24 nov 16, 20:21:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622418 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2670 Dátum: 10 máj 31, 13:06:28 »

Karin már eléggé kiábrándult Sasukéból.
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2671 Dátum: 10 máj 31, 13:09:32 »

Háát..igen végülis egy gyilkossági kísérlet után jogos is, de az alapján amit eddig levágott elég volna egy kedves mosoly Szöcskétől és máris újra rajongana.
Naplózva
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2672 Dátum: 10 máj 31, 15:54:05 »

Télleg milyen poén lenne már egy Konohamaru x Hanabi Nevet Konohamaru egy 2. Naruto Hanabi meg Hinata húga. Nemtudom milyen természetü de ha olyan mint Hinata az fun lenne.
Naplózva

shikamaru
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2673 Dátum: 10 máj 31, 20:19:18 »

hanabi szentem idősebb konohamarunál de kitudja
viszont harc szempontjából a hidan-ino páros nem lenne rossz (a gyerek átköltözik az ellenfele testébe és egyszerűen kinyírja magát ezzel megspórolja a vérszerzést a kört meg az egyéb unalmas szertartásokat)
naruto-hinata (naruhina 4ever)
Naplózva
crespo15
Vendég
« Válasz #2674 Dátum: 10 máj 31, 20:36:22 »

konan + pein and hidan Nevet 3man párban Nevet

http://fc03.deviantart.net/fs42/f/2009/060/1/9/NARUTO_KONAN_PEIN_MOAR_HIDAN_by_the_angelic_shadow.jpg
Naplózva
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2675 Dátum: 10 jún 01, 15:11:51 »

Idézet
hanabi szentem idősebb konohamarunál de kitudja
Hát én úgy tudom pont hogy kb.1 évvel fiatalabb,de végülis mindegy.Elképzeltem őket és arra jutottam hogy nem is rossz!Bár a KonohamaruxMoegi jobban bejön.
Idézet
Nemtudom milyen természetü de ha olyan mint Hinata az fun lenne.
Én sem tudom milyen természetű,mer eddig se sokat mutatták (és nem tudom hogy fogják-e,nem tom hogy ez itt vajon OFF?)lehet hogy olyan mint Hinata,de én mondjuk egy kicsit több "önbizalommal áldottam meg".
Egy JuugoxKarinhoz mit szóltok?Elmebeteg elképzelés de hamár egyszer van két vöröskénk akik azért még valamennyire ismerik is egymást.KarinxGaara is vörös de ez aztán abszolúte lehetetlen és sehogysem passzolnak össze.Mármint én személyiség alapján sehogysem raknám össze...
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2676 Dátum: 10 jún 01, 16:02:57 »

Akkor már Karin és Suigetsu. Annyit veszekednek egymással, hogy tuti összeillenének.
Naplózva
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #2677 Dátum: 10 jún 01, 22:33:25 »

Jajj Karin és Suigetsu *-* Az egyik favorítom Nevet Szerintem is összeillenének ^^
Egyébként Sakurát mindenki Narutoval vagy Sasukével hozza össze, de szerintem egyikükhöz sem illene smirksweat
Én leginkább Leevel tudnám elképzelni sztem baromi aranyos páros lenne Nevet
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2678 Dátum: 10 jún 01, 22:39:55 »

Hát, Lee szerintem túl lúzer Sakura mellé. Akkor inkább Neji, mert ő nem hagyná, hogy Sakura megcsapkodja vagy úgy viselkedjen mint ahogy Narutoval szokott. Esetleg Sai is szóba jöhetne, ha kicsit kevésbé lenne antiszocc.
Azt hiszem Sakura a legjobban formálható karakter, úgy értem szinte bárkivel össze lehet hozni egy kis belemagyarázás után. (Nem véletlen, hogy a romatnikus Narutos ficek fele Sakura/valaki )
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2679 Dátum: 10 jún 01, 23:16:54 »

Lee-t megcsapkodná Sakura...? Nevet Kizárt. Annál jobban tisztelik egymást. ^^ Lee sosem csinálna olyasmit, amiért megcsapkodás járna. Ő nem Naruto. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Luna-san
Osztag Vezető
*

The dreamer fairy

« Válasz #2680 Dátum: 10 jún 02, 13:36:15 »

Ez igaz.Sakura szerintem se bánna úgy Leevel mint Narutoval de a tag azért időnként tényleg idegesítő. Nevet
Sakurát tényleg össze lehetne hozni valaki mással is nem mindig csak Naruval és a Szöcskével.De a SakuraxNeji nekem egy kicsit furi lenne.( csakazéris TentenxNeji )Oké hogy tisztelnék a másikat de az én képzeletemben nem ők élnek.Akkor már inkább LeexSakura.A SakuxSai is jó lenne csak hogy ha Saion múlna....én már komolyan sajnálom szegényt.Ha nekem is könyvből kéne rájöjjek az emberek jelzései mikor mit jelentenek,hát akkor már rég megőrültem volna Technikai KO
Tényleg,mivan ha a való életben is létezik ilyen?Na meg az ehhez tartozó könyv! Kiröhög
Naplózva

I\\\\\\\'m a dreamer. And you?
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2681 Dátum: 10 jún 03, 23:31:21 »

Miért ne lennének ilyen könyvek? ^^ A viselkedéstanon belül nagyon jól megférnek. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #2682 Dátum: 10 jún 04, 11:43:01 »

Az biztos hogyha Naruto Sakurával jön össze fejbelövöm magam Nevet Nem arról van szó hogy rühellem Sakurát ( najó tényleg nem csípem ) Nevet Elképzelem ahogy összejönnek és az a beszédtéma egész nap hogy hozzuk vissza Sasuke-t Nevet
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2683 Dátum: 10 jún 04, 12:05:52 »

szerintem ha össze is jönnek,az Sasuke esetleges halála,vagy esetleges visszatérte után lesz...bár ha visszatérne nem látok Narutonak sok esélyt Sakuránál...
úgyhogy szvsz ha össze jönnének az Sasuke esetleges halála után lesz
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2684 Dátum: 10 jún 04, 12:26:19 »

szerintem igenis esélyes, hogy összejönnek. Mert azért Sakura nem olyan sötét mint az éjszaka (hiába hiszik ezt sokanXD) és szerintem lassan kezd neki leesni, hogy Szöcske nem a legjobb parti. Mondjuk ha máskor nem a gyilkossági kísérlet után már tényleg észrevehetnéXD
És tényleg egyre több az utalás kettejükre, meg szerintem Naruton sokat tolna,(önbizalmilag, így erejileg is) hogyha össze tudna jönni Sakurával.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 177 178 [179] 180 181 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins