hidd el annyira nem érdekel ez a karakter hogy sose néztem meg hogy is kell írni xD
Ez tetszik.

ha ő nincs soha nem tudják kideríteni hogy mit üzent Jiraya a béka hátán.( Az más kérdés hogy nem sokra mentek vele.)
Hát Nexus, mit mondjak, ezt jól leírtad. Ez a két mondat nem üti véletlenül egymást?

Ha nélküle nem tudták volna kideríteni, akkor igenis sok haszna lett volna, és sokra mentek volna azzal, amit mondott... Tehát mégse volt ott olyan jelentős a szerepe. (6 mondatot én is ki tudok másolni egy könyvből; az meg megint nem volt nagy kunszt, hogy rájött, hogy a kód Jiraiya valamelyik közeli ismerősének szól, és hogy annak a személynek kell megfejtenie...)
számomra haszontalan, akkor haszontalan, és kész. A
véleményem akkor sem fog megváltozni, ha beírogat ide a fél fórum, hogy én mekkora bunkó vagyok, hogy ilyennek könyvelem el. Sz'al a jövőben az ilyesfajta Nekem címzett hsz-eket kerüljétek, mert nem vagyok rá kíváncsi, illetve nem óhajtok több ilyenre - ugyanazt szajkózva - reagálni, mert a múltkor is az én hsz-em után lett lezárva a topic, és nem akarom, hogy az újabb vita miatt megismétlődjön az eset. (Legalábbis ne miattam.)
Inkább azokba köss(etek) bele, akik Sakura-t csak Sak*rva vagy Suckura-ként emlegetik, ugyanis az ilyen emberek még fogalomzavarban is szenvednek, mivel az állításuknak semmi alapja.
Kösz!

Mióta NaruSaku-s lettem, azóta nem zavar különösebben. Csak ne lenne ennyire nyomulós a csaj, akkor talán még lenne is esélye.

Csak szegény Suigetsu-t sajnálnám...