8000
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 12 dec 21, 18:31:24 » |
|
kíváncsi vagyok ti hogy vélekedtek erről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 24, 14:37:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
dottebayo
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 dec 21, 18:41:12 » |
|
Szerintem nyakonszúrja Sasukét és kiműti a szemeit majd beülteti magának. Lesz neki sharinganja ha addig él is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 dec 21, 18:56:15 » |
|
Már lehetett volna, ha annyira a szemeket akarná, de neeeeem, neki test is kell mellé... Sasuke testére meg esélytelen, szóval összességében nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 dec 21, 20:47:52 » |
|
Szerintem már felfogta magában hogy nem lesz Sharinganja mert Sasuke feltörölné vele a padlót, Tobi meg még annál is rosszabbat tenne vele ha a szemére pályázna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 dec 22, 09:27:37 » |
|
Biztos hogy lesz .Nem hiába van az a saske-oro szál,már egész naruto kezdete óta,legyen eleje és vége ennek a dolognak,és szerintem az nem kielégítő válasz hogy állandóan csak elveri valaki aztán pár év múlva visszatér,és amilyen szívós,sose fog meghalni úgy igazán.xD Én látok rá esélyt hogy megszerezze magának a testet,vagy ha azt nem is de szemet igen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 dec 22, 12:25:31 » |
|
Szerintem meg kizárt, hogy sasuke szemét sőt akár a testét megbírná szerezni. Amíg orochimaru szépen pihizett addig sasuke megszerezte az ms-t ezzel még több hatalmat sőt még az fms-t is ami szintén megnövelte nem is kicsit az erejét. Sasuke szemeit 100%, hogy nem szerzi meg főleg nem a testét viszont tobinak voltak sharingan gyűjteményei és onnan lehet, hogy bírna szerezni egy pár sharingant meg egy kis hashirama dns-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #6 Dátum: 13 jan 13, 00:12:38 » |
|
Valószínűtlen h Kishimoto Sasuke szemeit Orochimaruval "vakartatná ki." (vagy a bőrébe bújtatná) Megjósolta a nagy béka bölcs is (és Kishi is) h Naruto és Sasuke megkűzdenek, ahhoz meg "kell" a sharingan is. Minimális az esély rá, legfeljebb úgy tudom elképzelni h a "nagy harc" után Sauke veszít elsodorja valami áramlat vagy lezuhan (h ne tudják visszavinni) és akkor Oro találja meg és "szert tesz a szemére"
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #7 Dátum: 13 jan 13, 08:16:29 » |
|
Ha megszerzi a testét, majd Naruto harcol vele, akkor Sasukével is megküzd bizonyps szempontbol, igy a joslat beteljesedik. Rádásul most már Orochomaru a Kabuto szöveteiböl épült, Kimimaro kivonatot is tartalmazo testének hála (szerintem ez volt a kulcs, az átokpecsétje második szintje, és az átokpecsét mibenléte alapján) már képes gyakorlatilag is a senninmodra, söt, elvileg külsö jel nélkül birtokol most is senjutsu chakrát, igylehet elég ereje a természeti energiákkal a megszákláshoz. Szerintem még az is lehet, hogy Sasukét most vezeti épp csapdába, bár késöbb számiitanék az esetleged megszállásra inkább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 13 jan 13, 18:54:26 » |
|
OFF: A jóslat szerint nagyerejű szemekkel rendelkezővel fog Naruto sorsdöntő ütközetet vívni, ez még mindig lehet jópár jelölt... akár Hinata is ON: A mostani helyzet alapján nem látom értelmét, hogy Oronak sharinganja legyen, de ezt csak az író tudhatja... A sharingan szerepe már csak annyi, hogy legyen Hold szeme, illetve Sasukének rinegan, hogy felvehesse a harcot Naruto erejével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #9 Dátum: 13 jan 13, 21:05:11 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/489/13A "fiatalember" arra utal, hogy hímnemű lesz az illető. Szal Hinata kizárva. ^^ A "fiatal" pedig Madarát zárja ki. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/3Lehetséges, hogy Kabuto csak Orochimaru tervét vitte tovább és a kígyónak sem csak a harci lehetőségei miatt kell a Sharingan, hanem a ninjutsu titka miatt. (Olyasmire tippelek, mit a Fairy Tailben az "Egyetlen varázslat". Aki az ismeri, minden más mágiát is képes használni.)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 13, 21:05:53 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 jan 14, 14:10:41 » |
|
A "fiatal" pedig Madarát zárja ki. Meg Marcsit is (+50)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 jan 14, 14:53:13 » |
|
Attól függ, hogy kihez képest kell nézni. Ha Jiraiyahoz képest akkor tényleg Sasuke korabeli embereket, de ha a bölcshoz, akkor lehet akár még Orochimaru is, elvégre a bölcs kinéz 100-150 évesnek. Ugyanez a helyzet Madarával is. Mondjuk szerintem is Sasuke lesz az ellenfele, logikátlan lenne ha nem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|