bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #375 Dátum: 09 dec 17, 22:53:50 » |
|
egyszerüen nem hiszem el hogy kihagyták ami miatt az egészet vártam nagyon szomoru vagyok annyit kerestem, és olyan régóta vártam erre a napra hogy kijön, erre nincs. nem tud valaki segiteni ebben, hogy amit igy nem adtak ki betétzenék közül azt hogyan lehet megtalálni ? kinek kell japánba irni vagy valami mindegy, pozitívumnak annyit, hogy ennek ellenére sok nagyon nagyon jó zene van amiknek örülök. :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #376 Dátum: 09 dec 17, 23:05:03 » |
|
20.Girei <--- szertartást jelent magyarul. nekem is a kedvencem az ost ről!
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
eszti
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #377 Dátum: 09 dec 18, 17:41:19 » |
|
egyszerüen nem hiszem el hogy kihagyták ami miatt az egészet vártam nagyon szomoru vagyok annyit kerestem, és olyan régóta vártam erre a napra hogy kijön, erre nincs. nem tud valaki segiteni ebben, hogy amit igy nem adtak ki betétzenék közül azt hogyan lehet megtalálni ? kinek kell japánba irni vagy valami mindegy, pozitívumnak annyit, hogy ennek ellenére sok nagyon nagyon jó zene van amiknek örülök. :S bandee én már írtam neked egy pár hozzászólással arrébb hogy én tudom meik az a kakashigaidenes szám és linkeltem is...szal nemárt néha visszaolvasni! itt 1 link: http://www.youtube.com/watch?v=OZvBwM_-psM&feature=PlayList&p=A62ADF5CD96D44F5&index=6itt meg 1 download link: http://beemp3.com/download.php?file=3747277&song=Utsusemiremélem erre gondoltál bandee Mosolyog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
eszti
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #379 Dátum: 09 dec 18, 22:01:35 » |
|
ja értem....én azthittem az elöző szám az..... húú de ez tényleg nagyon szép szám...azbisztos h valahonnan előkerítem:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #381 Dátum: 09 dec 20, 15:17:16 » |
|
ja értem....én azthittem az elöző szám az..... húú de ez tényleg nagyon szép szám...azbisztos h valahonnan előkerítem:D
köszi azért eszti ! Am még akkoriban privibe megköszöntem neked, hozzátéve hogy sajna nem az az. hát szolj lécci ha elökerited, de nem reménykedek nagyon Tudja valaki hogy miért nem adják ki az összes zenét vajon ? :S áh pedig a narutoban mind közül sztem az a legmeghatóbb zene.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #382 Dátum: 09 dec 20, 16:50:42 » |
|
Mert akkor túl sokat kellene várni, hogy az OST 3-ra is összegyűljön 20-22 szám.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #383 Dátum: 09 dec 20, 21:15:42 » |
|
azt mondod Chakra, hogy azokat is kiadják majd ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takahane
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #384 Dátum: 09 dec 21, 10:13:25 » |
|
nagyon sok olyan szám van amit a sima narutoban is vártam és egyik OST-ben sincs benne....szóval könnyen lehet h ennek a számnak akár örökre is búcsút vehetsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #385 Dátum: 09 dec 21, 11:04:26 » |
|
Én olyan zenékre emlékszem, amik hiányoztak, amik igazából átdolgozásai egynek. A grief & sorrow pl ilyen. Az benne van az OST-ben, viszont az a feldolgozása, amikor Zabuza meghal és odafekszik Haku mellé, az már nincs...
Ui.:
Nem tudja valaki az új opening (ami már nem is olyan új...), vagyis a jelenlegi opening előadóját és a szám címét? Köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 23, 09:19:48 írta six »
|
Naplózva
|
|
|
|
bandee_26
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #386 Dátum: 09 dec 23, 10:00:31 » |
|
de tudom ezt: sign-flow
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #387 Dátum: 10 jan 01, 17:13:57 » |
|
A Naruto Shippuuden 6. opening (FLOW - Sign) és 11. ending (Kishidan - Omae Dattanda) zenéjének teljes verziója letölthető. KATT ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #389 Dátum: 10 jan 01, 19:25:22 » |
|
"Ne kössé'!" Cseréltem, mert ennek jobb a hangminősége és az elején és végén lévő csendet leszámítva is hosszabb vagy 10-15 másodperccel, mint az enyém volt. ^^ De igazándiból ez sem a "teljes" verzió, mert ez meg a klipp-verzió. Az igazi "teljes" a még meg nem jelent Single CD-n lévő változat lesz. De mivel az még nincs... ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 01, 19:26:22 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
|