Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #150 Dátum: 07 okt 12, 22:59:18 » |
|
és ha már nagy yaoi-s vagyok akkor nézzük csak: Iruka + Kakashi Sasuke + Naruto Itachi + Naruto most kifogtok nyírni : Sasuke + Itachi ...........több nincs...asszem jahh meg a Shikamaru + Temari (én ) páros jó még :-[ ??? 8)
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #151 Dátum: 07 okt 13, 21:06:56 » |
|
Őszintén szólva nem hiszem. Egy 50 éves nőtől nem lenne szép dolog Szerintem Naruto inkább idegesíti, állandóan veszekednek a küldetéseken
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sakura láw Sasuke
Vendég
|
|
« Válasz #152 Dátum: 07 okt 14, 15:27:18 » |
|
Sakura-Sasuke Hinata-Naruto Temari-Shika Ten-Neij > Ino-Sai ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #153 Dátum: 07 okt 15, 07:27:44 » |
|
Szerintem ha Hinata összeszedi magát és megmondja mit érez, akkor összejöhetnek Naruto-val. Ha nem akkor Sakura-Naruto párosítást látok megvalósulni (mindig azt bántjuk akit szeretünk ) viszont akkor Kiba kapna esélyt Hinata-tól
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Georgeo
Vendég
|
|
« Válasz #154 Dátum: 07 okt 25, 12:42:14 » |
|
Igen szerintem is maradjuk a Hinata+Narutonál ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
"Not all who wander are lost"
|
|
« Válasz #155 Dátum: 07 okt 25, 13:49:32 » |
|
Attól még hogy valaki szerelmet vall neked az nem azt jelenti hogy egyből bele fogsz szeretni, a sorozatban eddig semmi jel nem utalt arra hogy Naruto érezne valamit Hinata iránt^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #156 Dátum: 07 okt 25, 14:11:08 » |
|
nekem ezek naruto+hinata sasuke+sakura sihikamaru+Temari Lee+Tenten Kiba+Ino +:kurenai: (mind kettőnek jo a gen jutsuja)
|
|
|
Naplózva
|
KI OLYAN KICSI HOGY MÉG A HANYGYÁK IS NAGYÍTÓVAL NÉZIK!!!! én egy nyugott ember vagyok.
|
|
|
Georgeo
Vendég
|
|
« Válasz #157 Dátum: 07 okt 25, 22:10:15 » |
|
Valóban nem jelenti azt hogy bele fog szeretni de még lehet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #158 Dátum: 07 okt 25, 22:12:09 » |
|
Ha már kötődik valakihez akkor én a lehetre nem támaszkodnék...persze lehet hogy a story végén tátva marad a szám mert mégis lesz valami ilyesmi de sztem 1 nincs rá sok esély...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #159 Dátum: 07 okt 26, 01:08:12 » |
|
Ha már kötődik valakihez akkor én a lehetre nem támaszkodnék...persze lehet hogy a story végén tátva marad a szám mert mégis lesz valami ilyesmi de sztem 1 nincs rá sok esély...
hmm.. ahogy látom nem csak én lennék aki összeadná Itachit és Kurenait...( bár szerintem kiccsivel időseb a hölgy..dehát annyi gond legyen ) .. am szerintem Sai és Sasuke is eléggé összeillenének .... hmm.... Naruto + Hinata ..hmm hmm.. attól függ ha én lennék és Sakura és Hinata közt kéne választanom akkor Sakura.. de am meg félre az összessel Temari 4 ever ... ( mongyuk ezt mindíg elmondom... xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #160 Dátum: 07 okt 26, 22:19:16 » |
|
Itachi és Kurenai ténylej fainos lenne. De a legjobban a Naruto Hinata párpst támogatom (még mindíg).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #161 Dátum: 07 okt 26, 23:38:08 » |
|
Náram a favorit: Shikamaru & Temari.-erre elég sok esély van, szerintem összepasszolnak. Mindketten érettek és említenem sem kell, hogy a harcokban mennyire jó párost alkotnak. Én rájuk voksolok > : Továbbá: Neji & Ten Ten.-ennek is örülnék, nem lenne rossz. Sajnos szerintem nincs rá sok esély, Nejit nem nagyon tudom elképzelni egy lánnyal az oldalán. ;DNaruto & Hinata.-ez a páros adja magát. Noha nekem egy Kiba & Hinata duó jobban bejönne, szerintem erre valahogy most több esély van. A készítők valószínűleg beteljesítik Hinata álmát és összejön valami úton módon Narutoval.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 26, 23:39:58 írta Chidori »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Feo
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #162 Dátum: 07 okt 27, 06:00:05 » |
|
Hmm....annyi mindenki írja hogy a Naruto-Hinata párosra sok az esély mikor eddig full egyoldalú a dolog, vagy lemaradtam valahol? :o
Sztem a Neji-TenTen párosra is több az esély mint a fentebb említettre^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #163 Dátum: 07 okt 27, 11:52:07 » |
|
Az a nagy helyzet, hogy Feonak igaza van és bárhogy is, de ez csak akkor jöhet létre, ha: -Naruto belátja, hogy sehogy sem jön össze Sakuraval -Hinata kissé össze szedi magát
Más részt én remélem, hogy történik mán valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kaneger13
Újonc
Nem elérhető
|