lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #5370 Dátum: 13 aug 19, 09:03:40 » |
|
Szerintem nem állna jól Sasuke kezében a remete forma. Na már most ez olyan dologhoz tudnám hasonlítani mint a part 1-ben mikor Naruto a tíltott tekercsről megtanulta a Kage Bunshint. Aztán pár mangával ezelőtt meg Kiba is megtanulta? azt hittem tiltott...
A remete forma tökéletesítése ha jól tudom Naruto érdeme. Mert bár Jiraya is tanulta neki megjelentek a békára utaló jelek. Sőt, Kabuto esetében pedig teljesen ""felemésztette"" a remete forma mert nem emberi külseje volt.
Ezzel csak annyit akartam mondani, hogy ne osztogassa Kishi csak úgy a remete formát, főleg ne szöcskének... hiszen akkor mitől borulna el megint az agya és ugrana neki majd ezek után Narutonak? hiszen ha azt vesszük megint valamivel többet tudd nála.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 19, 09:05:14 írta lina22 »
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5371 Dátum: 13 aug 19, 09:10:30 » |
|
Ömm a többszörös kage bunshin tiltott. Sima kage bunshn még nem. Amúgy meg Kabuto sennin formáját eltudnám neki képzelni. Az még elmenne. Meg Jugoo adott neki a dns-éből szal olyan átokpecsétes formát azért kaphatna, abban is van természeti energia mint a sennin modban, az elég lenne neki hamár itt tartunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5372 Dátum: 13 aug 19, 09:13:47 » |
|
Gyenge fejezet volt, bár nem is vártam igazán nagy eresztést azok után, hogy Kishi betolta a Kyuubi árnyékolt képét az előző fejezet végére. Egy jó pont volt a mangában: Obito, semmi más. Madár és a fanyűvő is rákapcsolhatna végre, nem nagyon rendezik átfelé azt a térképet. Persze elég hülyén is venné ki magát, ha nem a lúzerharc.. pardon, főszereplő szenvedése lenne a fő attrakció, hanem egy mellékharc, ami semmit nem változtat a végkifejleten....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5373 Dátum: 13 aug 19, 09:28:36 » |
|
miért lenne DSMe Sasukének mikor szegény baromira Orcsival meg Madarával van párhuzamba állítva és egyiküknek sincs, csak Kabutónak van az egész mangában... max egy szusszanó páncélos Yamatát tudnék elképzelni nah de az meg túl lassú bár Kishi bácsi nyugodtan kitalálhatja hogy le volt gyengülve mikor Itachi takrmányosította mert hát a manga ezen pontján asspull asspullt követ Gyenge fejezet volt, bár nem is vártam igazán nagy eresztést azok után, hogy Kishi betolta a Kyuubi árnyékolt képét az előző fejezet végére. Egy jó pont volt a mangában: Obito, semmi más. Madár és a fanyűvő is rákapcsolhatna végre, nem nagyon rendezik átfelé azt a térképet. Persze elég hülyén is venné ki magát, ha nem a lúzerharc.. pardon, főszereplő szenvedése lenne a fő attrakció, hanem egy mellékharc, ami semmit nem változtat a végkifejleten....
nem kell előre bátthörtnek lenni amiért Narutó a manga végén le fogja nyomni a kedvenc szereplő(i)det
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5374 Dátum: 13 aug 19, 09:56:28 » |
|
Mert ha paraszti józanésszel végigondolod Jugo úgy gyógyította meg , hogy adott neki a saját húsából és véréből Legfeljebb nem kamatoztatja ezt a képességét. A párhuzamos meg kicsit dúrva, tekintettel arra, hogy ms előtt aktívabb volt Sasuke a közelharcban, most meg csak áll és néz azt annyi. Marcsi és Madár is aktívabb közelharcban. Ha visszaszerezné a régebbi erejét vagy valamit, akkor legalább egy kevert harcművészeti gála tanui lehetnénk Am meg lehet csak én vagyok ezzel így, nem túl gyors a felfogásom így délelőtt de mi az a bátthört mert rohadtul nem értem. Szerk: még azóta sem esett le xD de rohadt idegesítő, hogy angolos vagyok és megértem a kifejezéseket meg minden , de ezt nagyon nem :S
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 19, 11:14:09 írta dosreis »
|
Naplózva
|
|
|
|
1864
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5375 Dátum: 13 aug 19, 10:46:51 » |
|
Sziasztok. Kb mikorra várható a manga fordítás? Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
trojakeva
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #5376 Dátum: 13 aug 20, 10:01:35 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #5377 Dátum: 13 aug 20, 15:24:29 » |
|
lina22 Természetesen én sem a Naruto féle Remete formára gondoltam, hanem a Jugó féle átalakulós fajtára. De a lényeg igazából csak az lenne, hogy amint természeti energiát is keverne egy Ninjutsuhoz akkor onnantól ő is tudná támadni Obitot. Hát legalábbis elviekben. dosreis Jól ráéreztél arra amit én is gondoltam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 21, 12:00:21 írta Szalamandra-kun »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
solya91
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5378 Dátum: 13 aug 20, 17:10:53 » |
|
Sajnos a héten egy elég gyenge részt kaptunk ......nem volt tul sok érdekes benne,mindenbol egy kicsit,de azzal se haladt nagyon előre a történet.
|
|
|
Naplózva
|
Az erő, hogy hiszel önmagadban. Ez a kulcs, mely megváltoztatja a sorsot. Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja.-Itachi uchiha
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5379 Dátum: 13 aug 21, 13:14:12 » |
|
A Mangastream bejelentette, hogy kb. holnap reggelnél hamarabb ne nagyon várjuk az ő scan-jüket. Ennek megfelelően a magyar kiadási leghamarabb holnap várható. (Forrás: http://mangastream.com/blog/16)
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dave88
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5380 Dátum: 13 aug 21, 14:20:50 » |
|
Obito tényleg menő volt ebben a fejezetben (is). Viszont ez a Madara- Hasisráma harc, ez annyira fillérszagú, és értelmetlen... Két edo zombi összecsap, azt hú, és ha x, vagy y győz, mi történik? Semmi... Nyilván ott valami lelkizés lesz, vagy ígéret Madarának, hogy ha leverik Obitot, majd teljese erejükből összecsapnak, blabla, mer ha most csak úgy harcolnak, annak kb semmi értelme nem lenne, ennyi erővel bevághatnák, ahogy a Kagék sétálnak a csatamezőre, Sakura arra gondol, hogy majd egyszer ő se marad le, és hasznos tagja lesz a csapatnak, és (amivel nálam végleg leírta magát még annó), kit mentsen meg először, Sasukét, vagy Narutot, ha netán haldokolnának...
|
|
|
Naplózva
|
Nézzé' Hunter x Huntert!!
|
|
|
Ervdo
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5381 Dátum: 13 aug 21, 16:23:50 » |
|
Olvastam, hogy talán Sasuke is képes lenne egyfajta senjutsura, mert ahogy az kiderült az átokpecsét Juugo azon képességén alapult, hogy képes a testével elnyelni a természetben fellelhető energiákat. Plusz az említett dolog, hogy Sasuke az átokpecséthez is hozzá szokott, és tökéletesen irányította akkoriban, így jól viselte azt is amikor Juugo megosztotta Sasuke-vel a saját testét és chakráját (Bee elleni harcnál). Így mindezekből kifolyólag lehet ő is össze tudna hozni valamiféle Sage módot. Nekem se tetszene ez annyira, bár ellene se vagyok, ha jól megmagyarázzák.
Viszont mégis van egy dolog, ami nem hagy nyugodni: A kirin. Az hova sorolható? A fekete Zetsu elmondása szerint a saját chakrája helyett a légkör erejét kívánta felhasználni, hogy létre hozza egy villám alapú technikát, ami sokkal magasabb szintű lesz, mint amit bárki is elérhetne csupán a chakra természetének a manipulásával. Én ezt jobban el tudnám képzelni, mint Sasuke saját arzenálját, és végülis ha minden igaz, akkor ez lehetne természeti energia használata Sage mód nélkül. Így nincs felturbózva fizikailag, (erősebb test, gyorsabb mozgás, kiélezett érzékek, minden technikája überebb lesz) és nem lesz az, hogy ő meg miért tanulta meg hip-hop a Sage-módot, úgy hogy már azt be is tudja vetni a csatában..
Szerk.: Annyit elfelejtettem még, hogy a kirinnél már nem volt átokpecsét formában sem, szóval menne neki alapból. Egyedül azért váltott át előtte, mert brutál mennyiségű chakrát használt fel arra, hogy felmelegítse a légkört a tűz elemű technikáival (+Itachi amaterasujából adódó hőjét is felhasználta). Most ez menne neki az Entonnal.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 21, 16:31:16 írta Borax »
|
Naplózva
|
Bankai: PoloSanyi
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5382 Dátum: 13 aug 22, 09:01:02 » |
|
A Kirin elvileg természetmanipuláció volt. De ez jelenleg ismereteink szerint ez nem egyenlő a természeti energia irányításával, a senjutsuval. ___________________ Kijött a Mangastreames verzió: http://readms.com/r/naruto/643/2018/1
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 22, 10:07:22 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nclearu
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #5383 Dátum: 13 aug 22, 10:43:27 » |
|
ez az átokpecsét dolog elég erőltetett, dehát eléggé népszerű karakter Szaszke szóval miért ne kaphatna sage módot... bár akkor figyelembe kell vennünk hogy annó Kimimaró is csak azért takarmányosította Gaarát mert remete formát használt csak nem tudott róla az egyetlen kérdés mostmár tényleg csak az hogy akkor miért nem aktiválta Kabutó ellen mert akkor félperc alatt lerendezték volna... na m1... Obito tényleg menő volt ebben a fejezetben (is). Viszont ez a Madara- Hasisráma harc, ez annyira fillérszagú, és értelmetlen... Két edo zombi összecsap, azt hú, és ha x, vagy y győz, mi történik? Semmi... Nyilván ott valami lelkizés lesz, vagy ígéret Madarának, hogy ha leverik Obitot, majd teljese erejükből összecsapnak, blabla, mer ha most csak úgy harcolnak, annak kb semmi értelme nem lenne, ennyi erővel bevághatnák, ahogy a Kagék sétálnak a csatamezőre, Sakura arra gondol, hogy majd egyszer ő se marad le, és hasznos tagja lesz a csapatnak, és (amivel nálam végleg leírta magát még annó), kit mentsen meg először, Sasukét, vagy Narutot, ha netán haldokolnának...
kajak pár ember még mindig azon csámcsog hogy Sakura nincs egy szinten azzal aki egy homlokpöc következtében kage szintű lett meg aki apucinak köszönhetően bijuu bombákat spammol erőfeszítés nélkül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 22, 10:53:48 írta nclearu »
|
Naplózva
|
|
|
|
boduke001
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5384 Dátum: 13 aug 22, 10:48:08 » |
|
Nem azért mondom de a http://www.starkana.com/ -on már szombaton fent volt a legújabb fejezet! Kicsit zavar hogy ennyit kell várni a magyar fordításra. Jó tudom a fordítóknak is sok a dolga, de bakker ha 1 másik oldalra kell várni, azért hogy végre lefordíthassák akkor mi a fittyfenéért nem keresnek 1 másik oldalt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|