Szemvízháztartáscsökkentős
Clannad
Air
Chrno
Ano hana
FT (mikor Lisana visszajött edo tenseiből)
Sajó
Angel Beats
Még van egy pár. (ha kell kilistázom a min bőgtem én anno. na annyira nem)
Ef. Tales of Memories.
Viszont a sok szomorú anime után eléggé kritikus ítélek.
Shigatsu... most nézem az utolsó két részt.
21. Most jön Aima fellépése, és nem merem meghallgatni, mert vagy nagyon szar lesz, vagy nagyon jó és ha nagyon jó az nagyon nem jó. De ha rossz az is nagyon nem jó.
A második opening pedig annak ellenére, hogy az elején nem igazán jött be, most egyre jobban tetszik, ahogy kezd szomorodni az anime hangulata.
Valahogy reménykedtem benne, hogy Kaorinak és Arimának lesz egy utolsó közös fellépése, de nem így.
Az elképzelésem az volt, hogy Kaori az előadásuk után vagy a színpadon esik össze, vagy a színpad mögött, de az anime megvalósításában túltett elképzeléseimen.
Áprilisi csalfa. (Shigatsu kimo no usou)
Azt hiszem ez lesz a kedvenc slice of lifém a szezonban.
Egyszerűen megadja azt élményt amit valahogy hiányolok az Amagi Brilliant Parkból.
Azt kell mondjam lenyomta a Parazitát, és egyben megnyerte az őszi és a téli szezont. Megjegyzem, ha nincs a No Game no Life, akkor az egész 2014-es szezont is.
A Cross Ange úgy ahogy van elmehet a fenébe.
Akatsuki no Yona-ból van egy jókora lemaradásom, de úgy érzem, hogy a Soredemoval esetleg majd vetekedhet, de az Áprilisi csalfával nem.
Lesz a tavaszi szezonban is egy zenés anime. Nagyon fel kell kötnie a gatyáját, mert különben nagyon rossz szezont választott premiernek.
Tavaszi szél vizet áraszt virágom, virágom... ♫♪ (ne kérdezzétek)
Opening: Mint mondtam az elején nem tetszett, de egyre jobban megkedveltem, most viszont nyomasztó vált.
The Last Ending: (igen direkt így írom) A végén a kép Kaori mosolyáról és utána a
fin felirat valahogy vidámmá változtatta azt a szomorú hangulatot amit az utolsó rész okozott.