samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Dátum: 12 dec 04, 20:44:39 » |
|
Elgondolkodtál már azon, hogy a "különleges képességek" nem is olyan különlegesek? A történelem folyamán nevezték ezt varázslatnak, szupererőnek, különleges képességnek, de ez igazából mind egyetlen egy dolog volt: Az Isteni Hatalom. Ez pedig mindenkiben meg van, viszont csak kevesen élesztik fel a bennük szunnyadó erőt. A társaság pedig, ami ezt a maroknyi embert összefogja, a Takamagahara...
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 dec 04, 22:02:59 » |
|
Még nem olvastam el, de igy holapátolás után feldobta a hangulaktomat szerk. Elolvastam, eddig nem rossz , ezt is fogom olvasni Köszönöm a forditást Ez mikori manga? A rajzstilusa régienk tünki. :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 04, 22:31:21 írta EnxTheOne »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 dec 04, 23:28:05 » |
|
2012-es és 17 fejezet az egész. Lesz ennek valami folytatása vagy egyszerűen csak elkaszálták az egészet?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 dec 06, 09:06:32 » |
|
Reméljük, hogy nem kaszálták el és folytatják Mikor bejelentették a hírt, hogy a Shounen Jump dobta, akkor a 16.fejezet jött ki. És most kijött a 17.fejezet, habár lehet lemaradt, mint utolsó fejezet és ennyi volt. De reméljük folytatják, mert egész jó, látszik, hogy most kezd beindulni igazán
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 dec 06, 09:26:59 » |
|
Utolsó fejezet végén elég egyértelműen leírták, hogy vége van. Na majd meglátjuk, addig is jó munkát!
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 dec 12, 17:55:50 » |
|
Ez mikori manga? A rajzstilusa régienk tünki. :S Mintha ez baj lenne... A mangát eddig poénnak tartom, de előre érzem, hogy nem lesz kedvenc. Azért olvasni fogom.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Ahate Naraku
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Shinigami
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 dec 23, 20:54:21 » |
|
Nekem nagyon tetszik ez a Manga (mivel én is küzdősportot űzök nagyon bejön) Remélem nem csak 17részes lesz mert ebből igazán sokat ki lehet hozni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 dec 23, 23:40:09 » |
|
Minden bizonnyal több részes a sorozat, egyszerűen a WSJ magazin nem rakja bele a köteteibe, mivel megbukott a népszerűségi teszten. Reméljük, hogy hamarosan más magazin felveszi a projektjei közé, így kapunk angol scant, abból pedig magyart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 dec 28, 19:46:00 » |
|
Szanisz Reménykedek benne mert nekem tetszik ez a manga. Nagy rajongója vagyok az ilyen fajta mangáknak.
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #9 Dátum: 13 jan 24, 00:32:17 » |
|
Miért csúszik a kiadás a tervezetthez képest? A publikálási lista szerint már a 8. fejezetnek kellene kijönnie, de sajna még csak az 5. jött ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10 Dátum: 13 jan 24, 00:59:43 » |
|
Minden projekt (nem csak ez) pótolva lesz pár napon belül, egy kis gond jött közbe, amiért elnézéseteket kérjük ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 13 jan 24, 01:04:52 » |
|
Így már értem. Köszönöm a választ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 jan 25, 22:18:15 » |
|
Így 3 fejezet egyben nagyon fincsi volt. Köszönet érte. Azok a fekete (Lángok!?) mégis mik voltak? Eddig azok még sosem voltak ábrázolva! Bár logikusan az lehetett, hogy akkor egy pillanatra magasabb szintre ugrott az ereje, vagy valami hasonló. Kíváncsi vagyok, hogy mikor is fog rájönni, hogy pontosan mi is az ő képessége, és hogy működik igazán jól
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
|
Markuskuska
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 13 jan 26, 13:04:53 » |
|
A fekete lángok valószínűleg az ereje megugrását jelenthette, legalábbis szerintem. Hogy miben rejlik a képessége, arra már nagyon kíváncsi vagyok. Főleg most, hogy kitapasztalta, mindkét karjában képes használni az erejét. Szerintem a szemüveges krapek már tudja vagy legalábbis sejti, hogy miben is rejlik a képessége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|