Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #600 Dátum: 14 dec 18, 20:50:17 » |
|
15-öt választottál? :O Én a szabályok szerint játszottam és csak 5-re szavaztam Mega szavazás, avagy mit kell megnézned ebből az évből.^^ A Rage of Bahamut: Genesis is egész jó helyen végzett, ahhoz képest, hogy még megy és 12 részes. Abból is van 4 rész elmaradásom. A Top 10-ből csak 2-ről nem hallottam. Az egyik a Space Dandy, (ami a képek alapján rohadt viccesnek tűnik, szóval tuti elkezdem) és a Aldnoah.Zero (ami Mecha, amit inkább hanyagolok). A No Game No Life sikerének nagyon örülök és várom a következő évadot és a következő fejezet fordítását. A Black Bullet viszonylag hátul van pedig azért elég jó volt. Az Akame ga Kill-nek csak akkor kezdett gáz lenni, mikor letért a kijelölt útról. Amúgy rendben volt.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #601 Dátum: 14 dec 18, 20:56:02 » |
|
Az Akame ga Kill-nek csak akkor kezdett gáz lenni, mikor letért a kijelölt útról,
anélkül, hogy arra szükség lett volna, vagy bármi okot adott volna széria, hiszen jóval jóval előrébb járt a manga attól a ponttól, ahol félbehagyták a hivatalos sztori követését. ^ Ez így helyesebb Arról nem is beszélve, hogy életben hagytak karaktereket, akik a mangában meghaltak és megöltek karaktereket, akik a mangában még élnek. Ezzel olyan befejezést adva az animének, hogy még véletlenül se lehessen egy 2. évaddal rendesen befejezni, hacsak nem revampolják, mint a FMA-et. Gusztustalan.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 18, 20:57:27 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #602 Dátum: 14 dec 18, 21:31:08 » |
|
15-öt választottál? :O Én a szabályok szerint játszottam és csak 5-re szavaztam Ha képes lettem volna 15-t választani, akkor én lennék a Rule Breaker. 5-t választottam, de csak 3-ra emlékszem belőlük. 6 hozzászólással feljebb írtam, hogy mi volt a 15 kedvencem idén, habár azóta megint tudnék hozzá tenni. A Space Dandy-t lehet én is bevállalom, az Aldoah-t pedig akkor, ha a második évad is ütős lesz az elmondások alapján. A Black Bullet a gyors tempó, a loli gyilkolás és a ráakasztott "Titán copy" jelző miatt került viszonylag hátra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 18, 21:31:59 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #603 Dátum: 14 dec 22, 01:09:04 » |
|
Egy halom szuper sorozat indul évről évre, én meg csak itt ülök és azt kérdezem magamtól minden negyed évben 5 éve (miközben abban reménykedek, hogy majd fél év múlva), hogy ebből, mikor lesz már anime? http://naruto-kun.hu/manga/mangas/Hoshi%20no%20Samidare/60/01.jpgNem létezik, hogy nem lenne rá kereslet... Elég csak szétnézni bármilyen oldalon, ahol szavazni lehet 9-10 es értékelésekkel van tele. (ÉS MEG IS ÉRDEMLI). De, ha úgy akarnák csak megcsinálni, mint az Akame ga Kill-t akkor inkább ne is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 01:12:38 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #604 Dátum: 14 dec 22, 09:25:32 » |
|
A remény hal meg utoljára. Szerintem a Kiseijuu animált változatára sem számított senki. Hátha egyszer a Madhouse gondol egyet és...
Személy szerint a Tate no Yuusha no Nariagari-t nézném még meg animében. Fut az LN-je és a manga változata is nemrég kezdődött csak el, viszont az egész egy webnovelen alapszik, ami már le van zárva. Az alapján simán kinézhetne egy hosszabb széria neki.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #605 Dátum: 14 dec 22, 10:58:57 » |
|
A Sacred Blacksmith is egy remek manga, mégis csak egy 12 részes anime készült belőle, egy béna befejezéssel, pedig elég jó története van és tipikusan egy animében nagyon jól kinéző fantasy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #606 Dátum: 14 dec 22, 14:25:20 » |
|
A remény hal meg utoljára. Szerintem a Kiseijuu animált változatára sem számított senki.
A JoJo-t is ilyen 20 év után kezdték el rendesen megcsinálni, szóval ja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #607 Dátum: 14 dec 22, 20:19:14 » |
|
Gokukoku no Brynhildr 127.http://oi59.tinypic.com/2cf8suq.jpgEz a kép jól kifejezi, amit éreztem. Ezt most komolyan gondolta Okamoto-sensei a végén?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #608 Dátum: 14 dec 22, 21:56:42 » |
|
Nem tudom kommentálni a fejezetet. Na jó talán 1 szó illik rá, mármint a második felére. Ostoba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #609 Dátum: 14 dec 25, 20:33:33 » |
|
Parasyte 12 Szegény Kana karót kapott a szívébe karácsonyra. Várható volt, hogy meghal előbb vagy utóbb mert elképesztően felelőtlen volt. Azért kicsit sajnálom. Viszont Shinichi ahogy kitépte a Parazita szívét badass állat volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #610 Dátum: 14 dec 25, 20:44:18 » |
|
A karácsonyi hangulatomnak nem tett jót a rész, de sajnos tényleg várható volt, hogy Kana előbb-utóbb távozni fog az élők sorából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 25, 20:45:05 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #611 Dátum: 14 dec 25, 23:26:18 » |
|
Korábban az előző rész végéig olvastam a mangát, így ez teljesen új és drámai volt. A kevesebb néha több: http://www.mangareader.net/1415-45844-36/parasyte/chapter-31.htmlNem tudom azt mondani, hogy az anime, vagy a manga jobb lenne, hiszen egyszerre ugyan az és egyszerre más. Úgy tudnám értelmezni, hogy harminc év után megismétlődik ugyan az a történet s miközben egyszerre látom őket részleteiben egészítik ki egymást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #612 Dátum: 14 dec 26, 01:22:21 » |
|
Számomra az anime jobb. A manga is remek, de az anime tökéletesen adaptálja a mangát és még rátesz egy lapáttal. Remek szinkronhangok ( Aya Hirano, Miyuki Sawashiro és Hanakana , hogy csak a kedvenceim említsem ) gyönyörű animáció és remek soundtrack. Egy ideális világban minden manga adaptáció ilyen színvonalú kéne legyen Nem vesz el semmit a mangából és még hozzá is ad. Ugye, hogy meg lehet csinálni khm-khm Akame Ga Kill? Jaj bocsánat Akame Ga Kill anime, mint olyan nincs
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #613 Dátum: 14 dec 27, 14:25:22 » |
|
Akad olyasvalaki, aki nézi/nézte a Grisaia no Kajitsu-t és a Yuuki Yuuna wa Yuusha de Aru-t? Előbbi azért érdekelne, mert olvastam, hogy valamilyen visual novel trilógia első részén alapszik, mostanra pedig a trilógia másik két részének adaptációja is be lett jelentve. Naiv vagyok, ha azt hiszem, hogy ez az jelenti, hogy ez egy jó széria? Utóbbi pedig azért keltette fel a figyelmemet, mert *dobpergés* az Akame ga KILL! szerzőjének, Takahiro-nak a műve. Valahogy nem tudom elképzelni a mahou shoujo stílust, az Akame ga KILL! írójától. Vagy ez is egy komoly mahou shoujo lenne? @Lew Egy kis érdekesség: HanaKanát sokan azért fikázzák külföldön, mert elegük van abból, hogy szinte mindenben szerepel, mégis Sawashiro Miyuki-nak volt több szerepe a kettejük közül 2014-ben. Én nem panaszkodnék a helyükben emiatt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 27, 14:26:18 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #614 Dátum: 14 dec 27, 15:47:40 » |
|
Yuki Kajit is folyton fikázzák Tény, hogy nekem sem a kedvencem, de nem tartom rossz szinkronszínésznek. Őt is azért utálják, mert mindenhol ott van szinte. Miért Urobuchi-tól el tudtad volna képzelni a mahou shoujo stílust?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|