24 nov 16, 20:29:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622429 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2655 Dátum: 10 ápr 20, 16:42:36 »

Szerintem se. Max a legvégén láthatunk egy csókot és ennyi lesz. Egyébként meg Hinata milyen csaj már... Legalább is én nem akarnék olyan nőt, akinek azt mondom, hogy de szép vagy ma azt' menekül világgá zavarba esésében -.-''

A történet folytán csupán egy párnak szurkoltam hátha lesz valami, az pedig bármilyen hihetetlen, sakura és sasuke lett vóna.

Btw ki az a Mizukage ?? xD Láttuk már az animében? Csak mert nem olvasok mangát.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2656 Dátum: 10 ápr 20, 16:49:22 »

A Mizukage még csak a mangában szerepelt, Ő lenne az. A középen álló nőről van szó. ^^

Azért az a "hárman párban" elég durca lenne. Maradjunk meg inkább az ellenkező neműek kapcsolatánál. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #2657 Dátum: 10 ápr 20, 20:09:37 »

Nyugi Lew, nem vagy egyedül  Kúl

Szerintem Kishi bevállalja ezt a rizikót mert azért elég hangsúlyos részt jelentenek ezek a szálak még akkor is ha ritkán jönnek elő, de szerintem is csak a végén. Aztán lehet hogy mégsem vár a végéig vele, ő mindig meg tud lepni minket.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #2658 Dátum: 10 ápr 20, 20:45:50 »

Hát nem tudom, én még mindig a Naruto x Hinata párért rajongok...

Stance: "Hinata milyen csaj már... Legalábbis én nem akarnék olyan nőt, akinek azt mondom, hogy de szép vagy ma, azt' menekül világgá zavarba esésében -.-'"
Hát, látszik, hogy nem olvasol mangát. Ebben az esetben gyorsan pótold, ugyanis a 437-es fejezet után elég nagyot néznék, ha világgá menekülne zavarában. De mindegy. ^^

Viszont abban kezdek kételkedni, hogy Naruto emlékszik-e a vallomására... A sérülésre igen, de a vallomás... Hát nem tudom, de Kishimoto-senseit ismerve... Reménykedem. :3
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 20, 20:46:37 írta Aysee » Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #2659 Dátum: 10 ápr 20, 22:16:53 »

Hát én is nagyon remélem, hogy emlékszik rá, ők olyan szépen mutatnának. Nevet
Amúgy azzal sincs baj, amikor olyan kis félénk, szerintem aranyos az ilyen, és ez pont illik Naruto hirtelen viselkedéshez. Nevet
Naplózva

Sevanna
VIP

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2660 Dátum: 10 máj 07, 16:20:41 »

Látom továbbra is mennek itt a NaruxSaku vs NaruxHina harcok.  Nevet
Én a mai manga elolvasása után, amikor megláttam, hogy a Raikage milyen jóképű volt fiatal korában azon kezdtem el gondolkodni, hogy szerintem nagyon összeillenének Tsunade-val. Igaz, Tsunade már túl van a nagy szerelmen és Jiraiya halála is nyilván megrázta, meg akár az is lehet, hogy rádöbbent, hogy Jiraiya többet jelentett neki, mint egy jó barát, de ettől függetlenül később még el tudnám képzelni, hogy legyen vmi a Raikage és Tsunade között. Külsőre nagyon illenének és szerintem belsőre is, mert hasonlítanak. Igaz mindketten kissé temperamentumosak  smirksweat de ettől függetlenül szerintem jól megértenék egymást.  Mosolyog Ti mit szólnátok egy ilyen pároshoz?
Naplózva

Norgreid
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #2661 Dátum: 10 máj 08, 22:17:00 »

Hát én még mindig erősen tartom magam ahhoz az elvhez, hogy ez bizony nem egy hú-de igényes-csodaszép-szerelmetes-lánymanga, ezért nem várok ez ügyben semmit.
Ha esetleg mégis lenne valami, szerintem Kishimotótól simán kitelik, hogy olyan párost toljon az orrunk alá, amit elképzelni sem akartunk vagy elképzeltünk csak nem sokaknak jött be. Őszintén díjaznám ezt a lépést tőle, egyébként sem hinném, hogyha ezen a vonalon alkotna valamit azt leegyszerűsítené. ( Kishi egyik kedvenc mangája a Dragon Ball, ott is a Vegita+Bulma páros eléggé felfoghatatlannak tűnt aztán, milyen jó végtermék lett belőle, akit Trunksnak hívnak)

Tsunade+Raikage veszett egy ötlet, biztos fetrengenék a röhögéstől ha összejönnének. Kész lenne az tuti  Nevet
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2662 Dátum: 10 máj 08, 22:40:14 »

Sevanna:

Hát, a kőműveseknek lenne munkájuk. ikszdé Ha két ilyen vérmérsékletű ember csapna egy kis családi veszekedést és röpködnének a tárgyak, akkor ott lyukak maradnának a falakon. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Harag
Elit Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #2663 Dátum: 10 máj 08, 22:46:09 »

Őszintén én már azt kívánom jöjjön be egy új hölgyszereplő, aki elcsavarja Naruto fejét oszt ámen Nevet
Persze valaki olyanra gondolok, aki viszonylag erős, és a száját is kinyitja ha valami baja van....
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #2664 Dátum: 10 máj 08, 23:18:38 »

Ahogy a legtöbb shounen mangában, szerintem a Narutoban sem lesznek lezárva a szerelmi szálak, de ha mégis megtörténne akkor nekem mindegy kivel jön össze Naruto csak ne Sakura legyen az ikszdé
Egyébként én főleg az abszolút elképzelhetetlen pároknak vagyok híve Nevet (ItaSaku, HidaSaku, NaruIno, SasuHina, HidaTayu és stb...)
Naplózva

Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust

« Válasz #2665 Dátum: 10 máj 10, 16:38:26 »

Hogy lennének már ilyen hülyeségek benne? Nem mellesleg direkt ki is van emelve az első oldalon, hogy ez nem meleg fórum, és az ilyet lehetne hanyagolni.

A Tsunade+Raikage páros kifejezetten tetszik, és nem csak mert mindkettőt kedvelem. Nevet
Külsőleg is összeillenek, Tsunade nőies külseje passzolna Raikage mellé, mindketten hirtelen természetűek és ha van okuk rá, hamar dühbe jönnek, de ugyanakkor tudnak tisztán is gondolkozni. Mindkettőnek hatalmas az ereje, és kiváló Kage-k, szóval szerintem tényleg jó pár lennének, főleg így, hogy Tsunade-nak már nincs ott Jiraiya.

Mondjuk mindezek ellenére, azért ha Jiraiya nincs, akkor én inkább Orochimaru-t látnám szívesebben Tsunade mellett. Nevet
Naplózva

SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2666 Dátum: 10 máj 10, 16:45:51 »

A nyelve miatt? Ja, nekem is kéne egy olyan. Amúgy mindegy milyen párok lesznek, lényeg hogy az egyik haljon meg a háború alatt.
Naplózva
tokosokos
Újonc
*

« Válasz #2667 Dátum: 10 máj 28, 23:19:43 »

énis szeretem a lehetetlen párosokat Nevet , itt van pl a Naruto x Shion 
itt egy kép is hozzá,remélem lehet linkelni Nevet   http://fc02.deviantart.com/fs26/f/2008/130/d/9/Go__Naruto_XD_by_Ariela_san.jpg
 kacsint
Naplózva
amina
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

/Anti NaruSaku fangirl/

« Válasz #2668 Dátum: 10 máj 28, 23:53:54 »

Nagyon jó kis kép Nevet
Mit szóltok a ZetsuXSakura pároshoz? A multkor láttam egy fanartot róluk ikszdé
Naplózva

Meroko
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Itachi fan

« Válasz #2669 Dátum: 10 máj 31, 12:34:32 »

Régebben határozottan Sasu/Saku párti voltam, de mióta "Sasuke darkness is too strong" azóta valahogy kiábrándultam Szöccskéből elég rendesen. És ha jobban belegondolok Sakura és Naruto határozottan összeillenének. Sakura helyre tenné Narutot ha valami hülyeséget csinál, viszont Naruto le tudná nyugtatni Sakura -néha- idegbeteg természetét. És egyre több utalás van arra, hogy közelednek egymáshoz (főleg Sai szokott beszólni^^)

Naru/Hina azért nem jön be, mert oké, hogy Hinata odavan Narutoért de könyörgöm, alig ismerik egymást. Oké, hogy Hinata figyelte őt az árnyékok közül, de akkor, ha az összes beszélgetésük arra korlátozódik, hogy:
-Naruto-kun....
-Mi az Hinata?
-ano....Naruto-kun
-Valami baj van?
-Naruto-kun...semmi. *Hinata elfut*
Ez nem túl biztos alap egy kapcsolatban.

Akkor most, hogy kifejtettem a véleményem a Naru/Saku vs. Hina/Saku témában jöjjenek a többiek.
Shika/Temari- Elég egyértelmű, illenek egymáshoz és kész.
Sai/Ino - nem tudom rendesen megindokolni de valahogy úgy érzem összepasszolnak.
Neji/Tenten - Tenten már jó régóta odavan Nejiért és rajta kivül senkit nem tudok elképzelni a srác mellé.
Jiraya/Tsunade - Ez igazából ugyanaz mint a Naru/Saku^^
Szöcske legyen boldog Karin-nal megérdemlik egymást.
Deidara...igazából hozzá is inkább Sakurát bírnám elképzelni, leütné a srácot amikor épp azt tervezi, hogy felrobbantja magát.
Itachi/ enyimé :3 (szegénykét senki se szerette, szerintem ővé a legtragikusabb sors a mangában) 
Naplózva
Oldalak: 1 ... 176 177 [178] 179 180 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins