxem Technikai KO
Shikamaru meg maradna agglegény Nevet Nevet
Naplózva

dudi95
Újonc
*

« Válasz #2807 Dátum: 11 márc 31, 08:46:24 »

szerintem Shikamaruhoz Temari illik a legjobban, aranyosak együtt  Mosolyog
akihez nem illik senki az deidara...megvan ő magában is a nyelves kezével ^^ (na jó, ez azért gonosz volt)
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2808 Dátum: 11 márc 31, 13:19:24 »

Igen a ShikaTema az egyik legegyértelműbb páros Nevet Az Akatsukisoknak elég nehéz párt találni mert elég különcök. De például ha a Mizukagénak bejönnek az uchihák akkor ott van neki Itachi. Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #2809 Dátum: 11 márc 31, 14:47:32 »

Mizukage és Itachi? Ez elég elmebeteg. Nevet Ennél márcsak Mizukage- Kakuzu lenne jobb. smirksweat
De am. komolyan, ha Mizukage, akkor talán Kakashi. Ezt nem szeretem, de ők azok, akik egy komoly párost alkotnának. ikszdé
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
eszterke
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2810 Dátum: 11 ápr 01, 20:25:30 »

A Mizukage-Kakuzu dolog nagyon ütött x'D Viszont a Kakashi-Mizukage dologban én is látok fantáziát  Nevet Bár asszem, hogy Kakshi örökre agglegény marad :'D
Naplózva
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Mr

« Válasz #2811 Dátum: 11 júl 17, 11:10:31 »

Hali:)
Nem értem miért vannak oda sokan a Narusaku-hoz, egyáltalán nem illenek össze Neeem
De a NaruHina az szép lenne Pontosan mivel: már az elejétől fogva Hinata szereti Naruto-t, És amikor Pein megtámadta konohát ( jó részek:)) és naruto már a hatodik pein ellen küzdött, csak Hinata járt az eszében, hogy jól van e:) sakurát le se sza*ta:D de a végét nem értem hogy miért öleli meg sakura Gondolkozik [/s] de mind1 elég valószínű hogy NaruHina lesz, és remélem is:)     ( jah, még új vagyok itt)
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2812 Dátum: 11 júl 18, 15:16:31 »

Én nagyon is értem, hogy miért öleli meg: mert szereti. Nyelvesít Hümm-hümm xD
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Luna-san
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The dreamer fairy

« Válasz #2813 Dátum: 11 júl 18, 15:33:47 »

Hanii, egy véleményen vagyunk.  Mosolyog
Csak hát, Sakura még ahhoz is ostoba, hogy legalább magának beismerje ezt...

Egyébként a NaruSaku nem túl fantáziadús párosítás...
Tegyük fel, Sakura "hihetően" szerelmet vallana, és Naruto meg ugorna a nyakába ikszdé
Onnantól meg az egész kapcsolatuk semmi másról nem szólna, csak abból, hogy Saku jól odavág szegény Narutonak, ha valami ostobaságot csinál. Meg aztán mind a ketten túl hevesek. Hogy kontrolálják így a másikat?  smirksweat
Ennek a párosításnak nem sok értelmét látom, egészen addig, míg Sakura észhez nem tér már végre...

Mellesleg nekem már kezd 8 lenni NaruSaku lesz-e a végén vagy NaruHina, vagy egyik se. (jelzem a NaruHina nálam akkor is szimpibb  Pirul )

Eddig sem erről szólt a történet, de aztán ki tudja mi lesz! Addig is sasolom tovább a mangát. Nevet
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #2814 Dátum: 11 júl 18, 15:38:41 »

Tényleg elég ostoba... Lesütöttszemek Megvilágosodhatna már.
Szerintem meg a NaruHina uncsi lenne Naruto-nak. ikszdé Dehát ő tudja, hogy kit választ. Illetve Kishi.
Már nem harcolok annyira a NaruSaku-ért, mint régen, viszont nem mondom, hogy mind1, mi lesz a vége, de az biztos, hogy nem fogok belehalni, ha Naruto Hinatával lesz boldog. Hümm-hümm
Naplózva

Szeretet
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2815 Dátum: 11 júl 18, 15:47:03 »

Én meg így vagyok a NaruSaku-val... ikszdé

Hinata meg szerintem nem biztos, hogy olyan uncsi, csak még nem volt lehetősége megmutatni. Hány animében választja a főhős a szerényebbiket, mert kiderül, hogy van benne valami, és az nem csak a külseje.
 De az 100%, hogy nyugisabb lenne vele az élete Narutonak. ikszdé
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2816 Dátum: 11 júl 18, 19:57:33 »

Adj hozzá egy olyan apóst mint Hiashi és olyan sógort mint Neji és máris megvan a kellő izgalom  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2817 Dátum: 11 júl 18, 22:09:37 »

hanii, amúgy 100% hogy nem azért öleli meg mert szereti:)
manga-ból ezt nem lehetett észre venni. de Anime-ben nagyon is aprólékosan látszott:)
hogy: Sakura nem akar kettőjük közé állni ( az arcán lehet látni)Mosolyog és ezt az állításomat az is megerősítette mikor Sakura szerelmet akart vallani Naruto-nak sasuke miatt, de nem azért mert szereti Naruto-t!!! de ha mégis az lesz hogy Naruto össze jön Sakura-val akkor arra csak annyit mondhatok::" ( hát ezt elkú*tátok, nem kicsit nagyon)" hm..
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2818 Dátum: 11 júl 19, 08:41:59 »

Narutoclone, én is pont ezen gondolkoztam  Nevet Hiashi előbb tenné el láb alól szegény Narutot, sem hogy befogadja...
Neji meg úgyszintén kinyírná...  Leüt
Hanabi nem tudom milyen, de lehet ő is bekavarna egy ici-picit. Így az egész familiában talán csak egyetlen pozitív személy maradna,  Hinata anyja, aki nyilván olyan mint ő.  Nevet

Farkassacred, Sakura azon kevesek közé tartozik, aki már az elejétől fogva tudja, mit érez Hinata Naruto iránt.
Az meg, hogy nem akar kettőjük közé állni, még nem is olyan biztos... Hiába én már csak fantáziálgatni tudok ikszdé

Azt meg szerintem mindenki tudja, hogy Sakura hazudott Narutonak. Még ő is. Ez is egy azon húzásai közül, amiért nem csípem őt...
Naplózva

Farkassacred
Akadémiai tanuló
*

Mr

« Válasz #2819 Dátum: 11 júl 19, 08:50:15 »

Luna-san, Sakura csak azóta tudja mióta megmentette Hinatát, konoha ostrománál (miközben gyógyítja akkor jön rá)
és...  Egy nő tud csak Hinata érzéseiről az elejétől fogva ( Kb 40-60 sima Naruto részben) Na ki lehet az?Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins