@Depres asszem félreértettél nekem pont hogy Hiruzen az egyik kedvencem és harcát Oroval epicnek tartom annak ellenére hogy nem túlméretezett pokémonokban nyílvánult meg a harcitudásuk mint ahogy az most divat lett... viszont Kishi kicsit sem kedveli szegény öreget ezt csak úgy az elmúlt 15 fejezetből szűrtem le...
én se feltétlen neked szántam, inkább a képnek, meg azoknak akik leszólják. Bennem az maradt meg, hogy őt tartották a legerősebbnek és valóban jól mondod, Kishimoto egyátalán nem fordít mostmár rá figyelmet (azon kívül hogy megidézte), inkább Hashiramát, meg a többieket erősítette.
még igazából semmi különlegeset sem mutatott Sakura

nem tudom, hogy egyesek miért vannak ezen fenn akadva, csak annyi történt, hogy feltöltődött a pecsét, ezért már nem kell tartalékolni a chakráját és teljes erőbedobással harcolhat

, kíváncsi leszek

hogy amikor majd felnyitja a pecsétet akkor mennyien fogjátok majd mondani hogy "a manga egyre rosszabb", " ez mennyire a semmiből jött", "honnan lett Sakurának ekkora ereje" stb.
jól mondod, viszont kicsit ellentétbe ütköztél, mármint igazad van, de pont hogy az a különleges, hogy elérte ezt a pecsétet. Onnantól hogy megvan már gyerek játék felnyitni és élvezni az előnyeit/hátrányait. Ahogy írtad tuti hogy lesz hőbörgés ezzel kapcsolatban, de sajnos vannak olyanok, akik az előítéleteik miatt egyszerűen nem bírnak örülni olyan karakterek fejlődésének, akik nincsenek übercoolsuperhősnek beállítva.
Gyorsan megpróbálom kifejteni erről a Hyakugou pecsétről a véleményem:
(és röviden még mielőtt Chakra átzavarna egy másik topicba)
Nekem azért tetszett nagyon ez a technika és örültem Sakura sikerének, mert az ilyen technikákban látom azt hogy Kishimoto még nem vesztette el az egykori hatalmas képzelőerejét(teljesen). Másik kedvencem még a Remete technika. Nem tudom, hogy észrevettétek-e, de ez a két technika sokban hasonlít egymásra. Ahogy megtudtuk, ennek a pecsétnek, sincs szinte semmi nagy követelménye, csak chakra koncentrációt igényel. A remete technika is egy nagyon egyszerű (egyszerűnek tűnő) dolgon alapul, a mozdulatlanságon. Mozdulatlanná válni bárki megpróbálhat, chakrát irányítani ( ha csak alap szinten is) szinte minden shinobi tud, mégis amennyire egyszerű feladatoknak tűnnek ezek, pont annyira lehetetlen is véghezvinni őket, hiszen 3 évig 1 pontra koncentrálni a chakrádat és teljesen mozdulatlanná válni szinte képtelenség. A kemény munka, az elszántság, a kitartás és az akaraterő számít és ez az ami a többi shinobi fölé emeli őket, nem az hogy beleszületik valamelyik klánba és örököl valami képességet, vagy megtanítják neki.