Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #150 Dátum: 12 nov 11, 09:23:25 » |
|
Észre se vettem, hogy van új. Detroit Metal City - Death Records President Na jó szerintem stimmel úgyhogy adok feladványt Ki ő?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 11, 18:11:14 írta Ritli »
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #151 Dátum: 12 nov 12, 14:52:37 » |
|
A sámán királyból Avaf? Emlékeztem hogy témában valami szoboremberről beszéltetek, de mangát még mindig nem kedztem el, szal csak tipp szerk. bár jobban megnézve egy kristályember, de mindegy...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 12, 14:53:12 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #152 Dátum: 12 nov 12, 15:12:29 » |
|
Ráadásul az a tény sem hanyagolható el, hogy Avaf férfi.
Kurohime - Yakouhime?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #153 Dátum: 12 nov 12, 16:05:31 » |
|
Haku is az
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #154 Dátum: 12 nov 12, 17:29:29 » |
|
heo talált.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #155 Dátum: 12 nov 12, 18:34:28 » |
|
Egyébként ő csak ebben a 2,5-es GEM fejezetben van benne vagy a többiben is? Érdemes elolvasni a manga-t? 80 fejezet nem túl sok, de azért ilyen oldalszám mellett nem is rövid. Nu, akkor ki Ő?
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #156 Dátum: 12 nov 12, 18:45:08 » |
|
Még én is csak a manga elejénél járok de állítólag jó. Csak az első 12 fejezet után mert addig ilyen one-shotos vacak amiben minden fejezet másról szól de mégis ugyanaz történik sablon. Én most értem még csak el oda ahonnan rendesen kezdődik a történet. De ha érdekel pár nap múlva ha tovább jutottam elmondom a véleményem. Ő nem Hao anyuja a Shaman királyból? Öööö Asanoha Douji?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #157 Dátum: 12 nov 12, 19:43:25 » |
|
Vannak benne ígéretes rajzok és ez az átalakulós dolog is tetszik, szóval jöhet a vélemény. De igen, ő az. Direkt a kedvedért Ritli-sama.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #158 Dátum: 12 nov 12, 20:30:47 » |
|
De jó nekem. Viszont fogalmam sincs mit adjak feladványnak. Hmmm.... *hosszas agyalás után* Ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #159 Dátum: 12 nov 12, 20:38:05 » |
|
Köszönöm a gyors viszonzást! ^^ Ezt még láttam is. Dantalian no Shoka-ból... De kár, hogy a neve nem ugrik be... Armand Jeremiah?
OVA-t amúgy láttad?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #160 Dátum: 12 nov 13, 13:28:30 » |
|
Igen ő az. Milyen Ova? Shaman king? Mert akkor nem Szemeztem vele, de odáig nem jutottam, hogy megnézzem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #161 Dátum: 12 nov 13, 15:06:45 » |
|
A Shaman King-nek van OVA-ja? Azt hittem, hogy csak mangakban van egy csomó egyéb cucca. Erről valami közelebbi infót megoszthatnál velem. A Dantalian no Shoka-nak van egy OVA-ja, azt hiszem a manga 5-dik kötetéhez adták ajándékba, egy amolyan plusz rész formájában van kivitelezve. Én erre gondoltam.
Most nincs ötletem, szóval ameddig esetleg nem csókol homlokon a múzsám, addig nyugodtan tegyen más feladványt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 13, 15:35:25 írta heo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #162 Dátum: 12 nov 13, 15:27:02 » |
|
Hát ilyen kis speciálja van. De azt bárhol meg tudod találni. Dantalion no Shoka-t meg még végig se néztem, nemhogy ova. Valahol a 8. rész környékén? félbehagytam. De majd egyszer folytatom ha lesz erőm. De ne offoljunk, nekem sincs ötletem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #163 Dátum: 12 nov 14, 20:10:11 » |
|
Azt hittem már, hogy van OVA-ja is és én nem láttam. Elkapott a múzsám, de hiába a csók, csak egy egyszerű ajándékot adott vele. Ki Ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Borbalka
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #164 Dátum: 12 nov 14, 20:40:37 » |
|
Mana a Sola-ból?