Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2565 Dátum: 09 szep 19, 20:25:38 » |
|
Nayu, az érveid jók lennének, csak éppen közük sincsen a témához
Ne haragudj Narutoclone, de akkor hová sorolnád az én hsz-em? Sztem témába illő, hisz kértem Reirát, hogy fejtse ki bővebben álláspontját, mert ez így olyan fangörlös.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2566 Dátum: 09 szep 19, 20:27:31 » |
|
Úgy értettem, hogy az érveid alapján bárkiből párt lehetne csinálni - amint azt tesszük is 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2567 Dátum: 09 okt 03, 14:40:10 » |
|
Az új manga fejezet után:
Sasuke/Mizukage hehe^^ Bár nekem tetszik ez a pár de hát jah...lehetetlen:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2568 Dátum: 09 okt 05, 06:31:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
swadawa2
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
?????
|
 |
« Válasz #2569 Dátum: 09 okt 05, 14:44:38 » |
|
Az biztos, hogy a Mizukage elég rendesen féken tartaná Sasuke-t.  Szerintem azonban a Mizukage-hoz sokkal jobban illik egy kemény, igazi férfi: Ao. Helyeslem, nekem még Kakashi is eszembe jutott, de, ö túl laza ,,,,valami erös kitartásu férfi kell neki, pl: Shodaime  Én még Karinon gondolkozom, de hát, valószinüleg egy csómo genetikai kisérlet áldozata, nekem nem kéne, meg nem is tetszik- a hülye ütögetései mint annak a Sakurának, KArin-Juugo  ök össze illenének szerintem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ruby
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2570 Dátum: 09 okt 05, 14:54:19 » |
|
Most mangaolvasás közben felfedeztem egy a NaruHinához hasonló kapcsolatot. Nem tudom, hogy spoiler-e, mert hát nem fontos, de azért inkább kihúzom... Shiho/Shikamaru? Az a lány kb úgy olvad Shikamaruért, mint Hinata Narutóért. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2571 Dátum: 09 okt 05, 15:34:38 » |
|
Azzal az aprócska különbséggel, hogy Hinata legalább szép és csinos, nem úgy, mint az a Shiho... Amúgy igen, hasonló a helyzet, csak az általad említett párocskának már a gondolatától is rámjön a  , míg a NaruHina esetében nem áll fent ez a helyzet. x"D ...nekem még Kakashi is eszembe jutott, de, ö túl laza...
Végre valaki, aki szerint Kakashi-hoz nem passzol a Mizukage. (Y)  Karin-hoz szerintem inkáb Suigetsu illik.  Olyan kis aranyosak lennének együtt, ahogy mindig vitáznak, aztán meg kibékülnek... :]
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 05, 15:35:14 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2572 Dátum: 09 okt 05, 17:33:07 » |
|
Karinhoz a Mizukage illik Esetleg délelőtt megverekszenek, hogy ki kapja meg délutánra Sóskát 
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2573 Dátum: 09 okt 05, 20:07:40 » |
|
Déjá vu? Mert melyik párosnál fordult még elő, hogy a nő idősebb volt, mint a pasi?  Nem emlékszem. x] (Amúgy én a Mizukage-t olyan fiatalos 30 körülinek saccoltam.)  --- szerk. --- Jah ok, így már világos. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 05, 20:53:42 írta GaaraFan333 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #2574 Dátum: 09 okt 06, 10:31:22 » |
|
Jajj-jajj.  Nekem nem jön be.  Gaara-nak olyan nő kell, aki pótolja gyerekkora szeretethiányát, nem csak...hát nah igen... xD Egyébként magasságra sem illenek össze, meg természetüket tekintve sem. :Đ (Elég viccesen néznének ki egymás mellett állva. Gaara kb. a Mizukage melléig (?) ér, de az ő feje a kisebb.) xD Mit szólnátok inkább egy Mizukage & Gai sensei pároshoz?  Annyira nem is bizarr sztem, mint amennyire elsőre hangzik. x"D (Bár én igazából a Mizukage & Ao párost támogatom.) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
 |
« Válasz #2575 Dátum: 09 okt 06, 10:45:01 » |
|
LoL MizukageXGai  Asszem tudom milyen lesz a következő fanartom 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2576 Dátum: 09 okt 26, 03:53:53 » |
|
Na ez az egy pár tuti létezhetetlen, mert a Mizukage már rég megölte volna Gai-t. xDD Ellenben mit szóltok a Kakashi x Mizukagéhoz? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
 |
« Válasz #2577 Dátum: 09 okt 27, 10:40:34 » |
|
H neked milyen fantáziád van  Ki az a Fuuka  ? Én nem vagyok NaruHina párti, sokkal inkább NaruSaku. Szerintem sokkal jobban illenek 1máshoz. Neki valaki olyan kell, aki letudja nyugtatni, megtudná fékezni, nevelni  Suigetsu és Karin meg detto NAruto és Sakura a part1 ből 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sharingan Obito
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2578 Dátum: 09 okt 27, 14:03:25 » |
|
Ezt nagyon jól mondod Renningan igen nagyon igazad van Naruto és Sakura nagyon össze illenek és remélem hogy az Anime végén lesz valami köztük már mint egy szilárd kapcsolatra gondolok végre valaki aki Narusaku párti 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Roland-Kun
Újonc
Nem elérhető
Naruto-Arena Player :)
|
 |
« Válasz #2579 Dátum: 09 okt 27, 22:46:46 » |
|
H neked milyen fantáziád van  Ki az a Fuuka  ? Én nem vagyok NaruHina párti, sokkal inkább NaruSaku. Szerintem sokkal jobban illenek 1máshoz. Neki valaki olyan kell, aki letudja nyugtatni, megtudná fékezni, nevelni  Suigetsu és Karin meg detto NAruto és Sakura a part1 ből  Nos ki az a Fuuka? hát aki lekapta Narutot,az a múmia csaj aki nem csípte hogy ha piszkálják a haját... Most már meg van? 
|
|
|
Naplózva
|
 Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game ! A Barcelona idén minden kupát bezsebel!! ^^ Ennek az ellentetjéről nem vagyok hajlandó vitatkozni! Barca-Zaragoza 6-1
|
|
|
|