25 jún 06, 11:38:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 594 595 [596] 597 598 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2183917 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Jon97
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8925 Dátum: 14 máj 14, 15:51:52 »

Sakurával egy baj van: megint elnyögte a "na most már elöl járok, figyeljen mindenki" baromságot, de persze ismét felsült másodpercek alatt. Most nem izéből, tényleg nem, de hol a fenében járt a csaj, amikor Madara felaprította Hashiramát, majd feltámadása után a 9 Bijuut, aztán még Tobiramát is, aki az egyik leggyorsabb ninja a világon? Akikhez képest ő röhejes kezdő? Mert nem itt, az fix. Ennek fényében tényleg eltöpreng az ember, hogy mi a francot akart ő itt ezzel a "nekirohanok és egyből bajba kerültem no jutsuval".
Tipikus bízd ezt a profikra eset volt megint, pont mint korábban mindig.
Ráadásul szomorkodik, hogy Sasuke "nem törődött vele". Őőő de? Odarohant, blokkolta a másik oldalt, míg Naruto az ő felőlit a lábával, így tudta elragadni onnan. Komolyan ez a csaj...  

Madara a "homlokvédő" nélkül kicsit SSJ3 Gokura emlékeztetett. Jól néz ki.

Nem vagyok biztos benne, hogy ennyiről lenne szó. Lehet én tartom többre Sakurát, de tuti csinált ott valamit. Sasuke biztos, de lehet még Naruto is látta. Várjunk még pár fejezetet mielőtt ítélkezünk Sakura felett.
Ha női megérzésemre hallgatok azt mondom nem véletlen van ő ott, ha most nem is később jelentős szerepe lesz Madara legyőzésében.

Nagyon remélem, hogy csal a női megérzésed. Ha Sakurának a minimálisnál több szerepe lesz Madara legyőzésében, akkor én nem tudom, hogy mit fogok csinálni. Én megértem azokat akik védik a karakterét, de most őszintén, a történet kezdetétől csak annyi szerepe volt, hogy a háttérben nézi, ahogy a többiek harcolnak. Így volt ez már Zabuza ellen, a chuunin vizsgán, Gaara ellen, Pein ellen, és most Madara ellen. Mégis mindig, (MINDIG!) elnyöszörgi, hogy most utolérlek benneteket, nem maradok többé hátul, stb. Mondjuk amit most csinált, az nem volt hülyeség, de kérem, Madara ellen jelenleg senkinek sincs esélye, Naruton és Sasukén kívül. Én soha sem szoktam szapulni Kishimotot, sőt, sokkal enyhébben ítélem meg, még a hülyeségeit is, de annyira látszik, hogy nem nagyon tudott Sakurával mit kezdeni. A mostani helyzet szempontjából annyi értelme van az erejének, hogy viszonylag nyugodtak lehetnek Narutoék, hogy nem fog meghalni, ha ott hagyják a csata mellett.
Nagyon kérem, nagyon kérem, hogy semmi komolyabb szerepe ne legyen már, legalábbis csatában.
De a fejezet nagyon jó volt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 15:53:08 írta Jon97 » Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
dony77
Újonc
*

« Válasz #8926 Dátum: 14 máj 14, 16:32:14 »

Ez a harmadik szem tökre ugyanolyan mint a 666 satan-ba a küklopszok harmadik szeme. Vagy csak én látok benne hasonlóságot? Bár azt meg Kishi öccse rajzolta.  Nevet Nevet
Naplózva
Sternritter Zanpakuto
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8927 Dátum: 14 máj 14, 16:46:28 »

na, as mangaka meg Madara elunta  dolgot. Dobbantani kell: Jő a Trukyomi, vagy legalább egy Rikudo-s ninja cuccai közül.
nem? Mosolyog
Hívhatják a Sárga Angyalt vagy Simon Templart vagy a bosszúállókat, nem? Mosolyog

Lezárták az árnyékát, múlt rész mutatta, akkor most mitől lett 4 és mind szabad?
Ennyire megdobta madarát a fekete Zetsu?
Naplózva

"Ha valaminek erős magja van, nem törik el, ez igaz kardokra és emberekre is" - Musica (Rave Master)

Szupercsapatom:
Songoku, Natsu, Kurosaki Ichigo, Monkey D.Luffy, Inuyasha, Yusuke Urameshi, Naruto, Edward Elric, Touta Konoe, Haru Glory, Meliodas, Toriko, Oga Tatsumi & Beelze.
Nők:
Android 18, Erza, Inoue Orihime, Nico Robin, Sango, Kurama, Temari, Karin,Kirie, ELIE, Ultear, Motoko Kusanagi, Lina Inverse, Ms. Marvel.
Egyéb: Batman, Hour Man, Hulk, Pókember, Vasember,Baymax, Spawn
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #8928 Dátum: 14 máj 14, 16:56:12 »

Jon97 azt azért tegyük hozzá hogy azt a 2öt (Naruto+Sasuke) nem hogy sakura de az életben nem fogja senki utolérni...  (ez kb. olyan mint ha azt várnád hogy majd orihime 1v1be lehozza ichigot.... ) nem véletlen lepődött meg mikor meglátta a rinengant sasuke-nél. Sakura erős lett, nagyon is erős, most az egyesített haderőben nem sokan vernék el, ( mielőtt elkezditek sorolni hogy ki igen, a nem sok NEMAZT jelenti hogy senki sem Nevet ) .

Amúgy meg a csapatmunka meg a team 7 újra egyesülést annyira szajkózta Kishi hogy belefér Sakurának kicsit nagyobb szerep. Már csak azért is mert legutóbb is fellelkesedett Sakura hogy majd ő.... kijött a rombusz a homlokán, odacsapott egy látványosat éééééés ennyi.... ha megint csak fellelkesedett, szintet lépett az ereje és megpróbált egyet csapni madarának majd ennyi volt akkor az az a pont amikor depis leszek  Gondolkozik hogy ezt minek.... de tényleg minek kellett... akkor már megint dobjon hinata is egy bazi nagy hasast... ha ugyanazokat a köröket futjuk... de én optimista vagyok   és bizakodva várom, hogy megtérül a várakozás és Sakura virít valami fenemód jót vállvetve a 2 másikkal Pontosan

Sternritter Zanpakuto : gondolom attól lett 4 hogy meglett másik rinenganja is és a 3 másik semmi perc alatt kiszabadíthatta a 4.et vagy pedig az továbbra is el van zárva és azon kívül van 4 tehát összesen 5.

/off: ez a hét úgy látszik shounen fronton női dominanciát hoz : Sakura, Bleachben a csajszi 4es, és egy Lucy vs tartaros is várható ^^/
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 17:03:30 írta ozsiruyg » Naplózva
Amyf23
Újonc
*

« Válasz #8929 Dátum: 14 máj 14, 17:07:56 »

Engem nem dobott fel annyira ez a rész minden olyan hamar történt, persze a C.Tensei,Perfect Susanoo, Bijuudama shuriken király volt. Igazából ami itt is meg mindig tetszik azok Madara cinikus beszolásai (csapatmunka lenne ha meghalnátok hehe)

Mert minden rossz megtörténik, minden power uppot megkapott Madara. Ennél már nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet jobban tuningolni. Szerintem elérte Rikudou szintjét.

Dehogynem! Ha a narutoban levő Bijuukat visszavenné Madara + eddigiek alapján simán lehetne h elveszi Sasuke szemét is akk már 4 szeme lesz hahaha (elég abszurd lenne)
Naplózva
ozsiruyg
Gennin
*

« Válasz #8930 Dátum: 14 máj 14, 17:15:27 »

Danzonak se 2 szeme volt Nevet , no meg az illúzió alatt a fa kiszív minden chakrát az összes élőlényből hogy egy újabb gyümit kitoljon,

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/671/12

szóval ha kijönne a gyümi és madara meg mindmegette akkor lesz baj , vagyis nemtudom akkor mindenki hulla lesz madara meg egy überistenmittudoménmicsoda.

(Mondjuk madarának minden meglenne ahhoz hogy használja a z izanagit vagy izanamit, kipattintja obito szemeit , vannak hasirama sejtjei is,  és akkor már  3x kellene megölni , csak gondolom tul nagy az egoja, el em hiszi hogy meg fogják ölni...)
« Utoljára szerkesztve: 14 máj 14, 17:54:24 írta ozsiruyg » Naplózva
Izeke94
Újonc
*

« Válasz #8931 Dátum: 14 máj 14, 18:48:41 »

Hát ez ütött... a végén, Madara nagyon kemény volt.
De alapjáraton, minden váratlanul ért, ami meg nem, az nagyon jól lett tálalva. Tetszett végülis, hogy Sakura nem futott el, hanem felfogta, hogy ő mire jó: elterelésnek. De most őszintén, annyira tudtam, hogy Sakura vissza fog emlékezni arra a gyerekkori képre..ez volt az egyetlen negatívum.
A harc kemény volt, nem volt elhúzva, érdekes, pörgős volt. Madara nagyon jól néz ki 2 rinnegannal. Komoly, hogy így már 4 árnyéka van, és az is nagyon jó volt, hogy nem húzták el vele az időt, Naruto ráment a klónajival és kész.
A chibaku tenseit nagyon jó volt így újra látni. Sasukenek most tökéletes Susanooja van? Mert úgy nézett ki. Naruto bijuubomba  rasenshurikenje sem volt semmi.
Sasuke persze továbbra sem törődik Sakurával. Nem volt az olyan nagy pálfordulás. Most már tényleg kíváncsi vagyok az igazi céljaira, vagyis inkább az eszközeire, amivel majd meg akarja valósítani a céljait. Komolyan mondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy Kishi ilyen alaposan, részletesen fogja fel vezetni a végső Naruto-Sasuke konflikust.
A vége meg...vaze, komolyan eltátottam a szám. Madara feje, meg a hold az utolsó oldalon nagyon kemény. Meglepett, egy picit a vége Nevet De jó, hogy ez is el lesz sütve. Így nem mondhatjuk majd, hogy mi lett volna ha. Mert minden rossz megtörténik, minden power uppot megkapott Madara. Ennél már nem tudom elképzelni, hogy hogyan lehet jobban tuningolni. Szerintem elérte Rikudou szintjét.

Madara - szerintem - már a 2. szeme nélkül is elérte Rikkodou szintjét, mivel képes a Rikkodou teknikákra, doujutsura, rendelkezik rengetek ninjutsuval (amivel Rikodou nem, mivel az ő korában ez még nem létezett) és sokkal több harci tapasztalattal). Jelenleg pedig már bőven erősebb mint Rikodou, mivel a fát is elnyelte.
Naplózva
Fed
Chuunin
*

« Válasz #8932 Dátum: 14 máj 14, 19:31:48 »

Sztem felesleges az erőszinteket összehasonlítani,ugyanis míg egy fullos edo Hashi-t Madara szemek nélkül Simán lejátszott a pályáról,addig egy Gai 8 kapuval szanaszét ütötte a szemes,"10 farkús" Madarát,míg pl Narutoék azzal verték meg Juubitot(aki Rinnegannal rendelkezett),amivel anno Madarának nem sikerült Hashi-t, magyarul össze-visszaság van,az üti Madarát aki akarja,itt már nem számít. Nevet
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #8933 Dátum: 14 máj 14, 20:05:14 »

Mindenki Sakurán lovagol, az eszetekbe se jut, h a következő fejezetben mindenki elálmosodik és GAME OVER Nevet Jó nyilván valószínűtlen Nevet  De azt hiszem elérkeztünk a Tetőponthoz. Az utolsóhoz. Közel már a manga vége. Mosolyog
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Krisz7199
ANBU újonc
*

« Válasz #8934 Dátum: 14 máj 14, 20:17:08 »

Istenem...ezek után most már Madarán kívül dögöljön meg az összes.  Pojén
Sikerüljön a Hold szem terv, jó az. Ez már kajak DB.
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #8935 Dátum: 14 máj 14, 20:42:43 »

Hehe..elolvastam magyarul a részt. Én a mangaredert olvastam, így egy valami új volt nekem:
Sakura mégis honnan szívta azt, hogy ő hozta össze újra Narutot és Sasuket?
Mondjuk ez még mindig jobb, mint amikor álltatja magát, hogy utol éri őket.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Sidea
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8936 Dátum: 14 máj 14, 21:31:03 »

Sakura felcsapott kerítőnek. Az egyetlen értelmes megmozdulása az volt amikor megállapította, hogy Sasuke még mindig tojik a fejére. Ez azért teljesítmény így hatszáz akárhány fejezet után.

Madara még mindig viszi a prímet, de hogy Obito-t minek kellett megkímélni? Tökömért nem lehetett feletetni Zetsuval teljesen.

Az lenne a legjobb lezárás ha sikerülne a Hold Szeme terv, mindenki menne alszizni, de Narutoék legyőznék Madarát, megszűnne az Álom, de akik felébrednének nem lennének hálásak, hanem fellázadnának Narutoék ellen, hogy kirángatták őket a Paradicsomból a földi pokolba, és a tömeg szana-széjjel tépné őket.
Naplózva
Vivien_Borsos
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8937 Dátum: 14 máj 14, 21:48:04 »

Nem akarom Kishimoto munkáját kritizálni, de ha már kb. 100 fejezettel előbb egy nagyobb fejlődésen vitte volna végig Sakurát, tudna vele mit kezdeni :/ A Fairy Tailnél Masashi csinálta jól, hogy bedobta Lucynek az Urano Metriat, meg most legutóbb a 3 csillagszellem megidézését, de Sakura, bármennyire is imádom, kedvenc női karakterem, nem erős és "csak" annyiban emelkedik ki, hogy majdnem van olyan szinten a gyógyító ereje, mint Tsunadenak .. Azért remélem, hogy majd itt ha nem is nagyot, de egy kisebbet lép előre, erőügyileg, legalább itt a célegyenesben..
Naruto meg Sasuke, ők minden egyes eseménnyel erősebbek, róluk felesleges is beszélni Mosolyog
Naplózva

"Moete kita zo"
"... A bajnokok bajnoka vagyok. Ha futok, remeg a föld, az ég megnyílik és halandók ujjonganak. Ez a diadal útja. Tiszteletkört teszek a tulajjal aki virágos takarót tesz rám ..." /Az álmodó c. film /
"Amikor egy személynek van valami értékes, amit megvédjen, akkor válik igazán erőssé."
"Az egészség fontos. Kezdje a bőrénél. Mert az egészséges bőr hidratált, és tetovált."
Morause
Vendég
« Válasz #8938 Dátum: 14 máj 15, 00:41:34 »

Tudtam gecó Obitobi megmurdelt, ez mi fain már. Madara meg kapjon szívrákot, így elrontani egy hangulatos csapatmegbeszélést ikszdé A harmadik szemlátványtól nekem Tenshin jutott eszembe DB-ből, végülis egy ponton a személyisége meg picit az ereje is egyezik Madaraéval, tud repülni a kezdetekben ő is nagy pofájú és arrogáns volt, ő is köntösben harcolt és fain hihetetlen technikája volt még az elején.
A következő fejezet már szinte érzem hogy úgy fog kezdődni hogy Gaaraék kamikaze módjára fognak a földbe zuhanni mert "bealudnak" és minden más shinobi is megkapja a kékhalált, de Naruto és Sasuke talpon vannak mert ők rendelkeznek Rikodu erejével tuti. Most hogy Sasuke-nak vannak ismét szárnyai (mert CS2 formában is volt, már van repülésben tapasztalata ikszdé) Narutonak sem ártana, majd megkéri Choumei-t hogy növessze rá a sajátjait.
Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #8939 Dátum: 14 máj 15, 01:07:54 »

Emberek, a heti rész tanulsága: ha Naruto és Sasuke összekülönbözik, akkor Sakura csak bevetődik valami szerződéses rosszfiú elé és az ő megmentésére megy el az energia. Nyelvesít
Egyébként én sem értem, honnan szívta ez a lány, hogy miatta állnak ismét egymás mellett. A 3 jóbarát és Jerry, akarom mondani a 4 hokage lehet megcsapja még ezért. Lopja a dicsőséget, nézzétek már. Nyelvesít
Ellenben: Sakura fejlődött, Tsunade szint alá. Most őszintén, mi a jobb? Valami random powerup úgy, hogy már a Byakugo is izzadtságszagú volt, vagy az, hogy ahogy eddig is, golyófogónak jó max?
A sorozatot végig Naruto és Sasuke vitte, a Shippuuban bejött a Riku és a leszármazottak dolog, ami újfent őket érinti. Az ő dolguk ez a harc most, csak Sakurának nem szóltak a forgatókönyvről, így némi gebasz van.
Ha pedig nem a gonoszok ellen nézzük Sakurát, akkor elég jó eredményeket érhetne el párviadalokban.

Más mangához meg nem hasonlítanám a Narutot, legalábbis a FT-Bleach pároshoz nem, siralmas mindkettő.

Morause: ezek után nyíltan énekelhetik majd Narutonak a banketten, hogy Szállj el kisbogár...  Pojén
Naplózva
Oldalak: 1 ... 594 595 [596] 597 598 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins