dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #375 Dátum: 13 feb 18, 18:49:00 » |
|
Kapd be,szerintem tök jó ... Rendben.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 18, 18:51:07 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #376 Dátum: 13 feb 18, 18:51:39 » |
|
Csak a korhatár miatt kérdezem ám.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #378 Dátum: 13 feb 18, 20:06:01 » |
|
Mi,milyen korhatár ? Nem baj,Orph. ,legalább nem hal ki a topic. Én nem akartam olyat berakni ami ecchi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #379 Dátum: 13 feb 18, 20:11:44 » |
|
Bármiről tehetsz be Orph! Ha egyszerű sem baj, meg biztos ismersz pár régebbit, amit mi nem. Ha olyan hú de korhatáros, hogy belek lógnak, akkor maximum csak linkként. (dream, elvileg az csak 13+ osoknak van. )
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #381 Dátum: 13 feb 18, 21:26:08 » |
|
Esetleg Astro Boyból Astro boy/Atom?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #382 Dátum: 13 feb 18, 21:42:59 » |
|
Mondtam én, hogy túl könnyű Kemény 9 perc kellett hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #383 Dátum: 13 feb 18, 22:29:37 » |
|
Norby-kun egy anime lexikon Pechedre pont erre járt. Bár ez tényleg egyszerű volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #384 Dátum: 13 feb 19, 17:44:18 » |
|
Nem is láttam olyan sok animét, csak egyszerű véletlen, hogy beugrott valami a karakterről.
Tehet a következő, a gépem kifingóban van, úgyhogy nem tudom mikor leszek megint gépközelben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #385 Dátum: 13 feb 19, 20:11:03 » |
|
Tehát rakhat valaki más vagy meg kell várnia az egész fórumnak amíg a gépet feltámasztásra kerül?
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #386 Dátum: 13 feb 19, 20:12:54 » |
|
Nem azért, hogy beszóljak, de Tehet a következő, a gépem kifingóban van, úgyhogy nem tudom mikor leszek megint gépközelben.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #387 Dátum: 13 feb 19, 20:14:42 » |
|
Bocs:D Kajak azt olvastam, hogy helyzet a következő.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #388 Dátum: 13 feb 20, 08:46:21 » |
|
következő képen a helyzet magaslataira lépek és egy képet néktek ide tészek. Fejtsétek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #389 Dátum: 13 feb 20, 11:35:51 » |
|
Saber Marionette J és J Again-ből Lorelei. (Úgy rémlik a J to X-ben nincs benne.) (Milyen sokat fejlődött a Saber rajzolása az R-hez képest, meg is lepődtem. )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|