24 nov 22, 22:10:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 75
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Szezonos animék és mangák  (Megtekintve 335813 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #90 Dátum: 13 ápr 11, 19:04:51 »

Van 1 kis cenzúra, pl Eren anyjának a halálát, cenzúrázták kicsit, de még így is nagyon jó. Példa: Eren anyját amikor megeszi a Titán akkor a mangában először eltöri a gerincét és nem egészben kapja, hanem ahogy beleharap a térdétől lefelé kilóg a Titán szájából. Animében egészben bekapja, megrágja és lenyeli. De kb ugyanolyan véres mind a kettő. Később még jönnek majd brutális részek a mangában, arra kiváncsi vagyok hogy oldják meg, mert elég durva hentelés lesz. Eren meg... hát badass lesz :DD
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #91 Dátum: 13 ápr 11, 20:23:43 »

Az anime is durva lesz szerintem,ennél durvábbat nem látsz.. Szegény Eren anyuja.
Azt mindenképp gondoltam hogy Eren felnőtt korában badass lesz,persze muszáj,megkell ölni az óriásokat valakinek.Am az a kiscsaj kicsoda aki Eren mellet volt? (barátja)?
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 11, 20:26:26 írta dreamfolow » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #92 Dátum: 13 ápr 11, 21:44:36 »

El lesz mondva hogy ki ő, de nincs köztük rokoni kapcsolat ha ez érdekel.
Naplózva

Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #93 Dátum: 13 ápr 11, 23:09:58 »

na az remek ha nem vettek el sokat a mangából, annál jobb.

Mondjuk most, hogy belegondolok az óriások/titánok gyakorlatilag nem eszik meg egyből az embereket, inkább megrágják szépen, vagy hagynak egy-két darabot belőlük a mangában. Gondolom a hatás és dramaturgia kedvéért, de ettől elbúcsúzhatunk akkor. (nem is bánom, e sorok írása közben érzem, hogy lehet rossz hatással vannak rám a mangák).

Jah sajnos már vagy 10 fejezet óta nem olvastam a mangát, de az elejénél tényleg durvább részek lesznek majd, szóval azokra én is kíváncsi vagyok.

Annyiban valószínűleg jobb lesz az anime, hogy a szereplők talán megkülönöbztethetőbbek lesznek, én a mangában Eren iskolatársairól, meg a katonák jó részéről nem igazán tudtam kicsodák (a fontosabbakat leszámítva persze), kicsit egybeolvadtak nekem azok is akiknek talán nem kellett volna. Persze ez lehet csak személyes probléma volt.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #94 Dátum: 13 ápr 12, 12:45:59 »

Na igen, egyik részben leharapják 1 csajszi fejét ( feltehetően meghalt :DD ) erre a kövi fejezetben ott rohangál megint Oo Újraolvasom és látom hogy más személy volt, csak nagyon hasonló volt a rajzolása :S
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #95 Dátum: 13 ápr 13, 00:04:24 »

Jippy,kijött a To aru kagaku Railgun S 1 része: Mit ne mondjak,az elvárásaimat durván felülmúlta,egész végig örültem a fejemnek ,míg vége nem lett.Egyszerre bele a lecsóba,nem telt el 10 perc de már szinte akció volt akció hátán,és Misaka elsőre megmutatta a badass oldalát,(Kuroko ugyanolyan maradt (Y) xD) .A grafika kítűnő volt,mint ahogy azt megszokhattuk. Az openingje is nagyon király lett.Nevet Köv részben lesz 1-2 Kuroko action,már várom.Csak egy kis spoilerbe nyúltam,mert régebben beleolvastam a mangába.Első rész : 10/10.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 13, 08:35:28 írta dreamfolow » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #96 Dátum: 13 ápr 14, 17:48:36 »

Attack on titan:
WOW!!! Ez egy igen durva anime lesz. Nevet Mangát nem olvastam, de nem tudom fogom e. Animében mindig jobb nézni nem tudom miért. Egyébként hogy lehet ekkora különbség az óriások közt? Az egyik vagy 60 méter magas a többi meg 5-10.
Kíváncsi leszek mi rejlik a pincében. Nevet
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #97 Dátum: 13 ápr 14, 20:27:35 »

Most komolyan mi van ezzel a Devil Survivor-al? Ha akarnának sem tudnának unalmasabb művet alkotni xD. Pedig az alap ötlet nem rossz, sokkal többet is ki lehetne hozni belőle.

Dansai Bunri No Crime Edge: Ééééérdekes és kissé elvetemül is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 14, 21:11:25 írta Hédi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
*

« Válasz #98 Dátum: 13 ápr 15, 00:38:23 »

Szabika:
Valójában a "normális" méretű óriások 5-15 méter között vannak, de léteznek ettől eltérőek is, pl az a 60 méteres aki áttöri a falat az elején, meg még egy pár más fajta is (de ezekről beszélni már spoiler lenne Nevet). A különbségek okai  azonban még a mangában sem derültek ki.
Naplózva

White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
Gaburieru
ANBU újonc
*

ガブリエル

« Válasz #99 Dátum: 13 ápr 15, 19:14:44 »

Jó isten ez az Attack on Titan mekkora jóság Nevet A sok pozitív véleményt olvasva, én is belekezdtem, és azt hiszem, még az SAO-nál, Maginál sem vártam ennyire a következő rész megjelenését Nevet. Az is tetszik, hogy itt rögtön az elején ekkora időugrások vannak, sokkal pörgősebb így.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #100 Dátum: 13 ápr 15, 20:35:51 »

Na igen a második rész sem okozott csalódást Nevet Bár szerintem azért ez nem volt olyan durva mint az első. Ahogy néztem valahogy a 2012 című film jutott eszembe (azzal a kivétellel, hogy ez egy jó anime az meg egy nagyon gagyi film xD). Én is alig várom már az új részeket Nevet
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #101 Dátum: 13 ápr 15, 21:44:58 »

Esküszöm én megálmodtam az egészet,nekem ez volt 1x egy rémálmomban,hogy megtámadja a várost egy óriás,ahol lakok (Csak az eredeti klisés küklopsz óriás,nem egy izom Samu ).És pont engem vesz célba.xD (Majd beszartam) :www.

Spoiler !!

A 2.rész egy kicsit lightosabb volt mint az első, nem mutatták azt sem ,hogy hogyan eszi meg az embert,jobb is... (Sztem már többször úgy sem fogják,az elején csak azért mutathatták hogy bemutasság milyen is,meghát Eren anyja volt.) Durva volt amikor az a nagyobb fajta óriás betöri azt a 100m vastag falat,WTF.(Touchdown) Naaagyon jó anime,már így az elején is,mondjuk a grafikában az nem tetszik hogy nagyon kihúzzák a karakterek széleit,sztem simán jobb lenne.Mért nem maradhattak még pár részig gyerekek? Ez egy kicsit gyors volt.Na de már kiv vagyok erre a "katona" tréningre.Egyszerre a kedvenc karakterem lett Mikasa,jól nyomja. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 21:49:35 írta dreamfolow » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #102 Dátum: 13 ápr 15, 21:52:59 »

Mikasa legalább nem az abszolút semmire sem jó karakter. Viszont azt furcsálltam, hogy az első részben az bőr nélküli óriások magasabbak voltak mint a fal, a második részben viszont amelyik áttörte a falat a negyedéig sem ért fel. Én maradtam le valamiről, vagy ez most, hogy van?  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 21:53:43 írta Hédi » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #103 Dátum: 13 ápr 15, 21:57:13 »

Többfajta óriás van.Nevet Lew meg Jama már leírta,sztem az a kopasz Samu ami felért a fal tetejéig ,tuti az lehet a Góré.
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 21:59:46 írta dreamfolow » Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #104 Dátum: 13 ápr 16, 14:49:19 »

Shingeki no kyojin 2. rész:
Jó rész volt. Drámai hatás kevesebb, de a falat áttörő titán visszaadta a hangulatot. Nevet
Mangában is megnéztem egyébként eren édesanyjának halálát és....durva.
Kellemeset csalódtam. Mosolyog Annak ellenére, hogy shounen...
Mikasa nagyon érdekes karakter. Kíváncsi vagyok mi létére.

Magyarul meddig van lefordítva és hol?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 75
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins