dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Dátum: 12 okt 31, 10:06:31 » |
|
Kerestem ilyen témát de sehol sem találtam az ft részlegen belül.
Szóval azt szeretném megtudni ,hogy amikor gray, lucy mellet mezitelenül állt az melyik rész volt ?:DD (szakadtam xD )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 okt 31, 10:33:05 » |
|
Tényleg jól jön ez ide is. A válasz: 2.rész. Így mutatkozott be...
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 dec 08, 13:46:10 » |
|
Én arra lennék kíváncsi, hogy az anime hányadik részében térnek vissza a 7 éves kihagyás után? Az animét ott hagytam abba, az óta csak mangát olvastam. De most szeretném bepótolni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 08, 13:46:47 írta TsunadeHime »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 dec 08, 14:39:23 » |
|
122. rész Acnologia és a nagy BUMM! 123. rész A rész végén a 7 év kihagyás után visszatér a Tenrou csapat 124. rész Megtudjuk mi történt a kihagyott 7 év alatt 125-150. rész FILLEREK 151-jelenleg is A manga történetszálának folytatása
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 08, 15:40:49 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 dec 13, 16:15:25 » |
|
Animében az melyik részben volt ,amikor erza a jupiter lövésébe beleállt a páncéllal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 dec 13, 17:06:42 » |
|
Ez a 23. részben volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 dec 14, 10:04:36 » |
|
Moderátor: Téma áthelyezve ide.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 dec 16, 08:34:55 » |
|
1-2 filler részt tudnátok mondani?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 dec 16, 21:47:05 » |
|
Parancsolj dreamfolow 9.rész 19.rész 69.rész-72.rész Daphne arc 74.rész 75.rész 125-150.rész Zentopia arc
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Yorkk
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 dec 26, 22:57:30 » |
|
hányadik rész volt amikor a hajón voltak erzáék a pegasussal ? És mira azzal a futó bolondal harcolt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 dec 27, 00:31:44 » |
|
Ha jól sejtem akkor a Zentopiás részekre gondolsz. Nos Mira harca Racerrel a 145. részben kezdődött és a 146. részben le is lett zárva. Erzáék a két rész alatt a hajón tartózkodtak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sawax
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 dec 27, 17:27:09 » |
|
Hali mindenkinek!! Lenne egy olyan kérdésem hogy Kinana mikor került a Fairy Tail-hez??? Vagyis volt olyan rész, ahol róla volt szó azután hogy legyőzték Natusék az Oración Seis-t??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #12 Dátum: 13 jan 01, 15:18:32 » |
|
139. részben 5 perctől van szó róla :S Bár elég ködös. Engem az érdekelne, hogy hol lett elmagyarázva Makarov által, hogy miért Fairy Tail a céh neve? Mert nem emlékszem ilyenre, de úgy tudom, elhangzik valahol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 01, 15:20:01 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #13 Dátum: 13 jan 01, 15:46:40 » |
|
Az a 27. részben van, mikor összedől a céhépület.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Secret-chan
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #14 Dátum: 14 okt 12, 18:33:36 » |
|
Melyik részben van az, amikor Mira, Lisanna és Elfman a céhhez kerül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|