Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #510 Dátum: 14 szep 22, 21:44:47 » |
|
Nem tudom, hogy hova írjam, hogy semmiképpen se bukkanjak spoilerekbe. Szóval valaki fel tudna világosítani az Attack on Titannal kapcsolatban? Mármint nem a sztorival kapcsolatban, hanem a különböző OVA-k, jövőbeni filmek, mellék manga történetek, és ezek feldolgozásai, és valami infót a második évaddal kapcsolatban. Előre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #511 Dátum: 14 szep 28, 18:40:50 » |
|
Nézd meg a sorozatot, majd az ovakat, aztán manga, mert 2. évad még nem most lesz. Aldnoah.Zero 12.rész Erre ki számított? Laza 3 perc alatt a 4 főszereplőből agyonlőttek 3at Én ezt nem fogom kibírni Januárig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jon97
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Azor Ahai
|
|
« Válasz #512 Dátum: 14 okt 01, 17:54:06 » |
|
Persze, a sorozatot megnéztem, az OVA-kat is ismerem. De a Levi's birth, és a Before the fall spin-offokat is megfogják animálni, nem? Mert akkor megvárom. Erről, ill. arról akartam infót, hogy állítólag fognak filmeket csinálni. Erről tud valaki valamilyen infót? A második évadot meg természetesen megvárom Úgy olvastam, hogy jövő nyáron jön. Annyit tudok várni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve) "Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589) "Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #513 Dátum: 14 okt 08, 03:29:40 » |
|
Az új animék közül még csak 1-2-t láttam, de
Inou Battle wa Nichijou-kei no Naka de = A szuperképességgel való harcok mindennapossá válnak
tűnik a legmókásabbnak (Az egértelmű befutók mellett). Amolyan Chuunibyou + Szupererő + Seitokai no Ichizon feelingje van. A karaktereket már egy rész után birom. Igaz egyikük sem kifejezetten újdonság, de a szupererősdi ad neki egy különös fűszerezést.
Mindenesetre mosolyt csal a számra a rész, csekkoljátok le.
---------
A Nanatsu no taizai amúgy csak engem emlékeztet a dragon ballra? Kékeszöldes hajú csöcsös csaj elindul, hogy összeszedjen 7 dolgot, közben találkozik egy kissráccal, ráadásul mindkettőben van egy beszélő disznó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 08, 04:26:48 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #514 Dátum: 14 okt 08, 18:32:13 » |
|
Amiket elkezdtem:
Fate/stay night: Unlimited Blade Works Szerintem nem kell magyaráznom. Egyértelműen a szezon legjobbjának várományosa.
Nanatsu no Taizai A Fairy Tail crossover óta követem és nagy rajongója vagyok a mangájának. Elégedett vagyok az adaptáció minőségével. Ha az 50. fejezetnél zárják le, akkor minden klappolni fog.
Amagi Brilliant Park Gatoh Shoji és a KyoAni ismét együtt. Bonta-kun is visszatért, új személyazonossággal. Az első rész alapján kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle. A főszereplő olyan, mintha Orekit és Tomoyát egybegyúrták volna, de a végeredmény egy nárcisztikus személy lett. Kíváncsi vagyok mi történt a múltjában. A hercegnő ruhás csaj elvileg vak, de úgy tűnik, hogy az anime ettől inkább eltekintett.
Trinity Seven A manga ismeretében nagyon vártam már az animét. Ez az a széria, ami gyakran áttöri a negyedik falat, nem veszi magát komolyan és az jókat kacaghat rajta. Főszereplőnk nem az a tipikus hárem főszereplő, hanem perverz, őszinte és szókimondó. A háremünk sem az a szokványos, ugyanis nincsenek tulajdonképpen belharcok a főszereplőért és senki sem bánja, hogy ez egy hárem. Ez van megspékelve egy mágikus világgal és a főszereplő gyerekkori barátjának eltűnésével. Az OP és ED iszonyatosan bejön nekem. Annyit sajnálok csupán, hogy 12 részes lesz, így egy havi mangához képest próbálnak meg 29-30 fejezetet adaptálni(az opening képi világa alapján ez jött le) ebben a 12 epizódban, ami már az első részben megmutatkozott, hogy hangyányi kihagyásokkal, módosításokkal járhat.
Egyelőre ennyi.
...
A Chaika második szezonja csak 10 részes lesz, de legalább egy hű zárás van készülőben, ami nem jellemző a Bones-ra. A Log Horizon 2-t egyben szeretném majd megnézni. 25 részes lesz, viszont csak 2 novelnyi használható anyag van, ráadásul a Deen vette át a szériát. Mi lesz ebből... A World Trigger-t terveztem még, viszont a Toei készítette és az értékelések alapján nem hazudtolták meg magukat. A Gokukoku no Brynhildr OVA pedig iszonyatos lett. Egy átdolgozott, mangás jeleneten kívül nem sok jót tudok mondani róla.
@Exkirion
Sok manga szakértő fejtegette már, hogy Suzukit valószínűleg Toriyama inspirálhatta. Elizabeth haját ugyanakkor én ezüst színűként tartom számon.
Szerk:
A Terra Formars-t elfelejtettem, nem véletlenül. A legcenzúrázottabb anime, amit mostanság láttam. Akit ennek ellenére is megfogott, annak a mangát javaslom inkább. -_-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 08, 20:54:11 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #515 Dátum: 14 okt 08, 18:53:40 » |
|
A Log Horizon 2-t egyben szeretném majd megnézni. 25 részes lesz, viszont csak 2 novelnyi használható anyag van,
Tévedés. Egy hete jött a ki a 4. olyan novel, amiből még egy betűt sem dolgoztak fel korábban. De majd meglátjuk. Ahogy nézem a Deen-ék csak besegítenek. A készítők nagy része maradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #516 Dátum: 14 okt 08, 19:15:24 » |
|
Örülök, hogy tévedtem akkor.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #517 Dátum: 14 okt 09, 00:43:29 » |
|
A Terra Formars-t elfelejtettem, nem véletlenül. A legcenzúrázottabb anime, amit mostanság láttam. Akit ennek ellenére is megfogott, annak a mangát javaslom inkább. -_-
Sajnálattal hallom =/ Ezt vártam legjobban a szezonból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #518 Dátum: 14 okt 09, 01:11:44 » |
|
Aki egyetért velem, hogy a 7ds (Nem a nintendo nem adott ki új kézikonzolt, a 7 deadly sins) opening zenéje baromi jó, azoknak itt a full verzió https://www.youtube.com/watch?v=ciXe17TVi98
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #519 Dátum: 14 okt 09, 09:16:52 » |
|
Egy hangyányit mintha fel lenne gyorsítva. Gondolom a szerzői jogok megsértése miatti eltávolítást akarják elkerülni ezzel, ami mára már egy bevett szokássá vált. Ez a változat legalább nem vitte túlzásba. Hmm, talán még jobb is lett ezzel a pici gyorsítással. ^^ Én ennek várom a full verzióját: https://www.youtube.com/watch?v=NHii46IQ3d0#t@Lew Nekem mondod. Ott van alternatívának a Kiseijuu: Sei no Kakuritsu, de egyszerűen nem érdekel, így nem kezdek bele, hiába mondják, hogy milyen jó lett. Én egy normális Terra Formars adaptációt szerettem volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #520 Dátum: 14 okt 09, 18:32:28 » |
|
Na a 68. fejezetnél tartok a Nanatsu no taizai mangában. A Bujaság bűne (Gowther) és az irigység bűne (Ban) a két legnagyobb arc Mondjuk az előbbire kajak azt hittem először, hogy csaj. Kicsit mondjuk poén, hogy az összes bűn pont ellenkező személyiség, mint a bűneik. -A Düh bűne Meliodas mindig halál nyugott. -A Kapzsiság bűne Ban a legönfeláldozóbb és empatikusabb. -Az irigység bűne Diane a legodaadóbb. -A Lustaság bűne Kind/Harlequin a legtisztességesebben dolgozó tag. -És a bujaság bűne Gowther a legasexuálisabb mindközül (A többiekk még nem voltak benne ott, ahol tartok.) Kiváló kis manga ez és remek móka. Remélem a többi anime rész is ilyen jó lesz belőle, mint az első amúgy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #521 Dátum: 14 okt 09, 18:56:59 » |
|
Hogy tetszett a Physical Hunt nevű képesség? Lehet, hogy csak én gondolom így, de az a képesség eszeveszettül erős. Teoretikusan még egy Goku kaliberű tagot is le lehetne verni vele(tudván a használót), vagy csak a fanság beszél belőlem. Gowther mellett nem tudok elmenni anélkül, hogy az FMA Lust-ja jutna az eszembe. A kontraszt picit erős, persze nem csak náluk. Jók ezek az összehasonlítások a bűnök és a személyiségek között. Meglátjuk mi lesz a helyzet a másik kettővel. ^^ Hendricksen karakterét egyébként nagyon bírom. Olyan klasszikus, vérbeli rosszfiú érzését kelti bennem, akinek van karizmája ahhoz, hogy minden áron véghez vigye a célját. Helbram is megérdemli, hogy megemlítsen, mint menő ellen-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #522 Dátum: 14 okt 09, 19:43:31 » |
|
Bannál szerintem tök mindegy, milyen képesség van, mert amúgy is halhatatlan Hendricksen a széria Han Solo-ja. Ha King nem vigyáz még lenyúlja Dianét Helbram szerintem pride amúgy. Datt úgy néz ki, mint pride a körözési plakáton.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #523 Dátum: 14 okt 09, 20:19:25 » |
|
Lényegében igen, de pont azért írtam Goku kalibert, mert a halhatatlan is meghalna, ha a bolygó vele együtt pusztul, de Goku nem pusztítaná el a bolygót. Hendricksen és Diane? Hűha. Sok lesz a Nanatsu maraton Exki. Nem mondom, hogy nem lenne érdekes pár, de szerintem Hendricksent írtál, de Hauserre gondoltál. Hendy a kecskeszakállas, cselszövő Great Holy Knight. Ez magyarul Nagy Szent Lovag, egyébként? A Helbram/Love Helm anagramma leesett? Heruburamu=Rabuherumu. Egyszerű, de ötletes. Nem rossz elmélet Pride-ra. Belefutottam egy olyanba is, miszerint Hawk lesz Pride. Mennyi az esély arra? ^^" Majdnem elfelejtettem: az animében csak nem lelőtték a bűnök Szent Kincseit?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 20:21:04 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 14 okt 09, 21:13:31 » |
|
Ide jöhetnek akkor nanatsu spoilerek? Először akkor kerültem kapcsolatba a nanatsu-val, amikor kijött a Fairy Tail Crossover, ez viszont inkább csak elriasztott tőle. Viszont, amikor megtudtam ki a mangaka, akkor természetesen adtam neki még egy esélyt, és szerencsére jól tettem.
Hendricksen karaktere akkor vált szimpatikussá, amikor mondta Helbramnak, hogy kölcsönadja neki az ereje kis részét és már azzal simán a falba építette Meliodast. A legújabb fejezetek mondjuk ennek kicsit ellent mondanak, illetve Hendri se olyan érdekfeszítő már benne.
Amúgy a mangaka előző műve szerintem még mindig jobb, mint ez, de fejlődhet még a nanatsu is.
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
|