24 nov 23, 12:38:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 796
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga  (Megtekintve 1958617 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #6960 Dátum: 14 jan 19, 14:42:51 »

Idézet
Karakterek.... Yamato mi a francot csinál még mindig? Anko-ról, Orochimaru-ról, Suigetsu-ról, Karin-ról, Gai-ról, Darui-ról, Kurotsuchi-ról, Kitsuchi-ról, Hiruzen-ről, Tenten-ről, Kiba-ról, Choji-ról, Shikamaru-ról, Dodai-ról, Kankuro-ról, Genma-ról nem is beszélve...
Yamato öntudatlanul van a Gedo Mzoban, Anko ájult vagy halott (de valószínűbb hogy ájult), Orcsit nem érdekli a háború csupán nem akar elaludni a Madara álmát álmodva, de biztos tervez valamit.  Gondolkozik
A többi meg azt hiszed hogy képes hozzáérni a Narutouniverzum Chuck Norrisához, ha Hasirama is kudarcot vallott?  smirksweat
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6961 Dátum: 14 jan 19, 16:02:21 »

Yamato mikor került be a Gedoba? Olyan régóta olvasom a Narutot, de ezzel a heti egyes adagolással mindig elfelejtek vmit. Mire kijön a következő rész elfelejtem az előzőt Nevet
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #6962 Dátum: 14 jan 19, 16:17:12 »

Amikor Kabuto elment a mozgó teknös szigetre Narutoért, es Tobito csak egy Yamatot kapott.
Naplózva

iiHALA MADRID!!
zoldkabatos
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6963 Dátum: 14 jan 22, 07:50:42 »

Jó reggelt: http://www.mangapanda.com/naruto/662

Hát ez nagyon vacak rész volt. Annyira látszik, hogy mélypontra akarják vinni a reményeket, miközben már az előző rész végén egyértelmű volt, hogy Sasuke kiötlött valamit Hashiramával.

Spirál Misi kezd egyre gyanúsabbá válni. Mikor lett ekkora ereje? Mi van, ha még csak nem is Madara a főgonosz? Már az előző résznél is pedzegettem, hogy mintha nem lennének annyira jóban. Jó kis váratlan fordulat lenne.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 08:35:28 írta zoldkabatos » Naplózva

csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #6964 Dátum: 14 jan 22, 07:54:31 »

Most már jobb:)jó reggelt mindenkinek

csak nem spirál zetsu?

nemár nem lesz jövőhéten Naruto?
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 08:12:25 írta csaba1992 » Naplózva
Aizen
Jounin
*

« Válasz #6965 Dátum: 14 jan 22, 08:17:30 »

Aha...  Ez a mai rész nem volt valami nagy eresztés, bár kell ilyen is, de ahogy Soreszko szokta mondani: ha nem Spoilerezte volna le a végét az író még talán picit is komolyan vennénk a helyzetet. Nevet
Akkor összegezzünk:
Szóval volt 4 edokagénk, 5 kagénk, egy csapat senkiházink és persze a 2 sztár.
A 4 edokagéból 1 Spirállal próbálja felvenni a versenyt, de esélye mint hógolyónak az augusztusi forróságban, a másik fél kézzel jártatja a száját valahol Venomnak, a másik 2 pedig akupunktúrás kezelésre jár, hiszen a testvérek mindent együtt csinálnak. Az 5 kagét Madara szénné alázta úgy, hogy nem is erőltette meg magát, alap, hogy itt már max asszisztálni jók, bár igazából annak sem. És most már a 2 sztár is vegetál, egyiktől ellopták a plüssrókáját, a másik pedig épp a porszemeket számolja a földön. Tehát a kemény mag porba hullt, kb. Szóval hajrá sereg, magatokra maradtatok jelen pillanatban. Nyelvesít

Amúgy ha Naruto megkapja a 10farkút is leverhetné még Madara. Obito ellen is kiállt volna, hogy legyengítse, majd elszedje tőle a hagymaszörnyet és Obito alapban messze erősebb, mint Naruto. Persze túl merész álom azt hinni, hogy itt nem happy end lesz, tudom én.  Hümm-hümm
Spirál Mihály meg honnan a tökvirágból került ide?
Viszont Sasuke "faluterve" érdekelne. Bár még lehet ő lesz a fejes. A Ráma féle terv viszont fuccsolt jelen pillanatban.
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 08:18:32 írta Aizen » Naplózva
Ancrestor
Újonc
*

« Válasz #6966 Dátum: 14 jan 22, 08:34:56 »

Nekem tetszett hogy van ilyen is,nekem a mélypont az a "friendship power"-féle akciók voltak,mint pl. amikor a kohona 10 fogta a rasenganokat és Obitoba nyomta,Friendship is the strongest!! felirattal.Hát az borzalom Nevet Meg én azt is furcsállom hogy az életükért vívott harc során egész fejezetek mennek el arra,hogy Narutoból milyen jó hokage lesz,Sasuke erősebb lesz mint Madara,Shikamaru meg majd tanácsadó lesz;mintha már vége lett volna az egésznek és biztosak voltak benne hogy senkinek nem lesz semmi baja.Azokhoz képest ez a rész szerintem elég jó  Gondolkozik
Kiszámítható ugyan,de nekem bejön hogy halálközeli állapotban vannak, + Tobi is most olyan volt mint régen ami megdobta nálam a fejezetet  Pojén
Naplózva
Yamael
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6967 Dátum: 14 jan 22, 08:38:35 »

Ez meg mi a fene hogy a 3. képes mind az öt elemre? Szerzett egy rinnegant, csak sohasem használta?

Hehe, hogy bujdosnak Oroék, legjobb rész a fejezetbe.
Igen ha nem írja bele, hogy szövetkeztek az Elsővel, még akkor sem sajnálnám nagyon, hogy valakit átszúrnak, úgyis feléled hosszútávon, meg az is akiből kikaptak egy bizsut.
Naplózva

Felvonul a tenger népe: a cápa, a rája.
A reményhal meg utoljára
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #6968 Dátum: 14 jan 22, 09:03:41 »

http://www.mangareader.net/naruto/662/9
mekkora sunyi

http://www.mangareader.net/naruto/662/13
hmm újra versenybe hozták a Byakugant a szenzor ligában

http://www.mangareader.net/naruto/662/14
 Kiröhög Kiröhög Kiröhög

VS

http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/287/18
 Kiröhög Ámor Vígasztal

http://www.mangareader.net/naruto/662/19
A jobb alsó sarok
Miért is van deja vu érzésem? Ugyan ez volt két héttel ezelőtt is. Kinyiffanás és szünet.

----
A rész.
Nehéz róla egyértelműen pozitívan, vagy negatívan nyilatkozni, olyan...
Én is előbb láttam az utolsó oldalt, mint a többit.
Karin valahogy nem hatott meg, egyszerűen azóta nem tudom komolyan venni az érzéseit Sasuke iránt. Vagy kezeljem úgy, mint a Konoha elmegyógy újabb lakóját?

Sakuráról, meg elsőre kompletten azt hitem, hogy Tsunade. Ép csak egy apró könnycsepp mutatja érzéseit haldokló unokaöcsikéje felé. Aztán persze láttam, hogy Sakurát írank.

A Százkarú Buddha. Most Spirál Mihály nyomja a mokutont? Akatsuki alázó szinten? Jó oké, de most hozza be Kishi? Minek? Valahogy olyan tökmindegy hatást kelt.

Ja és időhózás.
Naruto és Sasuke az előző részben kinyiffant, a mostani részben meg rájöttek.  S szünet.
Nem tudom, eldönteni, hogy Kishi rosszul trolkodik, vagy gyengén drámázik.
Még egyszer...
Ha az lenne a kérdés, hogy tetszett e a fejezet, a válaszom: Nem tudom.
Ha viszont az a kérdés, hogy kiváltotta azt az érzelmi hatást amit a történtek okán kellett volna, akkor nagyon alulmúlta önmagát. Akkor sajnálom kimondani, de nagyon alól múlta önmagát, és fapofával néztem végig az epizódot.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #6969 Dátum: 14 jan 22, 10:00:23 »

Shironak igaza van. Ez a fejezet vagy rossz trollkodás vagy gyenge dramatizálás... bármelyik is a lényeg hogy pozitív oldala nem volt. A százkarú buddha-ról az jutott eszembe hogy vmikor két olyan képkocka közt idézte Madara mikor ő pont nem szerepelt és az egyik senki zetsut aki véletlenül pont a spirálmisi küldte oda mert csak. Lehet tévedek és igazából ő ilyen Hashirama 2.0 akit Madara pont ilyen célokra hozott létre mert ennyire pró. Én ezt a fejezetet mikor a címet olvastam azt hittem hogy kezdődik a mugen tsukoyomi mert tökre ezt a hatást kelti, nem azt hogy a 2 főszereplő megmurdel.
Ennek tetejében még ez is hogy jövőhéten szünet.
Naplózva
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6970 Dátum: 14 jan 22, 10:01:53 »

rosszul tudom hogy obito volt a maszkos aki tobi néven futott? Akkor mit keres itt?
Naplózva
csaba1992
Chuunin
*

« Válasz #6971 Dátum: 14 jan 22, 10:06:37 »

az ott spirál zetsu,róla mintázta Obito a régi maszkját.
Naplózva
Axel92
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

The real fun is about to start!

« Válasz #6972 Dátum: 14 jan 22, 10:11:27 »

Ez a fejezet... Full időhúzás, de legalább már nem tudják ennél tovább vonszolni a story-t, főleg h 1 hét szünet is lesz, remélhetőleg belecsapnak a lecsóba, v nem. A sereg szinte semmit nem ér a 3. nélkül. Bár sztem ez a terv első része, h orvosi ninjutsuval javítanák Naruto állapotát, nyilván tudja Gaara, h ez nem mentheti meg...
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 22, 10:16:57 írta Axel92 » Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (nagyobb volt, mint 400 kbyte), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
trojakeva
Gennin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

« Válasz #6973 Dátum: 14 jan 22, 10:24:18 »

valaki lenne olyan szives megmondani hogy mielött itt megjelent mi történt spirállal? Nem emlékszem rá.
Naplózva
sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6974 Dátum: 14 jan 22, 10:25:46 »

Faja, végre elérkeztünk a dráma tetőpontjáig! Innentől jönnek csak a még izgalmasabb dolgok. Remélem, ez az 1 hét szünet direkt van beiktatva a "nagy jelenetek miatt".

Egyébként az a másik pasi a Buddha szoborral, az Spirál Mihály nem? Szerintem Orochimaru is rájött erre, mert elképzelhető, hogy egy ideig mégis ő volt az aki az Akatsukiban emberkedett és Obito csak később vette át a szerepet.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 463 464 [465] 466 467 ... 796
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins