Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2085 Dátum: 09 jan 11, 21:14:42 » |
|
OFF: Egyik szem Sharingan a másik Byakugan lenne (megkérdezték Kishitől).
Sakura x Gaara... na EZT nehéz überelni, olyan beteg.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2086 Dátum: 09 jan 11, 21:34:36 » |
|
mért én olvastam ilyen Ficcet sőt hentai is van nem is kevés és kevés rá az utalás főleg hogy semmi de azért jó páros lenne xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
 |
« Válasz #2087 Dátum: 09 jan 12, 01:43:11 » |
|
Ez még viccnek is rossz -_____- , Sakura És Gaara nem illenek egymáshoz egyáltalán és mellesleg Gaara kb. annyira szocializált ember mint Sai vagyis még tanulgatja, hogy hogyan viselkedik egy normális ember. xDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 14, 11:45:28 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Joszkin_Szandi
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2088 Dátum: 09 jan 12, 16:14:31 » |
|
Bocsánat,Chakra.Elfeletettem ,hogy olyan is van.
Na igen,Naruto Kissé halna bele de mindegy...
De Ino?Shika?Ők mondjuk maradhatnak együtt^^:D
NejiTenten az szerintem jobb vagy inkább Rock Lee X Tenten:P:D
DE ez a Tenten X Naruto...vááá...akor már inkább Hinata...DE Naruto az csak ey embert szeret...Tudjuk kit...
De már megint felhozztam ezt a Narusaku témát ugy ,h az elözö mondtatod hadj ki.
Újabb ilyen hülyén öszepárositás:
HinaXShika
TenXGaara
InoXRock Lee
SasuXItachi(MErt neki majdnem minden lány örülne...)
|
|
|
Naplózva
|
Még új vagyok.Nem ismerem ezt a fórumot.Ne szidjatok le:3
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2089 Dátum: 09 jan 12, 16:17:04 » |
|
Najó, elég a hülye párosításokból... NaruHina powaa  Meg KibaIno is powaa 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2090 Dátum: 09 jan 12, 16:28:36 » |
|
DE Naruto az csak ey embert szeret...Tudjuk kit...
Voldemort  nem is tudtam hogy már itt is megjelent ez télleg az egész világot akarja Aysee a Kibainóra sincs semmi utalás xD Kb annyi esélye van mint Gaara sakunak xDD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2091 Dátum: 09 jan 12, 16:30:07 » |
|
és attól, hogy nincs utalás? :'DDD attól nekem még tetszhet ez a párosítás nem? :'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2092 Dátum: 09 jan 12, 16:30:40 » |
|
KibaIno??? Ez hogy jön ki? Sai x Sasura inkább van esély  (pedig fujj de utálom a yaoit)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 16:31:35 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Naruto X Hinata fan
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
 |
« Válasz #2093 Dátum: 09 jan 12, 20:11:19 » |
|
NaruHina tényleg jó lenne és a NejiTenten is... De nálam a ShikaTemari is jól néz ki 
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2094 Dátum: 09 jan 12, 20:12:54 » |
|
NaruHina SasuSaku NejiTen ShikaTema
ezek a legalapabbak  Rajtuk látszik, hogy mennyire összeillenek
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 12, 20:33:35 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2095 Dátum: 09 jan 12, 20:29:21 » |
|
jaj de rég írtam már ide, öröm látni h több naruhina-s van mint anno  bár már egyre kevesebb az esély h ők együtt lesznek mondhatni a nullát veri  de azért még szurkolok nekik hátha egyszer... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2096 Dátum: 09 jan 12, 20:52:18 » |
|
és attól, hogy nincs utalás? :'DDD attól nekem még tetszhet ez a párosítás nem? :'DD
jah de akkor én meg olyat mondok amit én szeressek és esély sincs rá főleg hogy az egyik fél halott: Kimimaro x Kurenai (sajna csak egy hentai mangát találtam ilyenből de az6 jó volt xDDD ) amúgy mostmár leszállok a hülye párosításokról xD és izé Sasusakut mért nem lehet békén hagyni legyen inkább legyen sakusai x"DD mind kettőt utálom xD legyenek egymáséi :'DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
 |
« Válasz #2097 Dátum: 09 jan 12, 20:58:42 » |
|
Sai x Illemtankönyv hogy hangzik?
|
|
|
Naplózva
|
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
 |
« Válasz #2098 Dátum: 09 jan 12, 21:03:37 » |
|
öhm...enyhénszólva...érdekess... KurenaixKimimaro...tiszta lol :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
 |
« Válasz #2099 Dátum: 09 jan 12, 21:05:06 » |
|
dedede nekem tetszik még Jutsu ügyileg is kiegészítik egymást xD am szerintem Sai még mindig a kezéhez illik a legjobban mert hogy hiányos illemtudásával nem igazán fog találni senkit... xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|