Ricko14
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #45 Dátum: 13 márc 08, 12:52:49 » |
|
Sziasztok én is elkezdtem ezt a játékot,nagyon tetszik meg minden ,csak egy a gondom : Vannak ugye ilyen pokék ,hogy Scyther és tagjai (akiket nehezebb elfogni ,mint az átlag) ,és látom ,hogy pár ember már fogott ilyet.Ti milyen poké labdával fogjátok az ilyet ? Ultra Ball vagy Net Ball és társai ami az adott típusú pokéra bonúsz capture chancet ad ? Választ előre is köszönöm.Ja és van pár eladó pokém Poké oldalon megtaláltok : RickoHUN néven
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Tanulj a múltból! Élj a jelenben! Álmodj a jövőről
|
|
« Válasz #46 Dátum: 13 márc 11, 21:15:25 » |
|
Sziasztok. Pár hír a játékról. Elkezdtem átírni és kibővíteni a meglévő Pokédexet. Sokkal több információval találkozhattok a pokémonokról amint elkészül. Egy képet azért mutatok nektek róla. Gyertek sokan és játszattok.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
Istenem, adj türelmet a hülyékhez... mert ha erőt adsz, megölöm őket.
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #47 Dátum: 13 ápr 01, 23:40:06 » |
|
Na TOP 3 küzdjünk felfelé ToTu a következő célpont na majd holnap lelőzöm őt is de bazs-t soha az életbe nem fogom tudni majd megelőzni egyébként ha valakinek van eladó legendása vagy kezdője az felkereshetne Red néven aztán üzletelhetünk
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #48 Dátum: 13 ápr 10, 17:38:48 » |
|
Nem tudok belépni, rákattintok az emailemben az aktiváló linkre, kirak a honlapjához, beírom az ID-t és a jelszóm, majd kattintok a Bejelentkezés gombra. Erre kirak vissza, és beadja 'LOGIN' menüpontba a 'Fiók aktiválás itt!'-et. Rákattintással se lesz jobb :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #49 Dátum: 13 ápr 19, 16:49:45 » |
|
Sziasztok! A hétvégére egy kisebb eseménnyel szeretnék kedveskedni minden játékosunknak ami nem más, mint dupla exp bónusz.
Hogy ez mit is jelent? Nagyon egyszerű. Minden csata után 2x-es tapasztalati pontot kap pokémonod. Pl.: Chikorita legyőzte Rattatát és alapban 200 tapasztalati pontot kapna de a hétvégén ezért 400-at fog kapni!
A esemény időpontja: - 2013/04/19 20:00-tól 2013/04/21 24:00-ig fog tartani.
Kellemes napot mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
Pólófelirat: 'Bombaszakértő vagyok. Ha futni látsz, próbálj meg lépést tartani velem...'
|
|
|
dragon87
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #50 Dátum: 13 máj 12, 10:52:52 » |
|
Sziasztok!
Van egy olyan problémám, hogy tegnap beregisztráltam de azóta sem jött meg az aktivációs email. Vagy már zárva van a regiszrráció?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #51 Dátum: 13 máj 12, 23:54:00 » |
|
Mondanál egy felhasználóneve és egy e-mailt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hidetada
Kezdő Jounin
Nem elérhető
I love you spagetti Vallás: mugen
|
|
« Válasz #52 Dátum: 13 máj 21, 21:13:20 » |
|
Tegnap este megléptem az elit vadőr szintet és ezzel már kiválaszthatom a pokémonok szintjét ugye, aztán ezután nem sokkal elkezdtem keresni Black Kyuremet és ma kora délután, voala egy 6-os szintű Black Kyurem bukkant fel, el is fogtam most őt fejlesztem
|
|
|
Naplózva
|
Pokémon trainerem akit eljuttatok a Sinnoh ligáig: Lina Lisana Mesterem: Hiname Shion
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #53 Dátum: 13 júl 28, 14:49:54 » |
|
Az oldalon eddig történt változások:
Az oldalon végzet frissítések - Május --> Július: - 2013/07/27 - [UPDATE] Átalakított pokemon eladás. Mától kiválaszthatód az eladásnál, hogy aranyért vagy ezüstért szeretnéd-e eladni a pokemonod. - 2013/07/10 - [FIX] Egy biztonsági rés javítva a bankban. - 2013/07/09 - [UPDATE] Átalakított Klán rendszer - 2013/07/06 - [UPDATE] Átalakított Pokedex - 2013/06/28 - [NEW] Kis csata animáció - 2013/06/08 - [NEW] Pokedex a csata közben. Kiír pár általános dolgot az éppen ellened küzdő vad pokemonról. - 2013/06/03 - [NEW] Pokémon Liga - 2013/06/02 - [NEW] Pokémon Esemény Panel. Kijelzi az utolsó elfogott pokemont. Kiírja, hogy ki a gazdája és, hogy milyen poke ball-t használt, hogy elfogja. - 2013/05/27 - [NEW] Új játék a kaszinóban. A neve "Félkarú Rabló". - 2013/05/25 - [NEW] Új játék a kaszinóban. A neve "Betűkeverő". - 2013/05/24 - [NEW] Barkács rendszer. Készíts magadnak pokelabdát. - 2013/05/13 - [NEW] Megújult "Részletes Adatok" oldal. Itt tudod megnézni a pokémonjaid tulajdonságait. /BÉTA/ - 2013/05/13 - [NEW] Átalakított klánrendszer /BÉTA/ - 2013/05/13 - [NEW] Csere Központ - Aranyat cserélhetsz itt ezüstre. Vagy éppen fordítva. - 2013/05/13 - [FIX] Wild Attack Page javítva. Most már látszik a HP bár ha nincs Pokedex Chiped.
Kellemes napot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neji95
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #54 Dátum: 13 aug 01, 14:08:24 » |
|
Most mi a baja a pokémon arénának? ezt írja ki : "A domain tulajdonosának a tárhelye fel lett függesztve. Szolgáltató: EzIT" remélem mihamarabb jó lesz.Eléggé megszerettem,és most nem szeretném ha megszűnne vagy valami
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #55 Dátum: 13 aug 01, 16:17:51 » |
|
Kövessétek weboldalunk facebook oldalát ahol első kézből kaphatsz információkat az oldallal kapcsolatban. https://www.facebook.com/pages/Pok%C3%A9mon-Ar%C3%A9na/264620470337011Likeoljátok sokan. Kellemes napot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #56 Dátum: 13 szep 03, 16:40:58 » |
|
Sziasztok! Regeltem, megkaptam az e-mailt az aktivácios koddal , a linkre rámentem ki jött az oldal , beirtam az ID-t és a kodott erre kiirja hogy ez a játékos nem létezik :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Verbatimo
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
New boy
|
|
« Válasz #57 Dátum: 13 szep 04, 22:14:57 » |
|
Még régebben regeltem , első benyomásra nem volt valami nyerő ,ezért el is felejtettem. De gondoltam adok neki még egy esélyt ,felkúsztam 2 majd 3 szintre és akkor jött e megdöbbenés ,hogy a szinteddel a játék maga folyamatosan bővül. Nah ez nagyon megtetszett ,pírospont az ötletért.
Van lehetőség ritkaság szerint keresni vagy csak név alapján? (lehet ,hogy csak nem találtam még meg)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiru Hoshino
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #58 Dátum: 13 szep 05, 13:05:11 » |
|
Sziasztok! Regeltem, megkaptam az e-mailt az aktivácios koddal , a linkre rámentem ki jött az oldal , beirtam az ID-t és a kodott erre kiirja hogy ez a játékos nem létezik :S
Milyen névvel regisztráltál? Még régebben regeltem , első benyomásra nem volt valami nyerő ,ezért el is felejtettem. De gondoltam adok neki még egy esélyt ,felkúsztam 2 majd 3 szintre és akkor jött e megdöbbenés ,hogy a szinteddel a játék maga folyamatosan bővül. Nah ez nagyon megtetszett ,pírospont az ötletért.
Van lehetőség ritkaság szerint keresni vagy csak név alapján? (lehet ,hogy csak nem találtam még meg)
Ritkaság szerint nincs. A Pokedex régiókra van osztva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eragon007
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 13 szep 05, 13:14:10 » |
|
eragon007 néven regeltem . Bocsi hogy nincs két sor de nem tudok mit irni mivel még csak most regeltem és a gamet se nagyon ismerem viszont mivel szeretem a Pokémont igy gondoltam kiprobálom. Na mindjárt meglesz a két sor és ... Meg is van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|