P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #75 Dátum: 12 okt 12, 17:01:00 » |
|
Talált, te jössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #76 Dátum: 12 okt 13, 13:03:25 » |
|
Könnyű, hogy pörögjünk kicsit (amúgy csak nincs ötletem):
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #77 Dátum: 12 okt 13, 13:05:12 » |
|
kyubey-madoka?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #78 Dátum: 12 okt 13, 13:09:00 » |
|
Ő az, de amúgy nem kéne teljes anime címet írni legalább, ha már a kariknál sokan nem írunk mindig teljes nevet? Ha annyira szőrszálhasogató lennék simán mondhatnám, hogy nem fogadom el, mert "Mahou Shoujo Madoka Magica" a mű címe, nem pedig "madoka". Csak kérdezem, most kivételesen nem személyesen rád vonatkozik. Bár talán a társaság fele guglival oldja meg a feladatokat, és akkor 3 mp továbbkeresés és megvan minden, de legalább hitelesebb lenne a dolog.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 13, 13:10:09 írta Rikan »
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #79 Dátum: 12 okt 13, 13:35:44 » |
|
jó legközelebb kiírom csak nem akartam, hogy ha van egy amit tudok akkor lecsapjanak rá előttem. Na de ki ő:
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #80 Dátum: 12 okt 13, 13:36:41 » |
|
Yamakatsu- Deadman wonderland?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #81 Dátum: 12 okt 13, 13:38:38 » |
|
Nem azért mondtam, csak már az előző topikban is le lett kakkantva sokszor a "szabály" és gondoltam rákérdezek, hogy ha én találok ki valamit, akkor görcsöljek-e azon, hogy leírok rendesen mindent vagy tök felesleges.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #82 Dátum: 12 okt 13, 13:42:15 » |
|
Ja akkor értem.. Szerintem nyugodtan lehet rövidíteni. Sok mindennek a rövidebb alakja elterjedtebb mint a rendes.. Lina: te jössz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 12 okt 13, 13:44:20 » |
|
Akkor íme: Ki ez a kislány?
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #84 Dátum: 12 okt 13, 15:07:14 » |
|
Eve no jikan - Chie?
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #85 Dátum: 12 okt 13, 18:24:30 » |
|
Pontosan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #86 Dátum: 12 okt 13, 22:42:32 » |
|
húú akkor teszek egy talán nem olyan könnyű
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #87 Dátum: 12 okt 15, 14:12:28 » |
|
Huh.. Mi is volt az utolsó? Mert törlődött az egész tegnap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #88 Dátum: 12 okt 15, 16:24:40 » |
|
Törlődött? :O Én raktam az utolsót, bár lehet, hogy azóta már kitalálta valaki, nem láttam. Szóval: ki ő?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zaraki Kenpachi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Zaraki Kenpachi 11th Division Captain
|
|
« Válasz #89 Dátum: 12 okt 15, 17:12:28 » |
|
Tegnap mikor utoljára láttam mintha azt írta valaki idézem: " Ő a Sakurasou no Pet na Kanojo-ban szerepel nem ?"
|
|
|
Naplózva
|
Watashi wa aimu Juu Ichi Ban Tai Taicho Zaraki Kenpachi !
|
|
|
|