Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Dátum: 12 okt 18, 22:48:30 » |
|
Sziasztok ! Nos ezt a Fórum oldal azért hoztam létre,hogy évente melyik legjobb anime és manga. Beletartozik mindem Graffika,Zene,harc,románc,akció,op-ending,humor,egyebek És szavazásod után kérek kommentet miért az miért jobb többinél Köszönöm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 16:08:03 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1 Dátum: 12 okt 19, 09:50:15 » |
|
Én nekem a one piece a kedvencem. Ha 2. választási lehetőség is lenne akkor a fairy tail-t választanám. A one piece-ben a többször elsütött poénokon mindig lehet nevetni. A fejük néha vicces és közölük is zoro-é. Kalózkort mutatja be csak másképpen, de attól még nagyon jó. Nem tudom ezt az animét utálni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2 Dátum: 12 okt 19, 10:31:10 » |
|
Én ugyan így vagyok , nekem is a One Piece a kedvencem . Ha lehetne 2.-at választani akkor Fairy Tail lenne . Lehet hamarosan már az lesz a kedvencem mivel a története egyre jobb , de a One Piece mindig epik marad .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Madame Emi
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #3 Dátum: 12 okt 19, 17:28:48 » |
|
Én az egyebet jelöltem be, ugyanis a Hetalia (axis powers/word series) a kedvencem Egyszerűen nem tudom megunni.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha omlettet akarsz készíteni, először fel kell verned egy tojást."
|
|
|
malakian213
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4 Dátum: 12 okt 19, 19:00:19 » |
|
Death Note jöhetne a listába.
|
|
|
Naplózva
|
Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5 Dátum: 12 okt 19, 19:02:25 » |
|
Én az egyebet jelöltem be, ugyanis a Hetalia (axis powers/word series) a kedvencem Egyszerűen nem tudom megunni. Hozzáadtam Death Note jöhetne a listába.
hozzáadva Nos marioV és Kentonsama nos igen nekem is van más kedvencek is ,de amugy azért lehet 1re szavazni,hogy melyik aza anime aminél többihez képest sokkal jobban bejön .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 19, 20:18:17 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #6 Dátum: 12 okt 19, 20:04:46 » |
|
A legjobb? Nem, nem az amiből 3 nap alatt egyhuzamban megnézel 150 részt és nem tudod abbahagyni. Nem... A legjobb az amelyiknél a történet, a fordulatok, s vizuális élmények keltette érzelmi sokkhatások exponenciálisan növekednek. S az valahol az anime közepénél a eljutsz arra a pontra, hogy az elméd már többet nem bír befogadni s legalább egy hétre abba kell hagynod a nézését. Nos, ilyen a legjobb anime. Szerintem. S emlékeim szerint a Code Geas azon kevesek egyike ami ezt megközelítette. ui Hentalia átírva Hetáliára. megj: egy hozzáadott "n" mellett, még nem ártott volna az "l"-et is elhagyni s kaptunk volna egy érdekes ország nevet.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 19, 20:09:04 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
malakian213
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7 Dátum: 12 okt 20, 06:49:31 » |
|
Az Avatár (Aang legendája) szerintem nem anime. Code Geas-t mindenképp lecsekkolom.
|
|
|
Naplózva
|
Out of love, sacrifice is born... hate is born... and we are able to know pain.
|
|
|
Florcii
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #8 Dátum: 12 okt 20, 07:34:43 » |
|
Nos,mostanában elég sok animét láttam (már kezdem unni) de egyedül a naruto az ami "izgalomba" tud hozni,meg még talán a Blood+ ,Shiki,mondjuk azok ilyen kis szösszenet animék.(Nem a leghosszabb)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 07:45:41 írta Florcii »
|
Naplózva
|
<3 NaruSaku FAN
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #9 Dátum: 12 okt 20, 08:10:28 » |
|
Code Geas,Shiki,Blood+ Hozzádva Tényleg nem rosszak,de valamiért mindig narutonál maradok attól függetlenül némikor fillerel elrontják akkor is igy jó Ugy tom,hogy Avatár hozzátartozik. És igy van Shiro
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 20, 08:12:46 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #10 Dátum: 12 okt 22, 18:58:30 » |
|
Gintamát sürgősen tessék hozzáadni, a második helyen van nálam a kedvencek listájában, a One Piece után! Szóval igen, nem titok, meg nem is kell csodálkozni, de a One Piece a legjobb és az abszolút kedvenc, na meg még sokáig az is lesz
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #11 Dátum: 12 okt 22, 19:59:47 » |
|
Gintamát sürgősen tessék hozzáadni, a második helyen van nálam a kedvencek listájában, a One Piece után! Gintama hozzádva és többi jó kivánt anime. Hát igazad samdav ,de még csak most kezdödöt, ,kiváncsi leszek,hogy melyik lesz az 1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 23, 20:53:55 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #12 Dátum: 12 okt 23, 09:09:07 » |
|
Hát mivel a kedvencem nincs a listán, így marad a One Piece! Miért? Komplex, effektív és egyedi hangulata van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #13 Dátum: 12 okt 23, 09:20:19 » |
|
Mond hogy melyik a kedvenced és beírják Én egyértelműen az fullmetal alchemist bh-ra adtam a szavazatomat. Szerintem messze a legjobb grafika, a legjobb story és nem unom meg soha.
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #14 Dátum: 12 okt 23, 14:07:31 » |
|
Hotaru no Haka a kedvencem, de ennek nincs hypeja , így tök felesleges a listára feldobni. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|