heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #270 Dátum: 12 dec 06, 14:30:09 » |
|
Talált süllyedt! Már csak a "szereplő" neve kellene.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #271 Dátum: 12 dec 08, 08:56:54 » |
|
Mini mond már meg a szereplő nevét mert teljesen megölitek a témát ezzel a félig kitalálgatással. Én tuti nem fogok megmondani olyat amit valaki már megfejtett és be is írt csak épp lázad hogy nem írja ki rendesen és úgy látom más is így van vele szóval fejcccccsed már meg, hogy lehessen normális feladvány.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #272 Dátum: 12 dec 08, 09:03:22 » |
|
Nem tudja a megfejtést, csak a google-al sunyít és gyorsba beírta a címet, a "szereplő" neve nincs a találatok között.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #273 Dátum: 12 dec 08, 10:46:43 » |
|
MAL is van a világon
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #274 Dátum: 12 dec 08, 11:00:36 » |
|
Ott sincs fent, szóval mindegy. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #275 Dátum: 12 dec 08, 13:54:23 » |
|
Lehetséges, hogy valamilyen kitekert módon Sakurai Tomoki van a képen?
|
|
|
Naplózva
|
鋼 の アンナ、 悪魔 な 少女、地獄 の 女神様
˝...A kedves, aranyos álmok valóra válnak...˝ By: Buszvezető srác az álmomból
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #276 Dátum: 12 dec 08, 14:05:49 » |
|
Elég sok köze van Tomoki-kun-hoz, de nem ő van a képen, viszont csak neki jelentek meg ezek a lények, akikből kettő van és egy percnél sem szerepeltek többet az egész sorozatban. A fején lévő írásjel elég sokat elmond a nevéről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #277 Dátum: 12 dec 08, 15:18:38 » |
|
Otoko? O_o Igazából nem sikerült rájönnöm, mik ők, leginkább valami lelkiismeretre emlékeztetnek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #278 Dátum: 12 dec 08, 16:28:48 » |
|
Elfogadom, mert amúgy is szemét feladvány volt. Tomoki férfiassága (Mármint a szellemi férfiassága.) lett volna, ami megtestesült, hogy ne a "helyes" választ mondja ki egy bizonyos kérdésre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #279 Dátum: 12 dec 08, 16:44:41 » |
|
Köszi, ennyire nem állt volna össze a dolog megnézés nélkül. ^^˝ Ki ez a fiatalember, akit természetes környezetében és monologizálva is megtekinthetünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #280 Dátum: 12 dec 09, 12:52:25 » |
|
Ritli ezért nem fejtettem meg, legalább azt a segítséget adtam hogy tudják az animét, nekem viszont nem volt időm felkutatni mi lehetne egyáltalán a neve mert nem voltam annyi gép előtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #281 Dátum: 12 dec 14, 18:37:45 » |
|
Anna, valami nyomot kérlek adj, mert az életben nem fejtjük meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HaganeNoAnna
Chuunin
Nem elérhető
A Pokol Úrnője
|
|
« Válasz #282 Dátum: 12 dec 14, 20:02:27 » |
|
Az emberke egy egyetemi taiko klub elnöke. (Aki vagy háromszor ismétel évet mert folyton hölgyek után koslat tanulás helyett.) Egyébként a taiko a főszereplők életében is kiemelkedően fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hagane
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ai Yazawa Fan
|
|
« Válasz #283 Dátum: 12 dec 17, 08:11:03 » |
|
A manga a Kingyo Sou, azonban a fiatalember neve nem derül ki, mindenki csak alelnöknek hívja. Amúgy tehet, aki szeretne, mert akit én szerettem volna, arról egyszerűen nem találok olyan képet, amit a képkereső ne dobna ki, szóval majd egy következő körre keresek róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #284 Dátum: 12 dec 19, 21:47:21 » |
|
Akkor én mindjárt Ez egy egykörös feladat, csak már rég tettem, és kedvem volt megint
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 19, 21:57:51 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|