Zannah
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
朱
|
 |
« Válasz #2565 Dátum: 13 jan 30, 10:08:25 » |
|
Hát mégis lesz esély Madara legyőzésére!! Jaj Oro... most már véglegesen maradni fog.  Sasuke meg akkor kivallatja őket? Akkor elbeszélnek pár fejezetet...
|
|
|
Naplózva
|
My future is not where my dream is... My dream lies in my past where it has always been.  
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2566 Dátum: 13 jan 30, 10:20:58 » |
|
Kushinát visszahozni? Jézusom, csak azt ne... a csaj semmit nem tehet már a sztorihoz, a nyálból meg köszönjük, nem kérünk, az egész háború egy rózsaszín ködfátyol volt így is, leszámítva Neji halálát... Mito megidézése ellenben logikusabb lenne (messze jelentőségteljesebb mint Kushina) de még őt se fogjuk látni, szinte biztos... Madarára nézve a 4 edo-kage nem igazán veszély, Yondaime-t kiröhögi a Susanoo mögül, akárcsak a Hiruzent és Tobiramát, Hashival meg nem tudom, egy fa elem vs fa elem meccs? Az igazi trollság az lenne most, ha Tobirama feloldaná az edo-t magukon, és lezúznák Maris képét, végülis megtehetik...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sulooman
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2567 Dátum: 13 jan 30, 10:29:42 » |
|
Erős a gyanú, hogy Tobirama tényleg feloldhatja akármikor az általa kifejlesztett jutsut. Rég fogott már el az az érzés egy rész miatt amiért megszerettem a Narutot. Talán kapunk még ilyen színvonalas jeleneteket, ahol nem feltétlenül kell vontatni a karaktereket és a cselekményt. (Persze kicsit kilóg a lóláb az ésszerűséget tekintve a 6 Zetsu miatt -akár tudta Sasuke, akár nem- .) De ennél messze nagyobb értetlenséggel bíró jeleneteket is láthattunk már benne. Egy szóval f*sza rész volt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 10:31:22 írta sulooman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takarek
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2568 Dátum: 13 jan 30, 10:33:01 » |
|
Mi az, hogy: "Madarára nézve a 4 edo-kage nem igazán veszély" ?
Sztem meg épp, hogy a legveszélyesebbek! Az első és a második mindent tudnak róla! A negyedik kiszedi bármekkora susanooból! A harmadik is elég keményen tud most majd harcolni (nem úgy mint oro ellen), mivel az edo miatt az idős kora nem számít! Ja és ahogy madara mondta, "egy halhatatlan test végtelen chakrával" elég veszélyes tud lenni! A szabad akaratról, meg ki tudja, hogy Oro és Sasuke nem engedi el őket, mivel nekik nem tervük itt maradni, csak hullaként le akarnak nyomni egy hullát!?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2569 Dátum: 13 jan 30, 10:39:55 » |
|
A 6 zetsu magyarázható azzal, hogy a spórájuk ráragadt, mint anno a kage-találkozó idején. Akkor sem érzékelte, akkor most sem csoda, ha nem tudta, Tobi pedig egyértelmű, hogy próbálta megfigyelés alatt tartani Sasukét, amikor egy csomó ideig rá pályázott. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csirek
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #2570 Dátum: 13 jan 30, 10:42:30 » |
|
A kabaréból vett idézettel, most a kő, papír, ollóban flexet mondtak megint. De ettől lesz jó az egész. Aki logikusan gondolkodott, az most meglepődött, mint én. Egyszer már irányította Oro az elsőt és a másodikat edo-val, kérdés azóta ők is "megtanulták-e" a feloldást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #2571 Dátum: 13 jan 30, 10:42:44 » |
|
Jó ideje irtam,de mit is mondjak erre fejezetre amire nem is gondoltam. Na most edos-dolog még marad legerösebb jutsu. Sajnos jeleleg nem sokkat értetem,bár 1-2dolog most felcsillan,nekem ugy tünt mint ha elsöre Uzumaki földön lettek volna aza jel,és utána mentek uchiha templomába amit sokkan jól tippeltek,Eternal sharigan ugy látszik már észre veszzi Zetsukat. Na most kiváncsi mi sül ki végén pláne NarutoxMinato uccsó találkozása.˘˘ Madara Hasimara ajaj mi lesz itt  3hokage+ Oro  Nos majd késön megtom pontosan mi fog történi,de igazából aza kérdés,hogy miért hozták öket vissza ez itt kérdés? Még azonban még 2 kérdésem lenne egyik,hogy miért nincs Narutonak Piros haja?(talán válasz majd Minato) Másik meg mi történe Uzumaki kapna dns Uchihából? És legnagyobb probléma még akkoris 10farkú lesz x)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jan 30, 10:45:31 írta Pein7 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #2572 Dátum: 13 jan 30, 10:51:27 » |
|
Hu végre jó volt.) De oro edoja már ö nem ad szabad cselekvést a zombiknak mint Kabuto. Kabuto ott is hibázta el az egészet , igaz túl sok zombija volt így nem tudta volna mindet irányítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2573 Dátum: 13 jan 30, 10:59:05 » |
|
Nem vagyok benne biztos, hogy Narutonak kéne harcolnia bármelyikkel is. Lehet Orochimaru Madaráékat segít megállítani első lépésben. Mondjuk most van lehetősége Narutonak tanulni az apjától:D Lemásolhatja a technikájit. Viszont ez egyben lehetőség Obitonak és Madarának is. Hiszen a Kyuubi maradék charkája Mintoban van. Ha elkapják még erősebb lesz a Juubi. Viszont, ha a kyuubi és Naruto szerzi meg fordulhat a kocka. A nyolc és a teljes kilencfarkú biztos erősebb mint a maradék egybe gyúrva. Újra sok lehetőség nyílt meg kíváncsi vagyok Kishi melyik utat választja:D
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #2574 Dátum: 13 jan 30, 11:05:23 » |
|
Szerintem végül Sasuke segít Narutonak akkor mikor már Madara majdnem mindent elpusztít. Igy most már biztos hogy nem álltja meg a hadsereg Madarát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2575 Dátum: 13 jan 30, 11:09:25 » |
|
Szerintem meg most majd kibújik a szög a zsákból. Szinte biztos vagyok benne, hogy a mostani helyzet Hashirama hibája. Ő volt annak idején a "gonosz" a döntései és a cselekedetei vezettek ide. Madara pedig volt a szenvedő fél az örök vesztes. A tipikus Naruto csak neki nem sikerült felül emelkedni Hasiramán. Vagy! Amikor sikerült volna Hashirama tett ellene, hogy véletlenül se jöjjön neki össze. Mito még fontos tényező lesz.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
Aizen
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2576 Dátum: 13 jan 30, 11:11:54 » |
|
Mito-n verekedtek össze...  Ami az Edo-t illeti, valószínű lesz szabad akaratuk, másképp Sasuke nem tudna velük beszélni. Persze a pakliban az is benne van, hogy Orochimaru letámadja Süsüt, végülis azzal, hogy Hashirama nála van most erősebb nála...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
 |
« Válasz #2577 Dátum: 13 jan 30, 11:13:47 » |
|
" Hashirama nála van most erősebb nála.." Ezt gondolta akkor is, amikor rátámadt Hiruzen-re  Bár most más a helyzet, mert ez a part2-ős tápos Hashirama lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
 |
« Válasz #2578 Dátum: 13 jan 30, 11:20:48 » |
|
Vagy Kabuto Edo Tenseivel szemben akkor csak egy gyengébbet láttuk ami korlátozza a képességeit? Kabuto szabadabban fogta őket. Oro egyből zombit csinált belőlük. Gondolom a képességeit mindenki maga tudja a legjobban használni. Mi van akkor, ha Oro tudta, hogy milyen erős az első és a második és félt, hogy az erejük megtöri a pajzsot ezért korlátozta azt? Kishi nem hülye úgyis megfogja oldani. Part 2 Hashirama... nevetséges. Egy hülye százat csinál.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
 |
« Válasz #2579 Dátum: 13 jan 30, 11:25:23 » |
|
Madara szerint csak ö tudná legyőzni. Meg hogy az 5 kage meg sem közelíti az erejét Hasinak:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|