Bastian
|
|
« Válasz #915 Dátum: 13 júl 29, 20:32:37 » |
|
Saber Lion a Carnival Phantasm-ból, csak a precízség kedvéért.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #916 Dátum: 13 júl 29, 20:45:54 » |
|
Akkor tegyél te, én úgysem akartam. Hajrá Bastian! (Mindig Ő jut rólad eszembe. )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #917 Dátum: 13 júl 29, 21:05:40 » |
|
Igen ő az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #918 Dátum: 13 júl 29, 21:09:25 » |
|
Készítettem vagy 10 képet ugyanabból a mangából, mire a Google képkeresőn kifogott az alábbi: @heo A Bastian a Bastionból(Yu-Gi-Oh GX) jött, aminek jobb a hangzása, mint a Bastionnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 29, 21:12:42 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #919 Dátum: 13 júl 29, 22:23:34 » |
|
Nem tuti de a manga a Deadman Wonderland?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #920 Dátum: 13 júl 29, 22:27:47 » |
|
99%-ig biztos, hogy a Deadman Wonderland, de lehet, hogy az az 1% miatt más manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #921 Dátum: 13 júl 30, 09:51:51 » |
|
A Bastianról nekem is a rák jut az eszembe ><
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #922 Dátum: 13 júl 30, 12:11:17 » |
|
DW: Tsunenaga Tamaki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #923 Dátum: 13 júl 30, 12:19:59 » |
|
Ő lesz az. Remélem nem csak én olvastam végig ezt a remekművet. Vajon az most jó vagy rossz, hogy egy rákról eszébe jutok az embereknek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 30, 12:20:35 írta Bastian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasuke 97
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #924 Dátum: 13 júl 30, 12:34:41 » |
|
Jó az a rák aranyos ^^ De ez azért vicces
|
|
|
Naplózva
|
\If you are a guild, take care of your friends. That is all I have to say.\- Natsu Dragneel
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #925 Dátum: 13 júl 30, 12:48:15 » |
|
Valóban jó kis manga volt =) És kicsit örülök is , mert a fél vesém rá mertem volna tenni hogy Shiro elpatkol a végén, de nem így lett Bár Azami-t még néha most is megsajnálom =( edit: Totál Off itt de az a Minatsuki te jó isten http://25.media.tumblr.com/tumblr_lqp2vctqVK1r2sq16o1_r1_500.jpgedit2: Ilyen nehéz?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 30, 18:06:46 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #926 Dátum: 13 júl 30, 22:54:46 » |
|
Aha, kis segítséget kérlek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #927 Dátum: 13 júl 31, 14:47:22 » |
|
Úgy érzem, ha megmondanám a megfejtést az nem lenne fair, hiszen már a feladás óta tudom ki az illető és a többség valószínűleg szorgosan próbálja kitalálni. Nem rontom el a mókás keresgélést. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #928 Dátum: 13 júl 31, 14:49:56 » |
|
Rontsd el. Az emberek többsége, nem keresi, ritka az aki igazán elkezd kutatni, így 24 óra után, nyugodtan kitalálhatod, legalább nem hal meg a topic.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #929 Dátum: 13 júl 31, 15:09:13 » |
|
Koshio Karako - Deadman Wonderland. Kötelező olvasmánnyá kellene tenni a DW-t, mert úgy látszik sokaknak kimaradt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|