Hát így 2 rész után ebben az évadban (Új animék)
-Amik abszolút hozzák a feelinget és az elvárt minőséget--Overlord: Bár természetesen nem olyan részletes, mint a light novel, de a lényeg remekül átjön és a fontos részek mind szerepeltek eddig. Külön kiemelném az odafigyelésület az olyan apróságokra, mint például a Mare ujján összemenő gyűrű, ami a LN-ben is külön ki lett emelve. Emellett az egész remekül néz ki.
-Akagami no Shirayukihime: Bár a mangához képest a karakterek egy picit mintha fiatalabbak lennének kinézetre az animében, de összességében edig teljesen elégedett vagyok az animével és a szinkronmunka is remek. Minden egyes karakternek pont olyan a hangja, mint ahogy azt elképzeltem.
-Csalódások--Monster musume: Most erre mit mondjak? Egy SEINEN ecchi, amiből kispórolták az ecchit a lehető leghülyébb tiniszűzlány módon...
-Jitsu wa watashi wa: Hihetetlen szomorú vagyok, hogy ezt itt kell megemlítsem mert az egyik kedvenc comedy mangám és az első rész után még jónak tűnt a dolog, de ahogy már korábban is írtam a hangválasztásokkal nem vagyok teljesen kibékülve és a legroszabb az, hogy úgy fest rohannak vele és szörnyen elsietnek mindent.
Ez a széria még menthető a szememben, ha csak átrendezik a fejezetek sorrendjét és minden rendesen meg lesz csinálva, de sajna nem sok esélyt látok rá.
-Nem várt meglepetések-(Ezekből valahogy mindig van pár
)
-Rokka no Yuusha: A alapszitu egész standard, de a rajzolás és a maja környezet nagyon bejön. A főhős srác jó arcnak tűnik és valahogy olyasmi érzetem van tőle, mint az Akatsuki no Yonától.
-Joukamachi no Dandelion: Kicsit olyami, mint a Kamisama Kazoku és igazából nem az a hatalmas nagy nyári szenzáció, de tipikusan az az anime, amiken jól tudok mulatni 1x egy héten és ami elé mindig jó kedvvel ülök le.
-Egyelőre közömbös--God eater: A rajzolása egész egyedi, de eddig semmi extrát nem mutatott így 1 rész alatt.
-Charlotte: Azon felül, hogy ötletem nincs honnan jött a cím egyelőre nem tudom eldönteni, hogy ez most poénos vagy komoly akar lenni. Bár ijesztő kicsit, hogy ha hasonló erőm lenne mint a főhősnek mennyire hasonlóan használnánk, szóval a főhős srác eddig abszolút pozitív pont, ellenbena többi karakter eddig nem mondanám, hogy szinpatikus.
-Gate: Itt még nem foglalnék állást. Ez az anime az, ami a jelen pozícióből 2 féleképpen sülhet el:
1. Egy remekül kitalált politikai thriller lesz belőle némi szerelmi szállal.
2. Egy ordenáré nagy marhaság lesz belőle.
-Kuusen Madoushi Kouhosei no Kyoukan: Az eszezonbeli kötelező akció-hárem LN adaptáció. Következő...
-Ushio to Tora: Ez most egy régies inuyasha szerű youkaiírtós dolog akar lenni, vagy mi? Egyszerűen nem tudom hová tenni ezt az animét még. Egyrészről egész komoly hangvételű néha, de máskor ilyen nem is tudom... Gyerekes talán a jó szó?
---------------
A többi nem nagyon érdemel említést. A DB eddig pont olyan ócska mint vártam és előreláthatólag az is marad a kövi 1-2 hónapban, nem is beszélve a helyenként undorítóan pocsék szinkronmunkáról, de nem is vártam el semmit több mint 70 éves szinkronszínészektől.