Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #285 Dátum: 14 ápr 23, 11:45:55 » |
|
@Tilon Nem tudom miről beszélsz... A Date a live 2. szezonjába csak nekem nem tetszik a mostani kurumi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #286 Dátum: 14 ápr 23, 23:23:34 » |
|
Mi pont dicsértük a Black Bulettet. Meg mondtuk, hogy az OP je hasonlít a SnK-éhoz. erre te jössz, hogy a trágyához hasonlítjuk.
Amennyit eddig szerepelt nem csoda, hogy nem tetszik. xD Az ikrekből az egyik olyan, mint Origami csak rosszabb xD. Vagy, mint a Railgunból Miksasa klónja.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #287 Dátum: 14 ápr 24, 09:50:51 » |
|
Inkább, mint Mikasa Klónja. (Mikasa no Mikasa). Amúgy jah az Ending animációban nem annyira szép Kurumi, az semmit se jelent. Ugyan úgy néz, min a korábbiakban.
Amúgy ezek az ikrek nekem elég erőltetetten jöttek be a képbe. Shidoéknak valahogy pont arra a szigetre sikerült kerülniük, ahová pont 2 seirei érkezett, akiknek pont Shido tetszik..... pf... (Oké a szigetet megrendezhették a rosszfiúk, de a másik kettő akkor is....)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 ápr 24, 09:51:45 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #288 Dátum: 14 ápr 24, 12:01:33 » |
|
Túlbonyolítod. Mi olyan furcsa, hogy a főhős egy hárem animében vonzza a lányokat? Az ikrek sem mondták, hogy tetszik nekik Shido csak azt, hogy az nyer aki előbb elcsábítja. A szigetet nem csak megrendezhették hanem meg is rendezték.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #289 Dátum: 14 ápr 25, 15:50:46 » |
|
Kenzen Robot Daimidaler: Ez mi a fene akar lenni? Megvan a szezon teljesen eszement és perverz animéje is. A készítők egy az egyben megegyeznek a Highschool DxD-jével, szóval fanserviceben nincs hiány Főbb műfajok: mecha, paródia!, ecchi. Sztori: a Föld harcban áll a Pingvin Birodalommal és a mecháikkal valamint van egy gimis srác akinek az agya csak a szexen jár (mondjuk melyiknek nem). Mivel rendelkezik egy bizonyos erővel ezért kiválasztott arra, hogy egy mechában harcoljon a Földért. Mit ad isten, ez az energia akkor szabadul ki belőle, ha nők melleit fogdossa és ekkor annyi erőre tesz szert, amivel a földi mecha, a Daimidaler eléri a maximum kapacitást, és legyőzheti a pingvinek mecháit. Így a földért és persze főleg a női mellekért harcba száll az idegenek ellen! Kb olyan mint a Kill la Kill és a Highschool DXD szerelemgyereke. Engem teljesen megvett a perverz humorával, és az abszurditásával, szóval bátran ajánlom mindenkinek, aki röhögni akar egy jót! (komolyságot senki ne várjon tőle, valamint inkább férfi szemnek való) + epic opening: https://www.youtube.com/watch?v=hxspRLGd5IIÉn is megnéztem az elő pár részt. Hát ekkora ökörséget is rég láttam. Mondjuk a pingvin király elég szimpi figura, talán mert neki nem látszik az elől lévő farka (Mármint szó szerint, nem p*cse, bár pont az a gáz, hogy ááááá.... mindegy értitek) Viszont az az opening. Vazze nem tudom kik éneklik, de sürgősen alkalmazzák őket tobb animéhez. Az egyik legjobb opening zene az évadban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #290 Dátum: 14 ápr 25, 16:16:26 » |
|
Inkább, mint Mikasa Klónja. (Mikasa no Mikasa).
Majdnem összekevertem a Misaka klónokat a Mikasa klónokkal. Csak majdnem. Sora beszéde a No Game No Life 3. részében nagyon megérintett. Férfias könnyek.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #291 Dátum: 14 ápr 25, 23:22:55 » |
|
LoL, lehet benéztem ezt a két betüt Azon a képen jót röhögtem Bartian köszi Sora meg ááááh... Ahhoz képest, hogy egy Otaku állat iszonyú menő a srác. De megint az a Jojo referencia
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #292 Dátum: 14 ápr 26, 08:21:06 » |
|
Ők a Mikasa no Misaka? Az a sakkparti nagyon menő volt! Először a Harry Potter ugrott be róla de ez sokkal jobb volt annál. Ha most ilyen menő akkor mi lesz vele később?^^ Szerintem Sora a saját álmait ajánlotta fel a a katonáknak. Vagy épp minden férfi álmát? xD A cukiság az egyetlen igaz a földön! -Királynő, gyönyörű vagy! -Haiiiii?!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #293 Dátum: 14 ápr 26, 13:19:25 » |
|
Azt a Jojo referenciát én is észrevettem. Szerintem ez meg a Jojo elvinné egyedül a szezont. Nagyon tetszett ez a része is a No game no life-ból, mondjuk eddig az összes. Ezt az animét vártam az egyik legjobban. Ez a "sakk" játék nagyon szórakoztató volt, nagyon szép beszéd lett elmondva közben. Csak még azt nem tudom megmondani, hogy valamennyire komolyan vegyem, vagy fogjam fel az egész animét komédiának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #294 Dátum: 14 ápr 26, 16:56:13 » |
|
Na látod ez egy marha jó kérdés, ezt az amit én se tudok eldönteni. Szerintem alapjáraton komoly a dolog, csak a két főhős ilyen nagyon hülye, főleg Sora.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #295 Dátum: 14 ápr 27, 19:55:10 » |
|
Miért kezdtem el a NGNL-ot ? :,( Megnéztem az első 3 részt és nem bírom kivárni a 4.et Ez valami istentelenül király =D Date A Live II : Végre úgy fest beindulnak az események. Ideje volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #296 Dátum: 14 ápr 30, 16:42:32 » |
|
A DEM megtámadja a Ratatoskr-t? Mi lesz itt kérem szépen? Szívesen látnék egy olyan jelenetet a következő részben, hogy lezuhan a hajó és Shido azt hinné, hogy Kotori s rajta van. A Yamai ikrek jó mestereket találtak maguknak^^. Aranyosak, hogy azt akarják, hogy a másik élje túl. Kár, hogy most leakarják vágni egymást xD. Már a negyedik rész után érezni lehet, hogy a Black Bulletnek nem lesz jó vége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #297 Dátum: 14 ápr 30, 17:40:27 » |
|
Érdekes, hogy aki megnyeri a csatát, az fog meghalni De előre látom hogy mindketten túl fogják élni =D úgy sem játsszák be hogy eggyé válnak =) Ami nem baj, de elég kiszámítható. Én már azt várom hogy Shido-nak visszatérjen az ereje. Elvégre az az agyonmutogatott kard a kezébne, nem hiszem hogy csak dísznek van =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #298 Dátum: 14 ápr 30, 17:52:16 » |
|
Az egyértelmű, hogy mindketten túlélik. Az a kard Tokha kardja, Sandalphon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #299 Dátum: 14 ápr 30, 18:03:47 » |
|
Ez a no game no Life valami eszméletlen egy anime lesz a végre te jó ég! A 4. rész.... Te(to) úr isten. (Szó szerint)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|