Hümm. Annyira imádom az ilyen témákat feszegetni, sose elég belőle
Szaszke-Sakura: Miért? M i é r t? Azért, mert Sakura sodródik az árral és állítása szerint igaz szerelemmel szereti Szaszkét ellenben a fiú rá se hederítése annyira egyértelmű?
Kezdjük ott hogy Sakura többet tud a diéta módjairól, mint a szerelem fogalmáról (miért kell egy 12 éves lánynak diétázni?... ezt mesélje be nekem valaki és megbékélek). Ha neki szerelem az hogy egy csapatban van egy helyes sráccal, egészségére X) (Lábjegyzet: szaszke egyáltalán
nem helyes, csak annak van beállítva
) Ettől Szaszke nem fogja megszeretni. "Fontosabb dolgai is vannak annál"
Naruto-Sakura: Nem. Nem és kész
Naruto a part1ben szintén csak önnmagának beképzelt rajongásból imádta Sakurát, a shippben pedig úgy tűnik teljesen megjött az esze. (persze ez lehet a remeteélettől is
) Most férfihiányban a látszat szerint Sakura kezdi játszani az eszét, "hogyha három éve odavolt érte talán most végre felszedhet valakit és menőbb lehet Ino-nál". Biztos maradt benne még ebből a gondolkodásmódból. Nehogy nekem valaki bemesélje hogy egy ilyen kaliberű kiscsajnak a tanulás a fontosabb =/ Én is egy bűnronda alkat vagyok de azzal is tisztában vagyok hogy felesleges tennem érte mert még növök X) Meg amúgy is. Ez már viszont off
A másik dolog, hogy Naruto-nak sem egy olyan csaj való aki nem hagyja érvényesülni.
Úgy értem: Naruto -@&#!!!! *magyarán veszett ordibálás* Sakura- durr egy pofon, hogy fogja már be. Nem és kész...
Naruto-Hinata: már több esélye van mint az előző variációnak de még mindig nem tökéletes. Ismerek egy olyan fiút aki egy az egyben Naruto alkat, és ő olyan hogyha nem látja egy lány érdeklődését, akkor ő is hagyja a francba. Persze Hinata igyekszik Naruto mellett lenni amikor csak tud (hááát...
) de csak makog és gügyög, meg jáccik az ujjával. ? Egy olyan nagypofájú egyed mint Naruto egyszerűen nem tudja jól kezelni az ilyesmit. Bár a chuunin vizsgán ösztönösen kedves volt vele, ezért mondom hogy lehet belőle valami X)
Kiba-Hinata: Szerintem Kibának tetszik Hinata, de ennél ő sem fog többet mutatni... Hinata is csak a jó kutyás barátot látja benne, szóval ennek sincs jövője...
Szaszke-Ino: Ez aztán vicces feltevés =DD Szaszke részéről le van ejtve, Ino részéről versengés/divat az egész. Nem is fecsérlek túl sok szót, ha jól láttam erre a párra senki nem adta a voksát... X)
Shikamaru-Ino: Emberek, komolyan ennyire gyűlölitek Shikát? =(( Ino annyira nem az esetre mint Sakura. Maximum Ino akarná ezt a dolgot (bár erre sincsen konkrét lépése). De mint tudjuk mi az egyoldalú dolgok vége...
Shikamaru-Temari: *hátradől* Kell itt magyarázni kérem?
Temari idősebb mint az eddigi fruskák, Shika meg csuklóból normálisabb mint bajtársai, ebből az következik hogy mindketten érettebbek és nyitottabbak a párkapcsolatra. Ráadásul ők már csipkelődve ugyan és nagyon rejtve, de flörtölnek egymással, szerintem ennek a dolognak kimondottam
van értelme. *vita lezárva
*
Neji-Hinata: Ehehehe... ='DD Jól néznek ki együtt, aranyosak is, sőt, manapság már a testvérszerelem sem olyan borzalmas és elvetendő dolog, de nem Nejiék részéről. Hinata biztos fülig pirulna és zavarba jönne, talán hónapokig ki sem jönne a szobájából ha ezt valaki felvetné neki, Neji pedig hasonlóképp reagálna... =D
Neji-Tenten: Nos... Ez biza nehéz kérdés. Első ránézésre egyiküket sem a szerelmi cuccok érdeklik, sőt. Tenten viszont cseles lány, voltak megmozdulásai már Neji, Lee, Szaszke és Naruto felé is... =') Nem tudom igazából. Itt tanácstalan vagyok. Bááár, épp az edzés iránti mániájuk kapcsolhatná össze őket.
Lee-Tenten: Itt úgyszintén. Lee beképzeli hogy imádja Sakurát, Tentent meg nem érdeli a dolog. Bár itt is mindketten imádnak edzeni meg harcolni, megvan az első kapocs. Minden a világnézeten múlik...
Lee-Sakura: NEM.
Nem is értem, hogy lehet őket összehozni. Lee nem egy olyan gyönyörű teremtés mint Szaszke, és ezen Sakura talán soha nem fogja magát túltenni. Ismét egy egyoldalú kapcsolat... Bár a shippbe mintha Lee is valamelyest kinőtte volna a mániáját. Szerintem ennek a dolognak abszolúte
semmi jövője...
Sai-Ino: Sait nem ismerem eléggé, bár első ránézésre nem épp a lányokat kedveli
De ha belekalkuláljuk hogy mindkettő unszimpi karakter és hogy mindkettejük neve három betűből áll, hajrá SaiIno!
Asuma-Kurenai: egyértelmű a dolog... Nincs mit kifejteni.
Tsunade-Jiraiya (így kell leírni...? :-X): első ránézésre Tsunade még nem heverte ki teljesen első szerelmi bánatát, Jiraiya meg a fiatalabbakért van oda...
De ha ezektől elvonatkoztatnának szerintem szép kis pár lennének
Nos, több pár kifigurázására nincs több hely, illetve nincs türelmem
Összefoglalásképp. 1. A Naruto nem egy szerelemmel fűtött anime és ezt szerintem mindenki látja... 2. Én is egyet értek abban hogy a kölkök' nagy része még éretlen az ilyesmire. 3. Sakurával senkit se büntetnék
4. Természetesen ezt nem azért írtam le mert rosszmájú vagyok és mert mindenkit el akarok rémíteni a hülye párosítgatástól
Nem mondom hogy ne fantáziáljunk, mert pl a KibaHina szerintem is
cuki, de azzal legalább tisztában vagyok hogy nem nagyon van jövője. Csak valahogy ki akartam fejezni, hogy TÚL SOk a szereplő, és TÚL SOK a lehetőség, ezenkívül minden variációnál van legalább egy közös szál amivel össze lehet őket kötni. De egyszerűen nem... Talán a sorozat végére Kishi összerak egy-két embert csak a stílus kedvéért, de igazából azt is kötve hiszem hogy Shikamaru és Temari összejönnek. Majd kiderül. De Ne hajazzunk mindenképp a lehető legnyilvánvalóbb párosításra, mert egyébként még a valóban legnyilvánvalóbb párosításnak sincs túl sok esélye
Belém lehet kötni! Jöhetnek a csúnya kritikák
De azt ne kérdezzétek hogy minek írtam le mindezt mert igazság szerint pontosan én sem tudom... :-X