Black Bullet 11.
Ahogy gondoltam az előző rész dráma bombája nélkül is meg lett volna a az epizód.
Akasztás, vagy öngyilkosság? Szépek a kilátások Rentaro számára, de legalább jóféle útitársra talált kedvenc porondmesterünk személyében.
szerk:
Szerintetek lehet az animében időutazás, vagy klónozás, vagy csak szimbolikus jelentésű amit Kagetane a maszkjáról mondott?
Habár más is beleférhet, min például a plasztika, vagy a rokonság... nem nem, azt most másik történetben játsszák.
Nem.. várjunk csak
Kagetanétól az a rész, hogy: Előre láttam, hogy ide jutsz, anélkül, hogy elbuknál.
Tehát ezzel együtt utal arra, hogy ő valaha olyan volt, mint Rentaro, és Rentaro kezd olyanná válni, mint ő.
Hmm mintha lenne itt egy Obito-Naruto hasonlat Kagetane és Rentaró közt. Ami kissé eltér a raid boss final fiht shounen esetétől, de ugyanakkor jó viszonyítási pont lehetnek egymáshoz.
Nos ezt a dolgot eddig kétszer láttam, tehát még nem nevezném klisének, de ha esetleg valaki még tapasztalt hasonlót más amimékben, akkor már megér egy feljegyzést.
szerk2:
Várjunk, mégse lehet annyira párhuzamot vonni, hiszen, ha Kagetane magához hasonlítja Rentarot, akkor feltételezhető, hogy ő sem bukott el, így ez részben ellentétes Obito esetével.
Habár a kapcsolat még mindig hasonlő, de az ebből adódó lehetőségek már mások.
szerk3.
Nos azt mondtam két eset nem klisé, de ugyanakkor ez a klisé beletartozik egy másik klisé kategóriába, avagy a Narutpban már láttunk Két valamiképp hasonló szereplő közt két igen hasonló viszonyt, de ez itt most máshogy alakul.