24 nov 16, 23:16:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 231
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ki kihez illik szerinted és miért?  (Megtekintve 622512 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
kif-lee
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2595 Dátum: 09 okt 28, 23:28:42 »

Azon mosolygok magamban, hogy milyen lelkesen tervezzük a szereplők jövőjét romantikus vonalon, pedig ha valaki tényleg összejönne valakivel maximum úgy értesülnénk róla, hogy megfogják egymás kezét és itt kimerül a dolog. Míg a fontos küzdelmek sokszor több részen keresztül vannak bemutatva nem hiszem, hogy a szereplők szerelmi életére sok időt pazarolnának. Eddig ugye gyerekek voltak, de lassan aktuális lenne. Viszont ha megnézzük az idősebb generációt ott se nagyon törik magukat. Kakasit például "kielégíti" a perverz könyveinek az olvasása és sose tűnt úgy, hogy nagyon kutatna élete párja után, szóval lehet, hogy ez a konahai ninjáknál így szokás.
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2596 Dátum: 09 okt 28, 23:35:32 »

Mért? Lehet hirtelen kap az anime egy 16-os karikát, az erőteljesebb szerelmi jeleneteket miatt. Nevet
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #2597 Dátum: 09 okt 29, 00:10:29 »

Hát elbírnám viselni! A próféta beszéljen belőled, hátha megtörténik! bow
A SasuNaru csókon kívül volt egyátalán valami eddig benne?
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2598 Dátum: 09 okt 29, 00:13:19 »

Annak semmi köze a szerelemhez, csak egy gusztustalan baleset volt. Nevet
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #2599 Dátum: 09 okt 29, 01:16:53 »

A csók az csók! Nevet De tudom, hogy baleset volt és azt is olvastam, hogy a főmuftinak/alias: mangaka / nem a piszkos jövő sejtetése volt a cél csak valami meglepőt akart kezdésnek.
De még mindig nem tudom ezen kívül történt-e valami ?
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2600 Dátum: 09 okt 29, 03:12:52 »

Ehem...ehem...ha lehet maradjunk az ellentétes nemű karakterek összepárosításánál...please(még mielőtt lehányom a monitoromat >.<) THX Mosolyog

Kakashi amennyire tudjuk népszerű a nők körében, lehet épp ez az oka, hogy maszkot visel, ha levenné lehet, hogy konoha összes fiatal nője utána rohangálna. xDD

Am igen ez a manga nem éppen a szerelmi szálakra van kihegyezve, ugyanakkor Kishimoto senseitől nem áll távol, hogy ilyen téren is komoly újításokat hozzon és őszintén szólva talán még jót is tenne Narutonak ez a kapcsolat Sakurával, legalább kicsit leakadna végre erről az enyhén szólva már unalmas Szöszke témáról. Mosolyog
Naplózva

Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2601 Dátum: 09 okt 29, 08:30:10 »

Valóban lehet, hogy nem ártana a Naruto-ba, ha egy kicsit jobban kibontakoznak a szerelmi szálak, de ezzel nagyon óvatosan kell bánnia az írónak, mert biztos tisztában van azzal, hogy sok rajongó, csak egy fajta párt lenne képes elviselni, és ha pl. Narutot nem azzal hozná össze, akit ők akarnak, máris rontaná a manga/ anime népszerűségét.

Amúgy Kakashi nagyon ász, mert a maszk mindig rajta, és a fél szeme is letakarva ha nincs akció. Szóval egy szemmel, és egy kissé kilátszó orrnyereggel hódítja meg a nők szívét, ami nem lehet könnyű.

Még nem láttam, pedig szerintem elég ésszerű lenne a Tsuande x Raikage párosítás, korban szerintem közel állnak, mindketten Kage-k, brutális erő van a birtokukban, és mindkettőnek van egy engedetlen jinchuuriki-je.
Naplózva
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #2602 Dátum: 09 okt 29, 10:40:09 »

Nem kéne kishimoto senseinek ilyesmivel foglalkoznia, hadd legyen ez a fanok kiváltsága.

Ahogy az előttem szóló mondta, egyáltalán nem tenne jót például egy NaruSaku párositás, mert sokak szemében a NaruHina az egyetlen lehetséges opció.

Én egyáltalán nem szeretném, ha azért kell várnom egy hetet, h majd Naruto és Sakura szerelmi vallomását olvassam. Most itt van Madara, a Hold szeme terv, a IV ninja háboru, a Killer Bee Kisame harc, egyszerüen nincs idő az ilyesmikre.

Láttam ilyen fan kreálmányokat, és nagyon nagyon megtetszettek Nevet Kakashi + Sakura, ej h azok milyen jól néztek ki együtt
Naplózva

Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2603 Dátum: 09 okt 29, 11:25:46 »

Hát igen, engem is jobban érdekelne a történet folytatása, ilyet esetleg OVA-ban lehetne csinálni, ahol senkit sem zavar.
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #2604 Dátum: 09 okt 29, 12:32:57 »

Véleményem szerint azért nem lesz meglepetés a párok kialakulásánál-már ha lesz ilyen a mangában-
mert gyakorlatilag ez mégis csak egy mese elsősorban gyerekeknek.
Mondok egy példát, bár én is érzem, hogy kicsit sántít, de talán ebből megértitek mit akarok.
A mesékben ugye Hamupipőkét, Hófehérkét, Csipkerózsit és minden már némbert végül a királyfi veszi feleségül.
Bárhogy alakul a szereplők sorsa a vége mindig ez. Azért történik mindig ugyan úgy, hogy a gyerekeknek a tanulság
megértésére menjen el az energiájuk, ne arra, hogy próbálják kibogozni az eseményeket.
Kicsit fura lenne például ha Hófehérke összejönne addig Hapcival vagy Morgóval amíg a hercegére vár.
A Naruto is mese és azt mutatja be, hogy a jó mindig győz, legfontosabb a barátság...stb. Ezért gusztustalan nekem is amikor
két férfi szereplőt hoznak össze például. Tudom, hogy ez most divat, ráadásul a lányok imádják főleg ezt a párosítást, de azt hiszem az életben mindegyiknek lekonyulna a szája ha az álompasija egy másik álompasit választana nem őt.
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2605 Dátum: 09 okt 29, 13:32:35 »

Nem mindenki tesz ekkora különbséget anime és valóság között, vannak akik sehol se szeretnek bizonyos dolgokat, és vannak akik mindenhol szeretik őket, micsoda őrült világ. Nevet

Lee meg is érdemelné Sakurát, vagy is egy barátnőt, de mivel Sakura az elején nagyon lehúzta csóri Lee-t pedig nem is ismerte, neki nem jár olyan srác.
Naplózva
kif-lee
Gennin
*

« Válasz #2606 Dátum: 09 okt 29, 13:44:39 »

Miért van Sakura annyira a bögyében mindenkinek? Szerintem külsőleg nem taszító, okos, most már viselkedni is tud, számtalanszor kockáztatta másokért az életé, tehát bátor és önfeláldozó és mindent megtett, hogy fejlődjön szóval messze veri az összes többi női szereplőt.
Szerintem ebben a történetben egyértelműen ő a "királylány", szóval neki csak a legjobb jár, nem egy mellékszereplő! /FÚú, most agyoncsaptok? Pirul/
Egyébként emlékeztek, hogy egyszer a mangában megelégelte Naruto szexi djucuját és mérgében ő meg Sasukét és Sait idézte meg csupin? Szóval kétség kívül ez minden lány fantáziáját izgatja.
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2607 Dátum: 09 okt 29, 14:14:12 »

Szerintem jobb párosítás mint a Karin és Szászke. Ugyan szeret veszekedni Suigetsu-val, de amilyen ingerülten reagál a mondataira, nagyon adhat a véleményére.
Naplózva
Stein-hakase
Chuunin
*

Hakase

« Válasz #2608 Dátum: 09 okt 29, 14:22:06 »

Szerintem már így is volt elég lány aki Szászkéval akart összejönni, nem kellett volna ezt Karin-nak is betenni.
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #2609 Dátum: 09 okt 29, 14:22:41 »

Jujj, én nagyon remélem, hogy igen. Pirul (Ez a Karin x Suigetsu párosra vonatkozik.)   =D

Jól mondta valamelyik előttem szóló, hogy ők a NaruSaku part I., másik kiadásban.   =D   Az az igazság, hogy a Sasuke-Karin-Suigetsu 3szög ugyanolyan, mint a Sasuke-Sakura-Naruto 3szög. Első ránézésre jobban illik Karin Sasuke-hez (ill. Sakura Sasuke-hez), de a jellemüket tekintve egyértelműen viszi a pálmát nálam a Karin-Suigetsu (ill. a Naruto-Sakura) páros. Pirul

A Mizukage és a Raikage... Hát, nem is tudom, érdekes páros.   =D   Kötöm az ebet a karóhoz, hogy a Mizukage-hoz a legjobban Ao illik.   =$   Ő elég kemény férfinek tűnik, de mégsem olyan megközelíthetetlenül ridegnek, mint a Raikage.

Con, már kezdtelek hiányolni. Pirul   ;D   Pont most nem vagy aktív, amikor NaruSaku van a mangában... Lesütöttszemek   ;D
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 14:24:00 írta Nikkie » Naplózva
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 231
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins