Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #480 Dátum: 14 aug 02, 07:58:54 » |
|
Értem. Tehát az új F/SN mondhatni egy már meglévő story más szemszögből valő elmesélése lesz. + ugye inkább más karakterekre épít. Anno Clannad VNt "játszottam", de ott próbáltam mindig a Nagisa route-ot választani. A Steins;Gate VN pedig le van töltve, már csak idő kéne, hogy játszak is vele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #481 Dátum: 14 aug 02, 08:20:08 » |
|
HanaKana nem, hogy csak érti a dolgát, de iszonyatosan moe és tutajos hangja van. Indítványozom a Jibril fan club után, a HanaKana fan club létrehozását. Minden anime, amiben a hangját adja kap egy pluszpontot, minőségtől függetlenül. HanaKana is love, HanaKana is life. ^^
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #482 Dátum: 14 aug 02, 13:24:36 » |
|
Én anno a Psyho-Passt és a Magit is miatta kezdtem el. HanaKana - Renai Circulation <3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #484 Dátum: 14 aug 03, 18:02:37 » |
|
Akame ga KILL! manga olvasóknak. http://www.youtube.com/watch?v=4gIzuBsy_agHitlertől reakció az 51. fejezetre. XDDDDDDDD A zankyou no terror pedig egyre jobb és jobb lesz. Tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #485 Dátum: 14 aug 07, 14:36:40 » |
|
Né szpójlerezz, émmég csakittartok: http://www.mangapanda.com/akame-ga-kiru/11/23Szóval mi már olvassuk Én a Shiro, meg Tenmagam és Jómagam. Tehát ennyien már biza elégnek kell lennünk, hogy nyíllikozzatok neki egy témát. ui: Egyébként könyvév fűzi a gyűjteményét?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 14:47:58 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #486 Dátum: 14 aug 07, 18:15:20 » |
|
Nem bírtam várni addig,amíg leadják azt összes részt,ezért én is belekezdtem,most olvasom a 25.fejezetet.Lassan haladok vele de biztosan^^ Ha az SnK-nak is van témája akkor ennek miért ne (mindkettő havonta megjelenő manga majdnem azonos számú fejezettel és egy 2 szezonos adaptációval,csak ugye az a kb. 10 hónap ami köztük van...). Csak lusta vagyok ismertetőt írni,máshonnan kölcsönvenni meg nem akarok,szóval ha valakinek lesz ideje.... Vagy pedig még... Ez jobb így, mert így előbb utóbb mindenkit halálra idegesítünk vele és elmennek elolvasni TERJESSZÉTEK AZ IGÉT! Hail Sdeath! ...tart a térítő hadjárat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #487 Dátum: 14 aug 07, 18:38:27 » |
|
Legalább hatan követjük már. Ideje világuralomra törni! Muhahaha! Késő este megnyitom majd a manga témáját. Addig az ismertetőn agyalok. Egyébként HanaKana megint telitalálat volt, bár az igazi vizsga a következő részben vár majd rá. Esdeath hangjával is elégedett vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 07, 18:39:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #488 Dátum: 14 aug 08, 19:02:30 » |
|
Nem tudjátok, hogy az Aldnoah.Zero milyen napokon szokott kijönni? Most csatlakoztam még a fantáborához:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #489 Dátum: 14 aug 08, 20:18:14 » |
|
Nem tudjátok, hogy az Aldnoah.Zero milyen napokon szokott kijönni? Most csatlakoztam még a fantáborához:)
Szombaton, de csak vasárnap délutánra készül el az angol felirat. Amúgy bevallom, nálam egy 6-7/10 az anime, s mivel csak 12 részes lesz, ideje belehúznia.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #490 Dátum: 14 aug 09, 14:27:36 » |
|
Még aznap szokott HS-es angol felirat jönni hozzá. Azt is simul-castbe adja a Crunchy. Tehát ma este jön az új rész.
Valami olyat hallottam, hogy kettébontják az animét és a téli szezonba folytatják majd, így végül 24 részes lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adri
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #491 Dátum: 14 aug 09, 17:05:39 » |
|
Szombaton, de csak vasárnap délutánra készül el az angol felirat. Amúgy bevallom, nálam egy 6-7/10 az anime, s mivel csak 12 részes lesz, ideje belehúznia. Köszi a választ! Én is úgy tudom, hogy ketté szedték, de meglátjuk mi lesz. Az értékelésével nem fogok vitába szállni, mert megvan benne mind az, amit szeretni szoktam. (Pl.: nincs ecchi, vagy valamilyen fanservice, bár az ötödik rész eleje neccesen ment el...) Már csak egy tíz évesnek tűnő fekete hajú kisfiú kell, aki nem is kisfiú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #492 Dátum: 14 aug 31, 20:07:57 » |
|
Aldnoah.Zero 09.
Ez a rész nagyon durva volt ! A józan eszem azt súgja nem halt meg a Hercegnő, legalábbis ezt akarom hinni, de akkor miért zuhant le a gép?
Az a baj, hogy ez a jelenet hatásosabb lett volna, ha tudjuk, hogy a Hercegnőnek nincs különleges képessége.
így benne van, hogy túléli.
De így is nagyon durva volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #493 Dátum: 14 szep 01, 07:10:33 » |
|
Mit látok az őszi szezon egyik animéjének leírásában: Studio Pierrot S a trailer alapján úgy látszik, hogy tudnak rajzolni és animálni. https://www.youtube.com/watch?v=s3gTtIQfE9QAkármi is lesz a történet, de csak azért is megnézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sergei55
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #494 Dátum: 14 szep 01, 09:50:22 » |
|
Na, véget ért a Kuroko No Basuke (Kuroko's Basket) manga. Nem egy Slam Dunk, de azért így is a WSJ minőségibb mangáinak egyike.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|