Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #420 Dátum: 14 júl 06, 23:07:35 » |
|
UI: Exkirion, ha nem nagy gond téged, mint szakértőt kérdeznélek a következő dologról: Az Akame ga Kill! minden fejezetének címében benne van, hogy Kill és utána valami. Például 1. fejezet, ami az 1. rész címe is: Kill the Darkness[Yami wo kiru(闇を斬る)]. Eredetileg is azt jelenti a cím, hogy "Öld meg a Sötétséget"? Vagyis minden cím tényleg egy felszólítás lenne?
Sajnos azért a japán nyelvtanom nem tökéletes, de ha helyes az angol fordítás, akkor igen. Bár amennyire értem azt is jelentheti, hogy "megölni a sötétséget", ami viszont nem, de lehet, hogy csak a nyelvi hiányosságaim mondatják ezt velem, szóval egy csipetnyi kétellyel fogadd a válaszom 2. felét. Úr isten, csak nem olyan SAO évad, ami jó lesz?
Egy...jó...SAJÓ...Évad? Ha 4 rész után is pozitívak lesznek a visszajelzések, akkor adok neki egy esélyt. Kb én is így vagyok vele, de az első rész alapján legalább nem néz ki szarnak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #421 Dátum: 14 júl 06, 23:29:15 » |
|
Az első rész alapján az első évad is piszok jól indult Akame ga Kill: Hát nem tudom. Nem rossz-nem rossz, de egy kicsit gyorsnak éreztem a történteket. Ha a rész 1. felében mutatták volna kicsit Tatsumi ( vagy is hívják ) 2 társát, ahogy utaznak, máris jobban ütött volna a haláluk, de így ilyen semmilyen volt. Mert hát, valljuk mindenki lesz*rta mi van velük Meg személyes probléma, de a karakterek eddig nem igazán szimpik, kivéve talán a főszereplőt. Tetszett hogy szívbaj nélkül levágta a kiscsajt mint egy disznót =D Nem szidni akarom, mert amúgy nem rossz, csak nem érzem azt a +-t amit ti láttok benne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 06, 23:39:59 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #422 Dátum: 14 júl 06, 23:43:43 » |
|
Akame ga Kill: Elolvastam a manga 1. fejezetét is, de ha jól láttam, akkor volt cenzúra. Kérlek szépen Sayo levágott lábát nem mutatták és még a mellette lévő felláncolt csávót se, akinek egy háromszög alakú darab hiányzott a hasából. Szóval volt cenzúra ott. Több vér is volt a ''disznó'' levágásánál. @Bastian Menj a... Direkt megnéztem mi van ott. Ezt most jól el rontottad. Én nagyon megkedveltem az Akame-t most. Tuti NGNL beütésű kedvenc lesz nekem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #423 Dátum: 14 júl 07, 01:01:45 » |
|
Nem szidni akarom, mert amúgy nem rossz, csak nem érzem azt a +-t amit ti láttok benne Én ugyanígy vagyok a Tokyo Ghoul-al.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #424 Dátum: 14 júl 07, 01:38:06 » |
|
Gekkan shoujo Nozaki-kun: Egyenlőre annyit mondanék, hogy elég jó egy 1. részhez. Kicsit érdekes is. Valamiért mintha erőltetve lenne, de azért én elfelejtettem azt. Egyenlőre bejön. Egy 7,5-el értékelném, tehát nem lesz rossz. Ha részről-részre jobb lesz, akkor a végére még nagyon jó is lesz. Viccek azért vannak, de ilyen érdekesek azért. Mintha erőltetett, de mégsem, mert megnevettetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #425 Dátum: 14 júl 07, 09:04:24 » |
|
Oké, valamit most nagyon benéztem az idézetekkel, szóval marad a régi módszer. @ Exkirion"Sajnos azért a japán nyelvtanom nem tökéletes, de ha helyes az angol fordítás, akkor igen. Bár amennyire értem azt is jelentheti, hogy "megölni a sötétséget", ami viszont nem, de lehet, hogy csak a nyelvi hiányosságaim mondatják ezt velem, szóval egy csipetnyi kétellyel fogadd a válaszom 2. felét". Válasz:A kétely ellenére is köszönöm a válaszod. @ Szabika"Elolvastam a manga 1. fejezetét is, de ha jól láttam, akkor volt cenzúra. Kérlek szépen Sayo levágott lábát nem mutatták és még a mellette lévő felláncolt csávót se, akinek egy háromszög alakú darab hiányzott a hasából. Szóval volt cenzúra ott. Több vér is volt a ''disznó'' levágásánál". Válasz:Ha csak ennyit cenzúráztak, akkor az nálam még mindig azt jelenti, hogy nem volt cenzúra. A szituáció érződött anélkül is, hogy a képünkbe tolták volna a megcsonkított holttesteket. ^^"" "Menj a... Direkt megnéztem mi van ott. Ezt most jól el rontottad". Válasz:Fejtsd ki kérlek, hogy miért az én hibám, ha a nem ajánlom szöveg láttán önszántadból megkerested a képet? Ha belinkeltem volna leplezetlenül, akkor jogosan panaszkodhatnál. Igazi trololol pillanat lenne. "Én nagyon megkedveltem az Akame-t most. Tuti NGNL beütésű kedvenc lesz nekem". Válasz:Te leszel az első, aki módosítani fogja az avatarját arra a karakterre, akinek a neve egy szójátékot takar, miszerint: Szadista vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 07, 11:55:53 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #427 Dátum: 14 júl 07, 17:54:03 » |
|
Nem ajánlom, hogy megtekintsd a 6. kötet illusztrációi közül az utolsót. Izé... Biztos valaki trollkodok és átszerkesztette a Wikit! Mondjuk, ami először nem jön össze az majd később össze fog. Végre elkezdtem olvasni a NGNL-t! Volume 1: Chapter 1 pipa. Jó dolog, hogy kitölti a hiányosságokat, amiket az anime hátra hagyott. Pl Meg van említve, hogy Soráék szülei meghaltak. Meg Sora megkérdi Shirót, hogy miért is akarnának vissza menni. Meg a kő-papír-ollós játék után lévő jelent. Te jó ég Shiro perverzebb mint a bátyja. Akame ga Kill:Jól kezdődött: Ho há há ho há hihihhi HÁ HÁ HÁ Hát nem tudom. Nem rossz-nem rossz, de egy kicsit gyorsnak éreztem a történteket. Ha a rész első felében mutatták volna kicsit Tatsumi ( vagy is hívják ) 2 társát, ahogy utaznak, máris jobban ütött volna a haláluk, de így ilyen semmilyen volt. Én is ezt éreztem. Az első jelenet olyan volt, mintha nem is az első rész lenne, hanem már vagy 5-10 rész óta benne lennénk a sztoriban. Az OP-ja nagyon hangulatos volt. Nem tudtam benne felfedezni Spoilert, ami dicséretre méltó, ha azt nézzük, hogy az FT OP-ja ellőtte az egész sztorit. xD Hívd meg a lady-t ebédre. Úgy érted, hogy a kocsmába piálni. Azt hiszem, hogy Gildarts ebben a városban is járt és itt hagyta Cana testvérét. Az FSZ vagyis Tatsumi (még szoknom kell a nevét) nem valami nagy IQ bajnok. Meg hívja a csajt és még az összes pénzét is odaadja neki önszántából xD. Viszont van üzleti érzéke, hogy egyből rávágta az öregnek, mikor adta azt a kis szobrot, hogy ha szükség lesz rá, akkor adjam el, ugye? xD A vér nagyon pofásan néz ki. Meglepődtem, mikor kettészelték a nőt. A vége elég ütős volt. Kedves nemesek, ahha, persze. Azért az Tatsumi gyorsan ledarálták. Jó volt így is de nem lett volna baj, ha lett volna még 1 társa, aki csak később jött volna a képbe és meglepődött volna, hogy A Night Raid tagja. Mondjuk, ha egy nővér lenne ez az illető, akkor még jobb lenne.^^ Gekkan shoujo Nozaki-kun:3 szó: Notice me Senpai!! Egy manga a manga rajzolásról. xD Persze az csak mellékes. A rész végére kicsit uncsi lett, hogy Sakura bátorsága csak egy újabb a Fan-od vagyok kijelentésre volt elég. Ott arra gondoltam, hogy elég gáz, ha az összes részben csak ez lesz de úgy néz ki, hogy jön még pár érdekes karakter.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #428 Dátum: 14 júl 07, 21:36:52 » |
|
Hát igen. A Tokyo Ghoul-nál jobb értékelése van az Akame ga Kill-nak. 190. helyen áll a MAL-on a Tokyo Ghoul. Alig 5-6 nap alatt érte el ezt és most esik is vissza. Na most akkor ha én ma éjjel hajnali 1 fele néztem meg az Akame ga Kill helyezését és 1000 felett volt, akkor hogy lehet már most 145? Ez még jobb lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #429 Dátum: 14 júl 07, 23:26:43 » |
|
Csak egy gyors kérdésem lenne. Pár szezonnal ezelőtt ment a Kamisama no Inai Nichiyoubi és a Genei wo Kakeru Taiyou, egy Magi-szerű anime, amiket elkezdem nézni, de aztán leálltam az úgy az animézéssel általában és azóta semmi. Ezt a kettőt még érdemes befejezni?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #430 Dátum: 14 júl 07, 23:45:16 » |
|
Kamisama no Inai Nichiyoubi-t tudom a kettő közül max. ajánlani, a vége nem biztos hogy tetszeni fog, de az biztos hogy sokkalta jobb, mint a Genei...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #431 Dátum: 14 júl 07, 23:54:16 » |
|
Kamisama no Inai Nichiyoubi: Nem rossz de a manga jobb. Azonban a soundtrack miatt megéri végignézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #432 Dátum: 14 júl 08, 12:50:19 » |
|
Köszi a válaszokat, akkor majd befejezem valamikor
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
-Uchiha Itachi-
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
Mikita
|
|
« Válasz #433 Dátum: 14 júl 08, 17:52:08 » |
|
Kíváncsi voltam rá,hogy miért kapja ezt a sok pozitív véleményt az Akame ga Kill!,így belenéztem... ...és nem bántam meg.Ez valami elképesztő. Még most is emésztem a látottakat,ma még egyszer meg fogom nézni,az biztos. Úgy látom,már szinte mindent leírtatok,így nem ragoznám sokáig: Álomszép grafika,rohadt jó karakter design-ok,továbbá ezek a kisebb poénok,és a fejek,amik közben vannak...áhh,az alaphangulata nagyon jó!Egy percig sem unatkoztam.Alapból szeretem a középkori,fantasy,"kardozós" (vagy inkább harcművészet) és a kaland témákat.Ez az anime pedig tökéletesen ötvözi,és hihetetlen jól tálalja.Ahogy látom,nem csak nekem tűnt gyorsnak,már az első percben is akció van.^^ Eddig Akame tűnik szimpatikusnak (nahát milyen meglepő... /önirónia off/),asszem kedvenc lesz. Éssss így kell tökéletes openinget készíteni,értem én ezt a képi anyagra.Amint elindult az op a spoiler szűrőm automatikusan bekapcsolt,de én is úgy jártam,mint Tilon. Van egy olyan érzésem,hogy ez az anime top10-es....ööö...egy francokat!Dobogós lesz. Utoljára az SnK iránt lelkesedtem így.Bízom benne hogy a legjobbat hozzák ki belőle. Egyébként túlságosan a SAO folytatásra koncentráltam,így nem tűnt fel ez az anime.Hasonló ez az eset az előző szezonhoz.Ott sem szándékoztam megnézni a NGNL-ot (black bullet-re összpontosítottam inkább,így csak átfutottam a többi ismertetőt),de az első 2 rész után a visszajelzésekre alapozva, vonakodva megnéztem.Eredmény:instant kedvenc. Ha nem olvasnám ezt a témát,mikről maradnék le... Próbáltam rövidre fogni az ömlengésemet,asszem nagyjából sikerült!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #434 Dátum: 14 júl 09, 02:00:56 » |
|
Csak pusztán kíváncsiságból, volt még itt rajtam olyan vállalkozó kedvű, aki belenézett az új Sailor moon-ba? Ha igen és a régire is emlékszik még, az is ilyen rettentő gáz volt? (Mert nekem a nosztalgia megszépítette már azt) Komolyan mondom erősen gondolkoztam rajta, hogy a szemeimet vagy a dobhártyáimat pusztítsam el a 20 perc alatt. Full egyedül néztem, közelbe senki, de olyan kegyetlenül gázos volt, hogy én éreztem rosszul magam a rész alatt És ezt most nem úgy értem, hogy rossz a rajzolás vagy ilyesmi, hanem azok a szövegek, meg azok az irdatlanságig csicsás jelenetek Ááááááááááááááááá!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|