Én imádom a Narutos betétdalokat, leginkább a Hokage's funeralt és a Sadness and Sorrowt hallgatom a lassú számok közül, a gyorsabbak közül nemigen tudok választani, mert annyira jók!
Az op és ed zenékért is rajongok, szóval minden, ami Narutóhoz kapcsolódik!
Bár engem az érdekelne, hogy az animében hallható hangeffekteket (pl. kézjelek formálásának vagy kunaiok/shurikenek dobásának hangja, papucs-kopogás, stb.) le lehet tölteni valahonnan? Van hogyan lehetne kivenni ezeket az animéből? Mert néha vannak olyan jelenetek, mikor csak ezeket lehet halani, azt meg tudom csinálni, de mikor minden megy egyszerre...
Valakinek, valami ötlete?
A másik dolog, hogy azt olvastam (asszem ont a Naruto-kun.hu-n), hogy az anime betétdalai olyan sikeresek lettek, hogy más, nem animével kapcsolatos műsorokban is felhasználták őket, pl. az Áll az alku című műsorban is. Én először nem hittem a szemenek, mikor olvastam, de aztán csak elhittem. Bár én nagyon kíváncsi lennék rá, hogy ez hol van/volt, esetleg ha valaki tudna linkelni videót, akkor annak örülnék! :'X
Ráadásul tegnap hazajött a húgom a mamájától, és mesélte, hogy éppen átkapcsolta a tévét az Rtl-re, és azt mondta, hogy valamilyen főzős műsor volt, de a Daylight of Konoha című szám (vagy egy másik, de lényeg, hogy Narutós...
) szólt aláfestő zeneként!
És én sose látok ilyeneket!!!!
Szóval, ha valaki tudna valamelyik kérdésemre válaszolni, azt megköszönném!