Dani
|
|
« Válasz #420 Dátum: 10 jún 30, 13:43:50 » |
|
Nem a számot kérte, hanem annak a szövegét.
Utána néztem henrik, de nem találtam..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
henrik
Vendég
|
|
« Válasz #421 Dátum: 10 jún 30, 16:51:35 » |
|
Nekem csak a zene szövege kéne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zweistein
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #422 Dátum: 10 jún 30, 22:33:59 » |
|
Hi!
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy tudja-e valaki, hogy mi annak a számnak a címe, ami a shippuuden 166. részében van, kb 19:00-kor indul. Köszönöm előre is!
Üdv!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #423 Dátum: 10 jún 30, 22:39:13 » |
|
Szerintem azt még nem adták ki. Gondolom majd az OST 3-ban jön. Először azt hittem Orochimaru betétzenéje, de nem, csak hasonlít.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
zweistein
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #424 Dátum: 10 jún 30, 22:42:39 » |
|
Dant-C: Köszi, akkor sajnos marad a várakozás!:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #426 Dátum: 10 júl 04, 16:37:45 » |
|
Nem a számot kérte, hanem annak a szövegét.
Utána néztem henrik, de nem találtam..
én se találtam sehol a líricsét... pedig engem is érdekelne, szerintem ez egy nagyon jó szám, eddigi legbest sztem top1.
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
vince-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #427 Dátum: 10 júl 04, 19:03:22 » |
|
condorpasaperu: thx most má' végre tom hogy van OST 3 de amúgy nem tom h melyik az a szám
|
|
|
Naplózva
|
Sz*r élete annak a tízévesnek van, akit a részeg apja félholtra ver, majd a haverjaival együtt megerőszakol. És nem annak a tizennégy évesnek, akit az anyja nem enged el hajnalig bulizni. Youtube channel: http://www.youtube.com/user/GodofWendel
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #428 Dátum: 10 júl 06, 20:27:38 » |
|
hivatalos OST 3 nincs amit a linkben láttál az nem más egy rajongó által, a filmből kivágott részlet. és sajnos nem minden betétdal kerül be az OST-kbe, volt így a sima Narutonál és a Shippuudennél is egyaránt. sajnos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karasy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #429 Dátum: 10 júl 14, 14:31:04 » |
|
Hello lenne 1 kérdésem Valaki nem tudja hogy a 167-rész ben mien zene szól 4:44-nél ha valaki megtudja mondani 1000 hála érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #430 Dátum: 10 júl 14, 14:33:25 » |
|
A szám címe: Kouen, és a Naruto Shippuuden OST 2-ben megtalálod.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
karasy
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #431 Dátum: 10 júl 14, 14:36:50 » |
|
Köszi szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #433 Dátum: 10 júl 25, 13:38:27 » |
|
Az utolsó 3 oldalon nem láttam, szóval belinkelem hátha még valaki nem hallotta Shippuden opening 7 "Motohira Hata - Toumei datta sekai" http://www.youtube.com/watch?v=61FuqmvbfjAEz a teljes verzió, csak 1-2 napja jött ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #434 Dátum: 10 júl 25, 14:25:03 » |
|
zweistein: Végigpörgettem az I. és a II. ost-ot is, de nem találtam meg egyik számot se. Ezek szerint ez a 2 (még) nem lett kiadva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|