25 jún 07, 08:33:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 2186383 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Hakuu
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Puding erőmű vezető

« Válasz #7365 Dátum: 14 feb 10, 18:41:59 »

Nyilvan akkorat mar nem is tudnanak... Mivel az ugy hulyeseg lenne, de lehet olyat hogyha Sasu rinnegant kap es Naru meg uj power upot egyutt lennenek olyan szinten. Ez a tomeges megoldas sem rosz, de azert maradjon Naru a kozeppontban. Meg ha Sasuval osztozik a hirneven az is jo. Vagy Saku is beszall es ujra lesz 3sanin  Nevet ilyen megoldas is tetszene.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7366 Dátum: 14 feb 10, 19:44:23 »

Sasuke rinnegannal, Naruto meg fel Vukkal egyesitve talan? Vagy marad a Narutoban felebred valami ultra fasza dolog. Most masra nem surun lehet gondolni. Vagy Obi a megmaradt tudataval es lelki erejevel feltamasztja Rikudo senint  >.<#

nem tiszták a szándékaid.
Te emelni vagy mégjobban rombolni akarod a manga színvonalát ?

Szerk.

Ha ezeket viccből írtad, akkor elnézést nem szóltam.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 19:45:12 írta Asasino » Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #7367 Dátum: 14 feb 10, 19:46:05 »

Sakura a közelükben sincs, ráadásul el is használta a chakrájának nagyrészét.
Naruto nem is engedné hogy egy madara féle állat ellen álljon ki...
Naplózva

Gulopzus
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Naruto

« Válasz #7368 Dátum: 14 feb 10, 20:53:41 »

Valaki azt írta, hogy pár száz évvel ezelőtt élt Madara. Te vetted ezt magadra, így gondolom te írtad. Azt mondtad, hogy Obito Madarának az ük ük ük unokája lehetne. Akkor kérdem én, hány évesen szültek a leszármazottak?
Anya, Nagyi, Dédnagyi, Szépnagyi, Üknagyi. Én úgy tudom így van a sorrend. Durván 100 év alatt 7 generáció foroghatott le.
Ami azt jelenti,hogy kb. 14 évesen kellett szülne mindenkinek.

A Rinnegant nemsokkal élete vége előtt fedezte fel. (Ez volt a mangában is)
Az tényleg rejtély, hogy mi történt vele azután miután Hashirama meggyilkolta (vagyis csak azt hitte)
Naplózva
TalkNoJutsu Wins the Wars
Chuunin
*

« Válasz #7369 Dátum: 14 feb 10, 21:48:52 »

Az a kár, hogy Sakura nem tudta, hogy Sasuke is haldoklik, mint Naruto... Így nem kellett meghoznia azt a - számára - nehéz döntést, amit még annó beharangoztak...
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7370 Dátum: 14 feb 10, 21:53:07 »

Azért nem feltétlenül. Az utóbbi részekben látható volt Sakurán a változás jelei mióta megpróbálta megülni Sasukét. Másrészt szerintem ő most már itt inkább gyógyítóként tevékenykedik és így szinte biztosan, hogy a közelebbi beteget gyógyította volna meg. Mindegy, hogy melyikük hol fekszik. Narutot vitték hozzá és így ezt csinálja. Ha Sasuke lett volna ott akkor pedig azt gyógyította volna.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7371 Dátum: 14 feb 10, 22:25:09 »

Arra énis kiváncsi lettem volna,hogyha Sakura megtudja,hogy Sasuke haldoklik de közben Narcsi is,kihez ment volna.
Bár Sasuke sebeit talán helyrelehet hozni,egy kis gyógyitással,és Karin erre pont megfelelő lessz.  bow
De Narcsinak nem elég egy kis gyógyitás,mert ugye hiányzik neki az,ami már születésétől velevolt.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7372 Dátum: 14 feb 10, 22:25:46 »

Asasino, a fogalmazasom elso felet nem neked szantam, csak telefonrol nehez atlathatoan irni.   Saku karakteret utaltam regen, de mostanra megkomolyodott. Nagyon megszerettem hogy nem picsog Sasuert hanem eretten cselekszik sose hittem volna hogy ilyen jot hoznak ki belole. Ezert nem talalom rossz otletnek a Naru-Sasu-Saku team-et. Hat ha Naruto megkapja a masik Vukkot, feltolti Sakut es Sasut chakraval es meg egyket +powerup Narunak akkor mar mindjart cuki kis bunyo lenne. Uj 3 sanin. *.* Ez ugy tetszene.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 10, 22:27:16 írta Hakuu » Naplózva

zsandris1
Chuunin
*

« Válasz #7373 Dátum: 14 feb 10, 22:27:07 »

A Spirálember szerintem is Yamato lesz, ez a húzás még tetszene is Kishitől, így Madara tápoása egy kicsit megakadna  Nevet
Az utolsó oldalon lévő láb ügyében pedig a Kabuto-s táborral értek egyet. Szerintem amikor Kaduto felfejlesztette a Zetsukat, akkor beléjük kódolta, hogy valamilyen jutsuval a saját oldalára állíthatja, vagy lefegyverezheti őket, ha esetleg Obito ellene fordul...ebben az esetben Yamato kiszabadulhatna, vagy az irányítása alá vonhaná a Spirálmihályt, így a haderő egy jelentős támogatást kaphatna egy felerősített Yamato és Kabuto személyében. Mert szerintem ha Kabuto kiszabadult a jutsuból, akkor "jó emberré" vált Nevet Az orvosi ninjutsujával pedig ujraélesztheti Sasukét.

Kicsit undorító lenne, hogy ha a szerelmes párost megint poweruppolnák, de valószínűleg ez fog történni, mivel az agyonpoweruppolt Madarát máshogy nemigen lehet legyőzni... Neeem
Naplózva
Hakuu
Elit Jounin
*

Puding erőmű vezető

« Válasz #7374 Dátum: 14 feb 10, 22:33:49 »

Erdekes gondolat menet, de tetszik es van benne valami de nem vehetjuk biztosra hogy Kabuto tuti jo. Vagy csak a maga modjan jo ami lehet nem a haderonek kezdvez  Gondolkozik de nem komplikalom tul inkabb  Nevet Szerelmes paros? Szerintem Hinatan kivul mar mindenkiben tudatosult, hogy a szerelem jelentektelen ebben a haboruban es Sakura nem lesz eszetlen hanem megtanulja kezelni ezt. Naru meg nem ajuldozik Sakura kozeleben, mivel nem engedhetik meg maguknak hogy erre figyeljenek.
Naplózva

Don Diablo
Gennin
*

« Válasz #7375 Dátum: 14 feb 11, 08:52:58 »

Sasuke power up-ja annyira nyílván való, hogy szinte kiszúrja a szemünket.Halálközeli élmény adott, EMS adott, Kabuto megjelent, akitől kap Senju DNS-t.Sasuke megkapja a rinnegant.Naruto power-up-jában már nemvagyok ennyire biztos, de valszeg a bijuktól kapott csakrával lesz összefüggésben.Valszeg ős is egy 6 út bölcse lessz gyengébb kivitelben, így a 2 főszereplő talán eltudja majd picsázni Madara papát.Mosolyog
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7376 Dátum: 14 feb 11, 10:44:15 »

Na igen de a power upok vagy egyenranguak legyenek, vagy naruto erosebb legyen. Na most remelem par nap mulva kiderul  Gondolkozik

? Szerintem nem. Most lehet hogy lesz egy kabuto visszaemlékezés hogy tört ki a illúzióból. Persze csak akkor ha ö lábba volt az ultolso képen.
Naplózva
Lehel94
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7377 Dátum: 14 feb 11, 11:12:16 »

Szerintem Naruto meg Sasuke is kapjon power up-ot,de egyik se akkorát,hogy Madara szintjén legyenek. Kapjank mindketten kb ugyanakkora erőt,és igy közösen gyöznék le Madarat. Igy legalább Sasu is kaphatna Rinnengant,és Naruto is valami power up-ot.  smirksweat

Hát ha Kabuto lába van az utolsó képen,akkor szerintem tuti,hogy kapunk egy kis visszaemlékezést,hogy hogyan is szabadult ki az Izanami-ból.
Naplózva

Hermész madara a nevem, engedelmes úgy lettem, hogy szárnyaimat elnyeltem-Alucard
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7378 Dátum: 14 feb 11, 12:05:24 »

Yamato az valószínű a spirál zetsu lesz. Azért is van ilyen ereje.
Yamato az egyetlen igazi hasi klon.
« Utoljára szerkesztve: 14 feb 11, 12:05:59 írta ULTRA » Naplózva
kisama
Akadémiai tanár
*

Made in China :P ("Basszus")

« Válasz #7379 Dátum: 14 feb 11, 13:40:31 »

Meg zetsu...  Obito is tudott fa elemet használni neki köszönhetően, és nem is akárhogy.....
Naplózva

Oldalak: 1 ... 490 491 [492] 493 494 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins